Ταρω Αγάπης 19/04 Παρασκευή – Μια γλυκιά και συναισθηματική ενέργεια

taro

Ταρω Αγάπης 19/04 Παρασκευή .

Ταρω Αγάπης 19/04 Παρασκευή ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: το άρμα .

Παρά το γεγονός ότι αυτή η ημέρα μπορεί να φέρει σημαντικές προκλήσεις, η κάρτα του άρματος συμβουλεύει να μην τα παρατήσετε. Επιμείνετε για να δείτε τι θα συμβεί. Μπορεί να εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε ότι μπορείτε να αντέξετε περισσότερα από όσα πιστεύατε – κι ότι μπορείτε να νικήσετε.. απλά με την επιμονή και την αντοχή σας.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 7 των ξιφών

Μπορεί σήμερα να αποφασίσετε να κρύψετε τα χρήματά σας ή κάτι πολύτιμο σε κάποιο κρυφό σημείο του σπιτιού σας.

Σημειώστε το όμως κάπου, γιατί δεν θα σας άρεσε να μην θυμάστε αργότερα πού τα κρύψατε, στην προσπάθειά σας να προστατευθείτε από τυχόν κλοπή.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 19/04 Παρασκευή ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: η σελήνη

Σήμερα μπορείτε να κρύψετε πράγματα που δεν θέλετε να δει ο κόσμος. Είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε μια αναμόρφωση ή ένα νέο τατουάζ πάνω από ένα παλιό – ειδικά αν είναι το όνομα ενός πρώην, που θέλετε να ξεχάσετε.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη

Αντί να κάθεστε και να ελπίζετε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν – ή να θρηνείτε που δεν αλλάζουν – μιλήστε. Γράψτε γράμματα στον εκδότη της τοπικής εφημερίδας σας. Υπερασπιστείτε τις επιθυμίες σας και κάντε τη φωνή σας ν’ ακουστεί.

xartomanteia

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 2 των πεντάκτινων

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα πρέπει να καταλάβετε τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ή τι όχι. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες σας θα είναι υπό αξιολόγηση. Εξετάστε προσεκτικά τις επιλογές σας και μην ανησυχείτε μήπως και δεν καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα. Μπορείτε να τακτοποιήσετε τα πάντα, με ένα προσεκτικό σχέδιο.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιππότης των κυπέλλων

Ο ιππότης των κυπέλλων αποκαλύπτει μια γλυκιά και συναισθηματική ενέργεια που σας πλησιάζει. Μπορεί να κάνετε όνειρα για κάποιον που συναντάτε πρώτη φορά στο διαδίκτυο… ή το ταίρι σας να βρει καινούργιους τρόπους να σας γοητεύσει. Η μέρα είναι ανοιχτή στην ερωτική έκφραση, οπότε αφήστε τις επιφυλάξεις σας στην άκρη.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 19/04 Παρασκευή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών

Σήμερα αυτό που χρειάζεστε, είναι σιγουριά. Θέλετε μια εγγύηση, αλλά αυτή η κάρτα αποκαλύπτει πως δεν θα τηρηθούν οι υποσχέσεις που θα σας δοθούν. Γι’ αυτό θα πρέπει να ρισκάρετε και να επιλέξετε αυτό που σας φαίνεται σωστό.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο πύργος

Αυτή η κάρτα υποδεικνύει έναν τομέα της ζωής σας, που είχατε παραβλέψει. Η καταστροφή μπορεί να έρθει ξαφνικά. Όμως αυτή η αναταραχή στο πρόγραμμά σας, μπορεί να καταλήξει… κρυφό πλεονέκτημα. Αυτό που φαίνεται άβολο τώρα, μπορεί να γίνει το μεγαλύτερο αβαντάζ σας τις επόμενες μέρες.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ωροσκοπιο-98

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των ξιφών

Ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε τον κόσμο και να ενισχύσετε τη δύναμη του μυαλού σας. Η σημερινή μέρα είναι φτιαγμένη για διανοητικά διεγερτικές συνομιλίες και για βαθιά εξερεύνηση της μυστικής γνώσης. Μ’ αυτή την κάρτα, έχετε κίνητρο να μάθετε και να αναπτυχθείτε.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των κυπέλλων

Έχετε περάσει πολλά, γι’ αυτό όταν βλέπετε κάποιον να έχει ανάγκη, θέλετε να τον βοηθήσετε όπως μπορείτε. Είναι μια μέρα που αναδύεται η γενναιόδωρη πλευρά σας και σας κάνει να νιώθετε καλά μέσα σας.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

taro-zodia-76

Ταρω Αγάπης 19/04 Παρασκευή ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των ράβδων

Μπορεί να θεωρήσετε απαραίτητο να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο στην οικογένειά σας με την κάρτα του βασιλιά των ράβδων σήμερα. Κάποιος μπορεί να σας ζητήσει να τον βοηθήσετε λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθως. Αν και θα είναι εκτός της ζώνης άνεσής σας, οι σημερινές συνθήκες μπορεί να αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : η σελήνη

Ακόμη κι όταν κάτι είναι σε κοινή θέα, εσείς δεν αντιλαμβάνεστε το πρόβλημα που βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας. Το να είστε ιδιαίτερα προσεκτική, μπορεί να μην είναι αρκετό γι’ αυτό που απαιτεί η μέρα από εσάς. Μια κατάσταση μπορεί να παραμείνει κρυφή… μέχρι αύριο.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22