Ταρω Αγάπης 20/01 Σάββατο – Κάποιος θα προσπαθήσει να βάλει διχόνοιες

taro

Ταρω Αγάπης 20/01 Σάββατο .

Ταρω Αγάπης 20/01 Σάββατο ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 3 των ξιφών .

Κάποιος θα προσπαθήσει να βάλει διχόνοιες ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Είναι λυπηρό όταν ένα φίλος θέλει να υπονομεύσει τη σχέση σας. Μπορεί να σας πονάει το να κόψετε επαφές μαζί του… αλλά πρέπει να διαλέξετε.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο βασιλιάς των ράβδων

Είστε ένα ανερχόμενο αστέρι! Τα πάτε τόσο καλά με ό,τι κάνετε, γι’ αυτό είναι λογικό να ανταμειφθείτε για τη σκληρή δουλειά και τις προσπάθειές σας. Θα νιώσετε σαν «βασιλιάς» σήμερα, λόγω των χρημάτων και των επαίνων που θα λάβετε.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 20/01 Σάββατο ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο άσος των ξιφών

Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Έχετε πολλές προσωπικές πεποιθήσεις στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή. Διαλέξτε λοιπόν τη σωστή. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην τη ζείτε στο ακέραιο.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 5 των πεντάκτινων

Υπάρχει πρόβλημα με τα οικονομικά σας; Μπορεί να βρείτε ένα μικρό ελάττωμα στην τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση. Κάντε μια μίνι ανασκόπηση για το πού ξοδεύετε χρήματα. Μια μικρή αλλαγή μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 5 των κυπέλλων

Πρέπει να προχωρήσετε. Σήμερα νιώθετε ότι δεν έχετε ενέργεια. Όμως ο μόνος τρόπος για να ξεγελάσετε πραγματικά το μυαλό σας, είναι να ζήσετε τη ζωή σας όσο πιο ελεύθερα γίνεται. Κάντε σχέδια που σας υποχρεώνουν να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των πεντάκτινων

Αγαπάτε τη δουλειά σας, γι’ αυτό αν κάποιος σας πλησιάσει για μια αλλαγή στο επάγγελμά σας, πρέπει να το εξετάσετε προσεκτικά. Είναι ριψοκίνδυνο να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή, μια νέα καριέρα. Όμως μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα χρήματα είναι πολύ περισσότερα. Εξετάστε το για να δείτε τι συμβαίνει.

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 20/01 Σάββατο ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ράβδων

Είναι μια καινούργια μέρα και είστε έτοιμη να αντιμετωπίσετε μια νέα πρόκληση. Αναζητήστε ευκαιρίες. Δείτε με τι αισθάνεστε συνδεδεμένη… και μετά ερευνήστε. Θα πρέπει να είστε αυτή που θα αναλάβει δράση.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : οι εραστές

Ανοίγετε την καρδιά σας για άλλη μια φορά. Είστε επιτέλους έτοιμη να δείξετε σε κάποιον πόσα σημαίνει για εσάς. Η αγάπη είναι δύσκολο να βρεθεί – και φαντάζεστε ήδη πώς θα είναι η ζωή σας μαζί του.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η δύναμη

Πρέπει να είστε δυνατή. Όταν συμβαίνουν πολλά πράγματα στη ζωή σας, πρέπει να είστε προετοιμασμένη να υπερασπιστείτε αυτό που πιστεύετε. Μπορεί να είναι αντίθετο στη φύση σας να δείξετε την επιθετική σας πλευρά, αλλά αν χρειαστεί… θα το κάνετε.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των πεντάκτινων, ανάποδα

Οι κανόνες, είναι κανόνες. Μπορεί να αντιπαθείτε κάποιους από αυτούς που έχει η οικογένεια για τον σύντροφό σας… και να βιαστείτε να κόψετε δεσμούς, από το να προσπαθήσετε να λύσετε το πρόβλημα. Ο χωρισμός μπορεί να φαίνεται σωστός, αλλά μην βιαστείτε να πάτε από το ένα άκρο στο άλλο. Εξετάστε διεξοδικά την κατάσταση.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρω Αγάπης 20/01 Σάββατο ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο τρελός

Γιατί τόσο μεγάλη βιασύνη; Θα φτάσετε εκεί που πρέπει να πάτε χωρίς να κάνετε τα λάθη ενός αρχάριου. Αντί να τρέξετε μπροστά από τους φίλους που σας υποστηρίζουν, αφήστε τους να σας δουν να κερδίζετε και να πετυχαίνετε τους στόχους σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 3 των κυπέλλων

Τα συναισθήματα μπορούν να διοχετευθούν με παραγωγικό τρόπο στη δημιουργικότητα ή την τέχνη. Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να φανταστείτε τι θέλετε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, να πραγματοποιήσετε. Μπορεί να το προσελκύσετε στη ζωή σας, αν νιώσετε ότι είναι ήδη δικό σας.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος