Ταρω Αγάπης 20/03 Τετάρτη – Ο έρωτας θα έχει σκαμπανεβάσματα!

taro-sex

Ταρω Αγάπης 20/03 Τετάρτη .

 

Ταρω Αγάπης 20/03 Τετάρτη ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 9 των πεντάκτινων, ανάποδα .

Βαριέστε τελευταία; Η θαμπάδα του χειμώνα μπορεί να σας επηρέασε.. αλλά με την Άνοιξη προ των πυλών, είναι καιρός να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Η πλήξη μπορεί να είναι η κινητήρια δύναμη που σας ωθεί στην αλλαγή. Μπορεί να διεγείρει τους δημιουργικούς σας χυμούς και να κάνει τη φαντασία σας να ρέει.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο άσσος των κυπέλλων

Ο έρωτας θα έχει σκαμπανεβάσματα! Τη μια στιγμή θα νιώθετε να πετάτε στα σύννεφα και την αμέσως επόμενη θα ψάχνετε να βρείτε τι καλό έχει ο σύντροφός σας.

Αυτή η κάρτα σας ενθαρρύνει να εντοπίσετε τα δυνατά σημεία της σχέσης σας. Η εστίαση στα θετικά, μπορεί να βοηθήσει να επαναφέρετε τα πράγματα σε μια θετική ροή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 20/03 Τετάρτη ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: η βασίλισσα των ξιφών

Δεν μπορείτε να ελέγξετε τους άλλους, αλλά μπορείτε να αποφασίσετε τι θα κάνετε μόνη σας. Τι πρέπει να κάνετε αν σας έχουν δοθεί πολλές κενές υποσχέσεις; Διεκδικήστε ξανά τη δύναμή σας. Μην περιμένετε τους άλλους να σας πουν τι να κάνετε. Δουλέψετε πάνω στα όνειρά σας. Έχετε τη δύναμη να κάνετε αυτό που πρέπει, για τον εαυτό σας.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα

Όλοι χρειάζονται αγάπη – συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας. Θα αρχίσετε να νιώθετε δυσάρεστα, αν κάνετε πολλά για τους άλλους, χωρίς να ξεκουράζεστε. Σήμερα πρέπει να ηρεμήσετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Μην αισθάνεστε ενοχές! Θα είστε πολύ πιο τρυφερή, ευγενική και δοτική, όταν κάνετε ένα μίνι διάλειμμα.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 5 των πεντάκτινων, ανάποδα

Πολλά πράγματα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, που φαίνεται σαν να μην έχουν τέλος. Θα νιώσετε κατάθλιψη βλέποντας πως μια δυσκολία διαρκεί περισσότερο από ό,τι νομίζατε αρχικά. Αυτή η κάρτα όμως, δηλώνει ότι το τέλος πλησιάζει. Σύντομα θα βρεθείτε στην άλλη πλευρά αυτού του γιγαντιαίου βουνού – πιο δυνατή από ποτέ.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ράβδων

Το να πείτε ΟΧΙ είναι δύσκολο. Στην αρχή μπορεί να φοβάστε τυχόν αντιπαραθέσεις, αν θέσετε ένα σημαντικό όριο. Το γεγονός όμως πως κάνετε ό,τι είναι καλύτερο για τον εαυτό σας, δείχνει ότι είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνετε! Και σίγουρα θα νιώσετε καλύτερα!

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 20/03 Τετάρτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ξιφών

Αυτή τη στιγμή ανησυχείτε, ότι οι προκλήσεις της ζωής θα επιμείνουν. Τα έξοδα και η καθημερινότητά σας, επιβαρύνουν πολλούς τομείς της ζωής σας. Αυτή όμως είναι απλώς μια φάση, που σύντομα θα περάσει. Θα ξεχάσετε ακόμη κι αυτά τα αρνητικά συναισθήματα… και θα τα αντικαταστήσετε με θετικά.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των κυπέλλων

Να είστε ευγενική με τον εαυτό σας. Περιποιηθείτε τον και φροντίστε τον όσο καλύτερα γίνεται. Σχεδιάστε μια διασκεδαστική περιπέτεια που θα σας απομακρύνει από τη δουλειά που έχετε να κάνετε. Βρείτε θετικούς περισπασμούς που ενισχύουν την καλή σας διάθεση.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των πεντάκτινων

Όταν αισθάνεστε έντονο άγχος, κάντε κάτι για να συνέλθετε. Περπατήστε ξυπόλητοι στο γρασίδι. Εξασκηθείτε στον αναπνευστικό διαλογισμό. Γράψτε, ζωγραφίστε ή κάντε κάτι υγιές που σας βοηθάει να ξεφύγετε από τις πιέσεις της ημέρας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων

Μάθετε από τα λάθη σας. Το παρελθόν μπορεί σας βοηθήσει να γίνετε καλύτερος άνθρωπος. Μπορείτε να αναπολήσετε τα περασμένα και να συνειδητοποιήσετε πόσο μακριά έχετε φτάσει. Όταν σκέφτεστε πόσος χρόνος έχει περάσει και πώς έχετε μεγαλώσει, αυτό θα σας παρακινήσει να κάνετε περισσότερα πράγματα για να ανεβείτε επίπεδο και να βελτιωθείτε.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρω Αγάπης 20/03 Τετάρτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των πεντάκτινων

Η ισορροπία είναι σημαντική, αλλά υπάρχουν στιγμές που πρέπει να ασχοληθείτε με κάτι, περισσότερο από όλα τα άλλα. Μήπως πρέπει να δώσετε έμφαση σε έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας; Μπορεί να είναι σημαντικό να το κάνετε τώρα για να μπορέσετε να αναπτύξετε την καριέρα σας, να τελειώσετε το κολέγιο ή να σταματήσετε μια κακή συνήθεια.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 10 των πεντάκτινων

Μπορείτε να ελέγξετε τα οικονομικά σας, ακόμα κι αν τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο αυτή τη στιγμή. Κάντε απογραφή όσων έχετε.. κι εξετάστε αν μπορείτε να αποφύγετε τυχόν κινδύνους. Προσπαθήστε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα, αν είναι εφικτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098