Ταρω Αγάπης 20/04 Σάββατο – Ετοιμαστείτε για μια σημαντική αλλαγή

taro-13

Ταρω Αγάπης 20/04 Σάββατο .

Ταρω Αγάπης 20/04 Σάββατο ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο πύργος .

Ετοιμαστείτε για μια σημαντική αλλαγή. Μερικά πράγματα τα επιλέγετε μόνη σας, ενώ κάποια άλλα συμβαίνουν λόγω των συνθηκών της ζωής. Καθώς περνάτε από αυτή τη σημαντική μετάβαση, να είστε ανοιχτή στην ιδέα να ζητήσετε βοήθεια. Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνη σας.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: το άρμα

Έχετε τη δύναμη να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια ελέγχοντας το περιβάλλον σας. Ίσως να μην μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα που συναντάτε, αλλά το περιβάλλον στο οποίο ζείτε, μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που αντιδράτε σ’ αυτά.

Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε τα πράγματα από απόσταση για να πάρετε μια σοφή απόφαση για το τι θα κάνετε στη συνέχεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 20/04 Σάββατο ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο ιππότης των πεντάκτινων, ανάποδα

Μερικοί άνθρωποι σας κρίνουν από τα χρήματα που έχετε. Και δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί κάποιοι είναι τόσο ρηχοί. Μην δίνετε σημασία στην κρίση τους. Τα χρήματα δεν κάνουν τον άνθρωπο και το ξέρετε. Αυτό που τον ξεχωρίζει.. είναι ο χαρακτήρας.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Μπορεί να βιώνατε δύσκολες καταστάσεις όμως η κάρτα του αστεριού, δηλώνει πως ξημερώνουν καλύτερες μέρες. Όταν τα πράγματα έχουν κάνει τον κύκλο τους, έρχονται καινούργια! Αυτό μπορεί να ξυπνήσει μια απελευθέρωση μέσα σας, η οποία να σας οδηγήσει σε μια σημαντική ανακάλυψη.

xartomanteia

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 9 των ράβδων, ανάποδα

Μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από πολλές δυσκολίες, μέσω της επίγνωσης και της προετοιμασίας. Αυτή η κάρτα προειδοποιεί, πως πρέπει να σκέφτεστε πριν ενεργήσετε ή να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Το καταλάβατε πιστεύω!

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των ράβδων

Μάθετε τι πρεσβεύετε για να το υποστηρίξετε με σταθερότητα. Σας περιμένει ένας κόσμος υψηλών προδιαγραφών, θάρρους και πεποίθησης, που σας αξίζει. Όμως οφείλεται στην ικανότητά σας, να το δείτε και να το κρατήσετε. Γι’ αυτό κάντε τις επιβεβαιώσεις σας, ώστε να παρακινηθείτε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας. Έχετε τόση δύναμη στα χέρια σας!

dream

Ταρω Αγάπης 20/04 Σάββατο ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο μάγος

Τα φαινόμενα απατούν! Η ελευθερία μπορεί να φανεί, σαν να κάνετε ό,τι θέλετε, ενώ στην πραγματικότητα δεν οδηγεί καθόλου στην ελευθερία. Η ελευθερία προέρχεται από τον αυτοέλεγχο και από το να κάνετε αυτό που είναι τελικά ωφέλιμο – γιατί δεν είναι όλα καλά.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων

Συχνά η φράση «όλα ή τίποτα» δεν είναι σωστή. Το σωστό είναι να σταθμίσετε τις επιλογές σας και να σκεφτείτε ποια πορεία θα ακολουθήσετε. Υπάρχουν φορές, που ξέρετε μέσα σας τι πρέπει να κάνετε, ακόμα κι αν τα logistics παρέχουν άλλη απάντηση. Γενικά, αφήστε χώρο για λάθη. Είστε άνθρωπος και όλα είναι μέρος του ταξιδιού.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Αν και μερικές φορές ο κόσμος σας κάνει να νιώθετε πως σας αφαιρεί αυτό το δικαίωμα.. εσείς μη φοβάστε να χορέψετε από χαρά και να νιώσετε τον ήλιο στο πρόσωπό σας. Αυτό σημαίνει να είστε αισιόδοξη, όταν άλλες φωνές προσπαθούν να σας ρίξουν το ηθικό. Δείξτε την ευγνωμοσύνη σας ή απλώς απολαύστε τα μικρά πράγματα της ζωής.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των πεντάκτινων, ανάποδα

«Ο τρόπος που σκέφτεστε τα πράγματα, επηρεάζει τη σχέση σας μαζί τους». Κι αυτό ακούγεται προφανές. Όμως αν αυτή η δήλωση είναι αλήθεια, γιατί δεν παίρνετε πολύ πιο σοβαρά τις σκέψεις σας; Πράγματα όπως η ζωή και ο χώρος εργασίας μπορούν να δημιουργήσουν μια ζωή γεμάτη καλοσύνη χωρίς να αλλάξει τίποτα στην πραγματικότητα – εκτός από τη νοοτροπία σας.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zwdia-9988

Ταρω Αγάπης 20/04 Σάββατο ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των πεντάκτινων

Γράψτε τις ιδέες σας! Για εσάς, το ταλέντο σας έρχεται φυσικά. Δεν συνειδητοποιείτε καν πόσο απίστευτα ταλαντούχα και προικισμένη είστε. Αυτή είναι η ομορφιά της σκληρής δουλειάς, των δεξιοτήτων και των ευκαιριών που ενώνονται. Κυλάνε μέσα σας – με αποτέλεσμα την επιτυχία!

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 4 των πεντάκτινων, ανάποδα

Η ικανότητά σας να αντέχετε τις απώλειες και να διατηρείτε την πίστη σας, μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματά σας. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει επαναπροσδιορίζοντας τι σημαίνουν για εσάς οι λέξεις αποτυχία ή επιτυχία. Αντί για ορισμούς, μπορούν να γίνουν μέρος της διαδικασίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναπτυχθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot