Ταρω Αγάπης 21/01 Κυριακή – Επιτέλους βλέπετε τα αποτελέσματα

taro-13

Ταρω Αγάπης 21/01 Κυριακή .

Ταρω Αγάπης 21/01 Κυριακή ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 10 των ράβδων .

Λίγη πίεση στη ζωή μπορεί να είναι δώρο, παρά βάρος. Θα διαπιστώσετε ότι μια διαφωνία ή μια αρνητική κατάσταση σας βοηθάει μακροπρόθεσμα. Τα προβλήματα μπορεί να αποκαλύψουν την ανάγκη για αλλαγή. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι να βρείτε έναν καλύτερο τρόπο για να λειτουργήσετε.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο βασιλιάς των κυπέλλων

Σήμερα θα χτυπήσετε τον εαυτό σας στην πλάτη για τις επιδόσεις σας. Η σκληρή δουλειά για ένα έργο που μόλις ολοκληρώσατε, αποδίδει.

Επιτέλους βλέπετε τα αποτελέσματα… και είναι καλά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 21/01 Κυριακή ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 2 των ξιφών

Νιώθετε περήφανη που είστε καλή φίλη, αλλά δεν σας αρέσει που κάποιος δείχνει ενδιαφέρον για εσάς. Φαίνεται πως έχετε έναν θαυμαστή … ένα άτομο που θέλει να γίνει φίλος σας με απλό και ευγενικό τρόπο. Όταν οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Κάποιος σας απλώνει το χέρι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το δεχτείτε.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ράβδων, ανάποδα

Μπορεί να είστε πεισματάρα μερικές φορές, με αποτέλεσμα να αγνοείτε τις καλές συμβουλές. Υπάρχει ένα πρόβλημα που μπορεί να αποφευχθεί. Αν όμως αφήσετε να σας εμποδίσει ο εγωισμός και η περηφάνεια σας, δεν θα γλιτώσετε μια μελλοντική πτώση.

tilefonikes-provlepsis

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο μάγος

Αυτή η κάρτα δηλώνει τη διεκδίκηση της ανεξαρτησίας σας. Θα ενημερώσετε κάποιον ότι μπορείτε να χειριστείτε ένα θέμα μόνη σας. Η αυτονομία σας έχει το τίμημά της, αλλά έχετε πάρει τις αποφάσεις σας.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο τροχός της τύχης

Ευτυχώς που έχετε μια επιεική φύση και αρνείστε να επιτρέψετε σε οτιδήποτε να κλέψει τη χαρά σας. Σήμερα θα βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο για να προσεγγίσετε τις καταστάσεις. Μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτός που θέλετε, όμως έτσι είναι η ζωή. Θα το αποδεχτείτε, γιατί σας φαίνεται κατανοητό αυτή τη στιγμή.

zodia-0988

Ταρω Αγάπης 21/01 Κυριακή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο πύργος

Οι καλές επιλογές είναι σημαντικές. Αν πρέπει να πάρετε μια μεγάλη απόφαση αυτή τη στιγμή, θα είναι πολύ πιο εύκολο να επεξεργαστείτε ένα σχέδιο με έναν καλό φίλο ή ένα άτομο που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Θα νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την πορεία που θα ακολουθήσετε, μόλις βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι να κάνετε.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των ξιφών

Κάποια πράγματα θα ξεφύγουν από τον έλεγχο σήμερα. Αντί να ενεργήσετε αντιδραστικά και να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν, θα θελήσετε να ανακτήσετε τον έλεγχο. Η δύναμη της επιλογής είναι στα χέρια σας. Έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε.. ή να συζητήσετε και να διαπραγματευτείτε τα «θέλω» και τις ανάγκες σας, ώστε να νιώσετε ευχαριστημένη.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιππότης των ράβδων, ανάποδα

Όλες οι σχέσεις έχουν έναν σκοπό και ο δικός σας ίσως είναι ένα τρυφερό μέρος όπου τα πράγματα δεν μπορούν να αναπτυχθούν. Είναι δύσκολο να χειριστείτε την κατάσταση όταν συνειδητοποιείτε ότι δεν αγαπάτε πια έναν άνθρωπο με τον ίδιο τρόπο που τον αγαπούσατε κάποτε. Δεν είναι εύκολο να του πείτε πως θέλετε να χωρίσετε, αλλά μπορείτε να το κάνετε με ευγενικό τρόπο.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των κυπέλλων

Τα όμορφα όνειρα που κάνατε για την ερωτική σας ζωή, γίνονται πραγματικότητα. Είστε έτοιμη να συνεχίσετε την πορεία της ζωής σας με ένα ενδιαφέρον άτομο. Συνειδητοποιείτε πως ο κόσμος σας ήταν ημιτελής μέχρι που μπήκε σ’ αυτόν, ο αγαπημένος σας. Όλα τα σωστά κομμάτια μπήκαν στη θέση τους. Το παζλ ολοκληρώθηκε.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρω Αγάπης 21/01 Κυριακή ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των ράβδων

Μια καλή σχέση – όπως ένας γάμος – είναι κάτι που πρέπει δουλευτεί. Ο χορός του δούναι και λαβείν, της συγχώρεσης και της κατανόησης… βοηθούν στην καλλιέργεια μιας βαθιάς αγάπης και συμπόνιας. Μπορεί να αισθάνεστε πιο ευτυχισμένη όταν ξέρετε ότι αυτό που έχετε, είναι κάτι που χτίσατε μαζί. Είναι το σπιτικό σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 3 των κυπέλλων

Γιατί να μην προγραμματίσετε ένα υπέροχο μικρό οδικό ταξίδι με τον σύντροφό σας; Θα είναι όμορφο να εξερευνήσετε μέρη που δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ. Θα σας φανεί επίσης διασκεδαστικό να επισκεφτείτε εκθέσεις ζωγραφικής, μουσεία ή βιβλιοθήκες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot