Ταρω Αγάπης 21/04 Κυριακή – Τώρα είναι η ώρα

taro-sex

Ταρω Αγάπης 21/04 Κυριακή .

Ταρω Αγάπης 21/04 Κυριακή ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: η βασίλισσα των πεντάκτινων, ανάποδα .

Αντί να αφήσετε το μίσος να πλημμυρίσει την καρδιά σας, προσπαθήστε καλύτερα να νιώσετε συμπόνοια. Δείξτε κατανόηση ή ακόμα και αποδοχή. Χρησιμοποιήστε το σαν κίνητρο για να νιώσετε καλύτερα, αντί να το αφήνετε να πυροδοτεί τον θυμό σας.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 9 των πεντάκτινων

Οι σχέσεις σας είναι μια πολύ σημαντική πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη και να αποκτήσετε σοφία.

Αν δεν νιώθετε σίγουρη για κάποιον, σκεφτείτε πώς θα νιώθατε αν ένα άτομο σας έλεγε πως είσαστε σαν αυτόν. Πώς θα νιώθατε; Γι’ αυτό να εμπιστεύεστε μόνο αυτούς που είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 21/04 Κυριακή ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: η δικαιοσύνη, ανάποδα

Αν δεν γνωρίζετε κάτι, μην φοβηθείτε να ζητήσετε συμβουλές. Αυτή η πρακτική μπορεί να σας προστατεύσει, από κακές αποφάσεις. Οι άλλοι μπορεί να έχουν μια πιο σαφή αντίληψη, η οποία θα σας προσφέρει ευρύτερες προοπτικές.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των κυπέλλων, ανάποδα

Καθώς συναναστρέφεστε με κόσμο, είναι σημαντικό να έχετε καλά πρότυπα για να διασφαλίσετε πως γίνεστε ένα αξιόλογο άτομο. Αυτό σημαίνει ότι ανταποκρίνεστε στα πρότυπα που αναζητάτε και μπορείτε να τα προσελκύσετε πιο εύκολα.

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 6 των κυπέλλων

Στηριχτείτε στους γύρω σας όταν η δύναμή σας δεν είναι αρκετή. Υπάρχει δύναμη στην κοινότητα και μαθαίνετε από τα μαθήματα των άλλων. Μπορείτε να αντλήσετε κουράγιο από κοινές εμπειρίες, ακόμα κι όταν εσάς σας λείπουν.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων

Αν ξέρετε τα αδύναμα σημεία σας, λάβετε μέτρα προστασίας για να προστατευθείτε. Τα όρια και η πειθαρχία μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα εμπόδια και να απολαύσετε την καλοσύνη που σας περιμένει.

ωροσκοπιο-98

Ταρω Αγάπης 21/04 Κυριακή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ξιφών

Υπάρχει χαρά στο να κοιτάτε μπροστά, παρόλες τις δύσκολες στιγμές που ζείτε. Αυτή τη στιγμή, μπορεί να φαίνεται πως καταναλώνουν τα πάντα και νιώθετε πως αυτό θα συνεχιστεί για πάντα. Αν όμως πιστέψετε πως θα έρθουν ξανά οι όμορφες μέρες…θα ανακτήσετε τη δύναμη και το κουράγιο που χρειάζεστε, για να αντιμετωπίσετε δυναμικά όλες τις προκλήσεις.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ράβδων

Μην φοβάστε να πείτε την άποψή σας και να συνεισφέρετε με τις ιδέες σας. Ο φόβος σκοτώνει περισσότερα όνειρα, ενώ η αποτυχία ποτέ. Ομοίως, η ανησυχία μπορεί να κρύβει περισσότερο καλό παρά κακό μέσα σας. Έτσι ακόμα κι αν τρέμει η φωνή σας.. μιλήστε. Μπορεί να σας πάρει χρόνο για να χτίσετε την αυτοπεποίθησή σας! Όμως θα ξεκινήσει… αν αποδείξετε στον εαυτό σας ότι μπορείτε.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των κυπέλλων

Τι μπορείτε να κάνετε για να αναζωογονήσετε τη ζωή και τις σχέσεις σας; Τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να γίνετε δημιουργική ή απλά να επικοινωνήσετε με τους άλλους, λέγοντάς τους πως τους σκέφτεστε και ότι σχεδιάζετε να κάνετε κάτι μαζί τους.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των πεντάκτινων

Έχετε πολλές καλές ιδέες! Τώρα είναι η ώρα να αξιολογήσετε πού πρέπει να ληφθούν μέτρα. Έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας; Επειδή κανένας δεν είναι.. εσείς! Κι αυτή είναι η υπερδύναμή σας!

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρω Αγάπης 21/04 Κυριακή ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων

Μπορείτε να βρείτε ένα ήσυχο μέρος για να ηρεμήσετε από τις εξωτερικές φωνές ή τις πιέσεις των άλλων. Ίσως βρείτε ένα μέρος, για να καλλιεργήσετε την εσωτερική σας γαλήνη. Πολλές ιδέες μπορεί να παρουσιαστούν, αλλά επιμείνετε σ’ αυτό που γνωρίζετε πως είναι αλήθεια.

ζώδια ιχθύες ( 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ: 4 των πεντάκτινων

Αυτή η κάρτα επισημαίνει πως έχετε δημιουργήσει πλούτο και επιτυχία χάρη στην επιμέλειά και την εργατικότητά σας. Αν όμως δεν φτάσατε ακόμα εκεί.. πάρτε το σαν ένδειξη πως η δουλειά σας θα αποφέρει καρπούς. Όπως πάντα, να είστε συνεπείς και να δουλέψετε έχοντας στο μυαλό σας ένα όραμα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis