Ταρω Αγάπης 22/04 Δευτέρα – Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα

taro-13

Ταρω Αγάπης 22/04 Δευτέρα .

Ταρω Αγάπης 22/04 Δευτέρα ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 5 των κυπέλλων, ανάποδα .

Το να κρατάτε μέσα σας μνησικακία για τα λάθη των άλλων απέναντί σας, μπορεί να φαίνεται σαν ανταπόδοση, επειδή σας πλήγωσαν την καρδιά. Να ξέρετε όμως πως η αληθινή συγχώρεση, απελευθερώνει! Αυτή η κάρτα σας τονίζει να εστιάσετε προσεκτικά, σε κάθε πικρία που αρνείστε να εγκαταλείψετε.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: η εγκράτεια.

Η ισορροπία στη ζωή, είναι ουσιαστικό μέρος της επιτυχίας! Αυτή η κάρτα σας ωθεί να καλλιεργήσετε το μέτρο και την σταθερότητα στις ενέργειές σας, γιατί κάθε περίοδος της ζωής, είναι διαφορετική.

Μην βάζετε τον εαυτό σας σε κουτί. Μάθετε να εξασκείτε την αρμονία και την υπομονή, ειδικά όταν η ζωή αλλάζει γρήγορα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 22/04 Δευτέρα ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: η βασίλισσα των ράβδων

Είστε δυνατή, ικανή και πραγματική ηγέτης. Αυτή η κάρτα σας ενθαρρύνει να αξιοποιήσετε τη διαίσθησή σας. Η διαίσθηση οδηγεί στη δημιουργικότητα – κι εκεί θα βρείτε τα μοναδικά σας ταλέντα. Είστε εδώ για να αφήσετε ένα θετικό σημάδι στην κοινωνία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εσωτερική σας δύναμη έχει τόση μεγάλη αξία. Η ζωή σας έχει σκοπό.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των ξιφών

Η αποφασιστικότητά σας, μπορεί να είναι η δύναμη που σας ωθεί να συνεχίσετε όταν οι άλλοι παραιτούνται. Μπορείτε να είστε δυνατή και συνεπής, ακόμα και όταν νιώθετε κουρασμένη και θέλετε να τα παρατήσετε. Κάντε διαλλείματα.. και να έχετε το μυαλό σας στον τελικό στόχο. Το σαφές όραμα δίνει σκοπό στη σκληρή δουλειά σας!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 2 των πεντάκτινων

Δεν έχουν όλοι το ίδιο όραμα και τη ίδια πίστη με εσάς. Μην μοιράζεστε κάθε λεπτομέρεια των σχεδίων σας. Κρατήστε τα για τον εαυτό σας. Μερικές φορές, οι άλλοι γνωρίζοντας τα σχέδιά σας μπορεί να στείλουν αρνητικές δονήσεις στο δρόμο σας. Να είστε σοφή.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ξιφών

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να φέρετε περισσότερη ηρεμία στη ζωή σας. Αξίζετε περισσότερη γαλήνη και αφθονία. Εμπιστευτείτε τις ιδέες σας και τον τρόπο που προσεγγίζετε τα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Μπορεί να μην καταλαβαίνετε κάθε τροπή που θα πάρει η ζωή σας, αλλά μπορείτε να εμπιστευτείτε το μεγαλύτερο σχέδιο που έχει το σύμπαν για εσάς.

zodia-0988

Ταρω Αγάπης 22/04 Δευτέρα ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : η δύναμη

Όταν ξέρετε τι πιστεύετε, επηρεάζεστε λιγότερο από αυτά που λένε οι άλλοι. Αυτή η κάρτα δείχνει την δύναμή σας απέναντι στις κρίσεις των άλλων. Σας ενθαρρύνει να έχετε περισσότερο θάρρος και αυτοπεποίθηση. Δεν χρειάζεστε την έγκριση των άλλων.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο μάγος, ανάποδα

Πώς βλέπετε τον εαυτό σας και τους άλλους; Αυτή η κάρτα επισημαίνει πως κριτική κάνουν όλοι – όπως κι εσείς. Αν όμως το καταλάβετε, μπορείτε να αλλάξετε. Επιλέξτε να βλέπετε τα καλύτερα στους άλλους. Στόχος σας είναι, να δείχνετε αγάπη και υποστήριξη όταν βλέπετε ελαττώματα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-zvdia-75

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσσος των πεντάκτινων, ανάποδα

Η επιτυχία έρχεται με πολλές μορφές. Αυτή η κάρτα σας προτρέπει να κοιτάξετε μέσα σας και να ορίσετε τι σημαίνει επιτυχία για εσάς. Μπορεί να θέλετε να ζήσετε μ’ έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής! Ίσως θέλετε να πετύχετε έναν μεγάλο στόχο ή να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέχετε είναι να μην ξοδεύετε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε πράγματα ασήμαντα! Γιατί κάποια πράγματα, δεν μπορούν να αναμετρηθούν με τα χαρίσματά σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των πεντάκτινων, ανάποδα

Μερικές φορές έχετε μια τυχαία ιδέα, που δεν σημαίνει τίποτα. Κάποια άτομα μπορούν να σας καθοδηγήσουν σε ένα μονοπάτι όπου μαθαίνετε και αναπτύσσεστε. Σήμερα μπορεί να κάνετε πολλές σκέψεις.. και κάποιες απ’ αυτές μπορεί να σας ωφελήσουν.. ενώ κάποιες άλλες όχι. Αυτό που έχει σημασία είναι να ξέρετε ποιες θα καλλιεργήσετε και ποιες θα αφήσετε πίσω σας.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-66

Ταρω Αγάπης 22/04 Δευτέρα ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο θάνατος

Το αντίο είναι πάντα λυπηρό. Υπάρχει τόσο πόνος.. όσο και ομορφιά στα τελειώματα. Αν και τα αντίο είναι συνήθως δύσκολα, μπορεί να νιώσετε καλύτερα αν γνωρίζετε πως κάτι καινούργιο σας περιμένει στη γωνία. Μην χάσετε το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας επειδή κολλήσατε σε πράγματα του παρελθόντος, που έχετε ξεπεράσει.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 2 των κυπέλλων

Αυτή η κάρτα σας καλεί να εξασκηθείτε στην επίγνωση της συναισθηματικής σας κατάστασης. Δουλέψτε τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα και αποδεχτείτε τα. Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να μάθετε τα συναισθήματά σας και να εξοικειωθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia