Ταρω Αγάπης 23/04 Τρίτη – ΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

taro-sex

Ταρω Αγάπης 23/04 Τρίτη .

Ταρω Αγάπης 23/04 Τρίτη ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 9 των κυπέλλων .

ΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! Ήρθε η ώρα να απολαύσετε τις χαρές και την ομορφιά της ζωής. Κάντε κάτι διασκεδαστικό που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τον κόσμο με έναν νέο τρόπο. Επισκεφτείτε ένα μουσείο ή ένα πάρκο. Κάντε ένα οδικό ταξίδι και διασκεδάστε. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο άσσος των κυπέλλων, ανάποδα

Ο κόσμος μπορεί να εκφράζει τα συναισθήματά σου με αρνητικό τρόπο, αλλά έτσι είναι οι άνθρωποι.

Φυσικά, καλό είναι να διατηρείτε τον έλεγχο και την ψυχραιμία σας, αλλά αν θέλετε να κλάψετε δεν πειράζει. Μπορείτε να εκδηλώνετε όλα σας τα συναισθήματα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 23/04 Τρίτη ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 7 των ράβδων

Υπάρχει ομορφιά στη μοναξιά. Σήμερα είναι μια πρόκληση για εσάς να περάσετε λίγο χρόνο μόνη σας ή να προγραμματίσετε μια μοναχική έξοδο. Ο χρόνος με τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσει να αναλογιστείτε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς. Μπορεί να σας ωθήσει έξω από τη ζώνη άνεσής σας ή να σας προσφέρει χώρο για να ακούσετε τη διαίσθηση και τις σκέψεις σας, χωρίς τον επιπλέον συνωστισμό. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο ιππότης των ξιφών

Είναι όμορφο να κάνετε νέα ξεκινήματα. Μην φοβάστε να δοκιμάζετε νέα πράγματα ή να εφαρμόζετε ιδέες που δεν είστε σίγουρη πού θα σας οδηγήσουν. Αγκαλιάστε το άγνωστο και διασκεδάστε μαζί του! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

xartomanteia

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 3 των ράβδων

Η διασκέδαση είναι κρίσιμο συστατικό της ανθρώπινης εμπειρίας … και δεν είναι μόνο για παιδιά. Πρέπει να το έχετε στη ζωή σας εδώ και τώρα! Προγραμματίστε δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά. Δώστε προτεραιότητα σε πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς, σας ευχαριστούν και σας ενθουσιάζουν! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ράβδων

Δεν υπάρχει τίποτα σαν τους φίλους που σας ξέρουν και σας αγαπούν. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να στείλετε στους φίλους σας μηνύματα, εκφράζοντας τα πράγματα που αγαπάτε και εκτιμάτε σ’ αυτούς. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

taro-zodia-098

Ταρω Αγάπης 23/04 Τρίτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των ξιφών, ανάποδα

Αλλάζει κάτι η υπερβολική σκέψη… ή προσθέτει θολούρα στη ζωή σας; Δεν μπορούν να χαρτογραφηθούν όλα στο μυαλό σας. Η σημερινή μέρα σας προκαλεί να απελευθερωθείτε και να εμπιστευτείτε. Είναι καλό να είστε προσεκτική, αλλά η πολλή ανησυχία, σας κλέβει περισσότερα από όσα σας δίνει. Να είστε προσεκτική με τις σκέψεις σας. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας

Δεν χρειάζεται να παλέψετε για να γίνετε δυνατή. Η σημερινή ημέρα χρησιμεύει ως υπενθύμιση για να διαχειριστείτε αυτό που έχετε και να ενισχύσετε πολλούς τομείς. Μπορεί να χρειαστεί να αξιολογήσετε τις αδυναμίες σας και να αυξήσετε τα δυνατά σας σημεία. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο πύργος, ανάποδα

Δεν ξέρετε τι δεν γνωρίζετε.. και μερικές φορές πρέπει να το μάθετε με τον δύσκολο τρόπο. Αυτή η κάρτα δηλώνει ότι «χάσατε τεύχη». Ένας τρόπος για να μάθετε περισσότερα ώστε να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις… είναι να ζητήσετε βοήθεια από άτομα με περισσότερη εμπειρία και γνώση. Μπορούν να λειτουργήσουν σαν ένα δεύτερο ζευγάρι μάτια. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : οι εραστές

Να είστε προσεκτική, πριν πάρετε μεγάλες αποφάσεις. Μπορεί να αισθάνεστε ότι η καρδιά σας είναι διχασμένη και παλεύετε να πάρετε τη σωστή απόφαση για τη σχέση σας. Τώρα πρέπει να στραφείτε μέσα σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η διαίσθησή σας έχει ήδη την απάντηση γι’ αυτή τη σχέση. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zwdia-9988

Ταρω Αγάπης 23/04 Τρίτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Το να βοηθάτε τους άλλους είναι καλό και μπορείτε να το κάνετε και σε πνευματικό επίπεδο. Μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας για να βοηθήσετε τους άλλους. Διδάξτε τα μαθήματα που έχετε μάθει. Ενθαρρύνετε τους φίλους σας. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο μάγος

Διαθέτετε πολλά ταλέντα και δεξιότητες. Το αν μπορείτε να τα δείτε ή όχι… δεν αφαιρεί τίποτε από την αξία τους. Επιθεωρείστε τις φυσικές σας ικανότητες. Ρωτήστε και τους άλλους για να σας πουν ποια είναι τα ταλέντα σας. Όσο πιο γρήγορα τα μάθετε τόσο πιο γρήγορα θα τα χρησιμοποιήσετε για το γενικότερο καλό! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098