Ταρω Αγάπης 24/03 Κυριακή – Αυτό που κυριεύει την καρδιά σας

taro

Ταρω Αγάπης 24/03 Κυριακή .

Ταρω Αγάπης 24/03 Κυριακή  ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 3 των πεντάκτινων, ανάποδα .

Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για κάτι – ή κάποιον – που αγαπούσατε; Το ότι αισθάνεστε βαριεστημένη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι χάνονται τα συναισθήματά σας. Μπορεί να είστε κουρασμένη και να χρειάζεστε λίγο χρόνο. Ηρεμήστε για λίγο και σκεφτείτε τι άλλαξε. Μπορεί να το ανακαλύψετε και να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας, νιώθοντας ανανεωμένη.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 9 των κυπέλλων

Αρχίζετε να ερωτεύεστε έναν φίλο; Ο χρόνος που περάσατε μαζί τον τελευταίο καιρό μπορεί να είναι η αιτία της αλλαγής των συναισθημάτων σας.

Ο ποιοτικός χρόνος, είναι ένας γρήγορος δρόμος για να ερωτευθείτε βαθιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρω Αγάπης 24/03 Κυριακή  ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 7 των ράβδων

Αν δεν υπερασπιστείτε εσείς τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει για εσάς; Όταν νιώθετε ότι οι άνθρωποι σας θεωρούν δεδομένη, έχετε το δικαίωμα να γίνετε λιγότερο διαθέσιμη… ή να τους πείτε πώς νιώθετε. Αντί να κρατάτε αρνητικά συναισθήματα στην καρδιά σας… μιλήστε γι’ αυτά και λύστε τα.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 5 των πεντάκτινων

Αισθάνεστε μόνη; Είναι καλό να το παραδέχεστε όταν νιώθετε έντονα αποσυνδεδεμένη από τους άλλους. Η μοναξιά μπορεί να βοηθάει να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να διεγείρει τη δημιουργική σας σκέψη! Ωστόσο, η πολλή μοναξιά δημιουργεί συναισθήματα λύπης ή στενοχώριας. Γι’ αυτό σχεδιάστε να βγείτε με τους φίλους σας και να διασκεδάσετε.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 7 των πεντάκτινων

Ποιοι είναι οι στόχοι που έχετε θέσει τελευταία; Η προσωπική σας ανάπτυξη, σας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σας βοηθάει να αποκτήσετε ένα σκοπό στη ζωή σας. Αυτή η μέρα είναι ιδανική για να επιλέξετε μια δεξιότητα που θέλετε να αποκτήσετε πριν τελειώσει ο μήνας. Λοιπόν, ποια θα είναι;

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ξιφών

Νιώθετε ζήλια για έναν καλό φίλο; Όταν ο καλύτερός σας φίλος έχει δημιουργήσει ερωτική σχέση ενώ εσείς είστε ακόμα ελεύθερη.. νιώθετε απογοήτευση. Δείτε όμως την καινούργια κατάσταση σαν μια καλή αιτία να διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο. Ίσως μάλιστα γνωρίσετε κι εσείς κάποιον για τον εαυτό σας… μέσα από τις καινούργιες γνωριμίες σας.

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 24/03 Κυριακή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των πεντάκτινων

Θέλετε να ασχοληθείτε με μια δική σας επιχείρηση, όμως πρέπει να βρείτε καλές και σωστές επιχειρηματικές ευκαιρίες. Μπορεί να μελετήσετε λεπτομερώς διάφορες πηγές. Ακόμα κι αν έχετε πολλές ερωτήσεις, δεν παύει να είναι ένα σημείο εκκίνησης.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος

Δεν θέλετε πολλά τώρα. Στην πραγματικότητα, θα θυσιάζατε τον χρόνο και την ενέργειά σας… ξανά και ξανά για το σωστό άτομο. Απλώς θέλετε να ξέρετε ότι εκτιμάει όλα όσα κάνετε. Ένα απλό «ευχαριστώ» θα σήμαινε για εσάς πολλά.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : οι εραστές

Τι συναίσθημα είναι αυτό που κυριεύει την καρδιά σας; Μάλλον ερωτεύεστε. Έχετε αυτή την απίστευτη λαχτάρα για ένα ξεχωριστό άτομο – και το ακόμα καλύτερο είναι πως νιώθει το ίδιο. Τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν κι αυτή η σχέση να εδραιώνεται.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιππότης των ράβδων

Ξέρετε πως έχετε καλό ένστικτο. Όμως υπάρχουν φορές που αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Η σημερινή κάρτα σας συμβουλεύει να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας. Δεν ξέρετε γιατί νιώθετε με έναν συγκεκριμένο τρόπο – αλλά δεν χρειάζεται να ξέρετε. Αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας. Η αλήθεια θα φανεί τελικά.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ταρω Αγάπης 24/03 Κυριακή  ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας

Μπορείτε να καταλάβετε πότε κάποιος είναι εκνευρισμένος και «ψάχνεται» για καβγά. Μπορείτε να αντιδράσετε με τον ίδιο τρόπο ή να συγκρατηθείτε… μέχρι να ηρεμήσει. Πολλές φορές η δυστυχία ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με εσάς. Πρέπει να μάθει πώς να συγκρατούν την ψυχραιμία του – και αν εμπλακείτε, τον εμποδίζετε να εργαστεί για τη βελτίωση του εαυτού του.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο θάνατος

Δεν είναι εύκολο να πείτε σ’ αυτόν που ακόμα αγαπάτε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η σχέση σας. Αυτή η κίνηση δεν παύει να είναι μια πράξη αγάπης – ίσως λίγο διαφορετική από το συνηθισμένο. Το να αφήσετε κάποιον να φύγει μπορεί να είναι μια από τις μεγαλύτερες πράξεις αγάπης, επειδή του επιτρέπεται να βρει το πεπρωμένο του… ακόμα κι αν αυτό, δεν είναι μαζί σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66