Ταρω Αγάπης 24/04 Τετάρτη – Βρίσκεστε σε μια καμπή στη ζωή σας

taro-13

Ταρω Αγάπης 24/04 Τετάρτη .

Ταρω Αγάπης 24/04 Τετάρτη ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 4 των κυπέλλων, ανάποδα .

Η ζωή σας θα είναι λίγο χαοτική σήμερα. Δεν θα μπορείτε να ελέγξετε τι κάνουν οι άλλοι ή πότε μπορεί να γίνει μια αλλαγή προγράμματος. Καλύτερα να ακολουθήσετε το ρεύμα της ημέρας. Κάντε μερικές προτάσεις και δείτε τι λειτουργεί. Ίσως ο κόσμος να ακούσει. Είστε καλή ηγέτης, οπότε αφήστε αυτό το κομμάτι της προσωπικότητάς σας να λάμψει!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 5 των πεντάκτινων

Προβλήματα με τα χρήματα συμβαίνουν. Ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε μερικές έξυπνες στρατηγικές για να αυξήσετε το εισόδημά σας.

Μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις από πληρωμές ή επιταγές. Μην αγχωθείτε. Αυτό το θέμα θα λυθεί πριν το τέλος της εβδομάδας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 24/04 Τετάρτη ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 9 των ξιφών

Πολλοί άνθρωποι έχουν απόψεις! Και όσο πιο δυνατό το μυαλό, τόσο μεγαλύτερες είναι οι προσωπικότητες που μπορεί να συγκρουστούν. Μαθαίνετε πολλά για τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου, όταν περνάτε δυσκολίες. Είναι μια καλή πρακτική στην επίλυση συγκρούσεων. Μπορεί η σχέση σας να βγει πιο δυνατή στο τέλος.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ξιφών

Τα προβλήματα μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε παγιδευμένη, αλλά έχετε πάντα μια διέξοδο. Μπορεί να μην τη βλέπετε επειδή είστε αγχωμένη ή καταπονημένη. Πάρτε μια βαθιά ανάσα! Η λύση υπάρχει και θα τη δείτε.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 7 των πεντάκτινων

Αν οι ενέργειές σας δεν αποδίδουν, ίσως είναι καιρός να αποσυρθείτε και να επιτρέψετε σε κάποιον άλλον να κάνει μια προσπάθεια. Οι άνθρωποι αγαπούν να δείχνουν τα ταλέντα τους. Επιτρέψτε τους να τα δείξουν και θα σας εκπλήξει… το πόσο σπουδαία πράγματα έγιναν, επειδή παραιτηθήκατε από τον έλεγχο.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ράβδων, ανάποδα

Τα επαγγελματικά σας μπορεί να επιβραδύνουν λίγο. Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάτι άλλο, μέχρι τα πράγματα ν’ ανεβάσουν ξανά ρυθμό. Μην βάζετε όλα σας τα αυγά σε ένα καλάθι. Διαφοροποιήστε τους πόρους σας.

zodia-0988

Ταρω Αγάπης 24/04 Τετάρτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας, ανάποδα

Γιατί να μαλώσετε; Εγκαταλείψτε τη σκληρή σας στάση και δείξτε την ευάλωτη πλευρά σας. Σας αρέσει να είστε ευγενική και φιλική.. όμως οι άνθρωποι μπορεί να μην εκτιμούν αυτή την πλευρά σας. Αν νιώθετε πως δεν μπορείτε να είστε ο εαυτός σας, τότε ήρθε η ώρα να προχωρήσετε.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ξιφών

Μια προδοσία είναι πάντα δύσκολη. Η καρδιά σας είναι ραγισμένη, γιατί ένας φίλος σας μαχαίρωσε πισώπλατα. Η θεραπεία απαιτεί χρόνο και παρόλο που δεν θέλετε να χαλάσει αυτή η φιλία… η απομάκρυνση μπορεί να σας δώσει το χώρο που χρειάζεστε, για να καταφέρετε να το αφήνετε να περάσει.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των ράβδων

Κάτι μαγικό μπορεί να συμβεί που θα πυροδοτήσει τη χημεία ανάμεσα σε εσάς και έναν φίλο – κάτι που θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας ρομαντικής σχέσης. Ίσως να ερωτεύεστε! Κι αυτή είναι μια επιθυμητή αλλαγή. Αυτό που πρέπει να σκεφτείτε, είναι αν θα το επιδιώξετε…. για να δείτε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη

Η ζωή μπορεί να φαίνεται άδικη όταν συμμετέχετε μόνο στα μισά. Μπορεί να μην σας αρέσει να κοιτάτε απ’ έξω. Μπορεί να δυσκολευτείτε να αποδεχτείτε ότι στους κακούς ανθρώπους μπορούν να συμβούν καλά πράγματα. Το κάρμα είναι κριτής και ανταποδίδει – ακόμα κι αν δεν βλέπετε τις δοκιμασίες τους.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-zwdia-9988

Ταρω Αγάπης 24/04 Τετάρτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων

Βρίσκεστε σε μια καμπή στη ζωή σας και πρέπει να πάρετε μια απόφαση. Η ζωή δεν θα είναι η ίδια σε καμία περίπτωση, γι’ αυτό ζυγίστε προσεκτικά τις επιλογές σας αν σκέφτεστε να ρισκάρετε – κι αναρωτιέστε αν πρέπει. Η γνώση είναι δύναμη!

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των κυπέλλων

Περιμένετε ένα σημαντικό μήνυμα; Μπορεί να έρθει με τρόπο που δεν το περιμένετε. Φροντίστε να ελέγξετε όλες τις μεθόδους επικοινωνίας για να δείτε πού θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε: email, φωνητικό ταχυδρομείο ή τηλεφωνικό μήνυμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098