Ταρω Αγάπης 25/04 Πέμπτη – Αυτά που θα ακούσετε θα είναι αρκετά

taro

Ταρω Αγάπης 25/04 Πέμπτη .

Ταρω Αγάπης 25/04 Πέμπτη ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 7 των ξιφών, ανάποδα .

Διατηρήστε σήμερα την ψυχραιμία σας, γιατί θα συναντήσετε πολλούς που θα μιλήσουν για γεγονότα βασισμένα στην παραπληροφόρηση. Αυτά που θα ακούσετε θα είναι αρκετά για να κάνουν το αίμα σας να βράσει, αφού γνωρίζετε την αλήθεια. Κάντε υπομονή και μη συμμετέχετε σε τέτοιους είδους συζητήσεις.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 6 των πεντάκτινων

Συνήθως δεν υπάρχει κάτι που μπορείτε να πείτε, για να αλλάξετε ή να διορθώσετε τα ελαττώματα που παρατηρείτε σε κάποιους ανθρώπους.

Ωστόσο, μπορείτε να δείξετε συμπόνοια και ν’ αντιμετωπίσετε αυτά τα άτομα με ευγένεια και χάρη.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 25/04 Πέμπτη ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 4 των ράβδων, ανάποδα

Σήμερα θα δοκιμαστεί η υπομονή σας. Μπορεί να ακυρωθεί ένα ραντεβού σας ή να προγραμματίσετε εκ νέου ένα άλλο. Μπορεί να υπάρχει μεγάλη κίνηση στους δρόμους ή ο καιρός να είναι κακός. Σε τέτοιου είδους σενάρια, η επίγνωση θα σας βοηθήσει, καθώς με την πάροδο του χρόνου, να αναπτύξετε ένα μεγαλύτερο επίπεδο ανοχής στις ενοχλήσεις. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και αφήστε το να περάσει.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των ξιφών

Μπορείτε να μεταδώσετε απίστευτη γνώση και σοφία! Οι άνθρωποι σας θαυμάζουν κι αγαπούν αυτό που κάνετε – γι’ αυτό έχετε τόση επιρροή. Όμως παράλληλα μπορεί να σας φοβούνται λόγω της δυναμικής σας! Αυτό να το θυμάστε, όταν τους κάνετε εποικοδομητική κριτική στην προσπάθειά σας να βοηθήσετε.

tilefonikes-provlepsis

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: η βασίλισσα των κυπέλλων, ανάποδα

Είναι ώρα για αλλαγές. Από παιδί ίσως είχατε συνηθίσει να λυπάστε τον εαυτό σας. Όμως τώρα ήρθε η ώρα να δείξετε θάρρος και γενναιότητα – ακόμα κι αν μέσα σας φοβάστε. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολύ μεγαλύτερο εσωτερικό θάρρος και δύναμη και δεν χρειάζεται να παίζετε πλέον παιχνίδια.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας, ανάποδα

Ο εύκολος τρόπος είναι να απομακρυνθείτε από ό,τι σας κάνει να νιώθετε άβολα. Όμως αυτό που θα σας διδάξει ο χρόνος, είναι ότι κάθε φορά που παραμένετε κι αντιμετωπίζετε μία άβολη κατάσταση… γίνεστε πιο δυνατή και πιο ικανή. Αν δεν θέλετε να είστε εκεί που είστε.. πείτε αντίο. Όμως ό,τι κι αν αποφασίσετε… μην τρέξετε χωρίς να κλείσετε την πόρτα πίσω σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρω Αγάπης 25/04 Πέμπτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : οι εραστές

Είστε ονειροπόλος. Θέλετε να κάνετε πράγματα που δεν έχετε ξανακάνει, αλλά επιθυμείτε παράλληλα να έχετε τα πόδια σας στη γη. Βάλτε λοιπόν ρεαλιστικούς στόχους για να τους πετύχετε. Όλα απαιτούν ισορροπία!

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος

Μπορεί να νιώθετε ότι οι άνθρωποι σας αγνοούν τον τελευταίο καιρό, ανεξάρτητα από το τι λέτε ή κάνετε. Νιώθετε μικρή και υποτιμημένη. Υπάρχουν φορές, που η απομόνωση είναι η μεγαλύτερη ευλογία. Αυτός ο χρόνος σας επιτρέπει να δουλέψετε με τον εαυτό σας και να γίνετε πιο δυνατή, χωρίς διαταραχές ή περισπασμούς.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των ξιφών

Χρειάζεστε πραγματικά βοήθεια – κι αυτή τη στιγμή, τα χρήματα μπορεί να είναι περιορισμένα. Τα καλά νέα είναι ότι πραγματικά δεν χρειάζεστε πολλά για να ξεκινήσετε. Να είστε πολυμήχανη – και ίσως βρείτε τρόπο να ξεκινήσετε με όσα έχετε. Θα μπορούσατε ακόμη και να κερδίσετε χρήματα από μια παράπλευρη εργασία.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα

Σας περιμένει μια ζωή με αφθονία …αλλά θα απαιτήσει κάποιες αλλαγές! Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να στοχαστείτε και να αναλογιστείτε τι πραγματικά φέρνει ευτυχία στη ζωή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη ζωή που αγαπάτε, κάνοντας ένα βήμα τη φορά!

zodia-zwdia-9988

Ταρω Αγάπης 25/04 Πέμπτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των ξιφών

Όταν τερματίζεται μια φιλία, είναι επώδυνο. Είναι δύσκολο να φανταστείτε ότι η καλύτερή σας φίλη δεν ενδιαφέρεται πια να κάνει παρέα μαζί σας, επειδή βρήκε σύντροφο. Θα χρειαστεί χρόνος για να καλυφθεί το κενό που άφησε πίσω της. Μπορείτε να κάνετε νέους φίλους… και αν η σχέση της δεν τα καταφέρει, θα επιστρέψει.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ξιφών, ανάποδα

Προσέχετε. Η σημερινή μέρα είναι επικίνδυνη και δεν θέλετε να πάρετε κλήση ή να χάσετε μια σημαντική εμφάνιση στο δικαστήριο. Αν έχετε ένα ραντεβού στο οποίο πρέπει να παρευρεθείτε… φροντίστε να φτάσετε εκεί στην ώρα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66