Ταρω Αγάπης 25/07 Τρίτη – Πειρασμοί και προσκολλήσεις που σας κρατούν πίσω

taro-13

Ταρω Αγάπης 25/07 Τρίτη .

Ταρω Αγάπης 25/07 Τρίτη  ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο διάβολος .

Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει τους πειρασμούς και τις προσκολλήσεις που μπορεί να σας κρατούν πίσω. Είναι σαν να έχετε έναν διάβολο στον έναν ώμο και έναν άγγελο στον άλλο, που ψιθυρίζουν αντικρουόμενες συμβουλές. Έχετε όμως τη δύναμη να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια και να απαλλαγείτε από ανθυγιεινά πρότυπα. Μην φοβηθείτε να αφήσετε ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον και να αγκαλιάσετε τον εσωτερικό σας άγγελο.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: το αστέρι

Ετοιμαστείτε για μια περίοδο ελπίδας και έμπνευσης. Μπορεί να αντιμετωπίσατε κάποιες προκλήσεις, αλλά μη φοβάστε… γιατί αυτή η κάρτα φέρνει ένα φως που θα σας οδηγήσει έξω από το σκοτάδι.

Αγκαλιάστε την εσωτερική σας δύναμη και αφήστε τα όνειρά σας να λάμψουν σαν τα αστέρια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 25/07 Τρίτη  ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο μάγος

Ετοιμαστείτε να θαμπώσετε και να καταπλήξετε τους πάντες. Είστε σαν ταχυδακτυλουργός με πολλά κόλπα στο μανίκι σας. Να έχετε μόνο υπόψη πως η μεγάλη δύναμη, σημαίνει και μεγάλες ευθύνες. Χρησιμοποιήστε τη μαγεία σας για καλό… και όχι μόνο για να εντυπωσιάσετε το πλήθος. Έχετε τη δύναμη να εκδηλώσετε τα όνειρά σας, οπότε προχωρήστε και δημιουργήστε το δικό σας πεπρωμένο.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 4 των πεντάκτινων

Θα βρείτε τη φωνή σας και θα υπερασπιστείτε τον εαυτό σας σήμερα. Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν. Η δύναμή σας έγκειται στην ικανότητά σας να είστε συμπονετική και ευγενική όταν χρειάζεται. Λοιπόν, προχωρήστε και κατακτήστε τον κόσμο, αλλά να θυμάστε, ότι η αληθινή δύναμη αφορά τόσο την καλοσύνη όσο και την δύναμη.

tilefonikes-provlepsis

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο αυτοκράτορας

Είναι σημαντικό να διατηρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην αποφασιστικότητά σας και στην κατανόηση των προοπτικών των άλλων. Εξάλλου το να είστε ηγέτης, σημαίνει να λαμβάνετε υπόψη και τους υπηκόους σας. Γι’ αυτό προχωρήστε, χτίστε την αυτοκρατορία σας, αλλά μην ξεχάσετε να προσφέρετε αγάπη και κατανόηση για να διατηρηθεί η ομαλότητα και η ειρήνη.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα

Ετοιμαστείτε για μια περίοδο περιποίησης και αφθονίας. Έχετε τη δύναμη να δημιουργείτε και να συντηρείτε τη ζωή αβίαστα. Χρησιμοποιήστε την ικανότητά σας να καλλιεργείτε και να δημιουργείτε, όχι μόνο για τον εαυτό σας αλλά και για τους άλλους. Να έχετε υπόψη, πως όσο περισσότερη αγάπη και καλοσύνη σπέρνετε, τόσο περισσότερο θα ανθίζει γύρω σας.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 25/07 Τρίτη  ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο τρελός

Θα ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι, αλλά δεθείτε με τις ζώνες ασφαλείας σας. Είναι σαν να πηγαίνετε βόλτα με τρενάκι… χωρίς να γνωρίζετε τις ανατροπές. Όμως ξεκινήστε την περιπέτεια. Η ζωή είναι να παίρνετε ρίσκα και να απολαμβάνετε τη βόλτα, ακόμα κι αν φαίνεστε λίγο ανόητη ενώ το κάνετε. Απλά να έχετε μαζί σας την αίσθηση του χιούμορ σας κι έναν καλό χάρτη – μπορεί να τα χρειαστείτε.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης

Σήμερα η γνώση είναι απαραίτητη, αλλά και η διαίσθηση – όπως και η προσωπική εμπειρία, επίσης. Μην φοβάστε να αμφισβητήσετε το κατεστημένο ενώ ακολουθείτε το δικό σας μονοπάτι. Μερικές φορές, τα σπουδαιότερα μαθήματα αντλούνται από τη ζωή, έξω από τα όρια μιας τάξης. Κι ο κόσμος… είναι η τάξη της ζωής.

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη

Η δικαιοσύνη δεν αφορά μόνο τη δικαιοσύνη προς τους άλλους, αλλά και απέναντι στον εαυτό σας. Μην είστε πολύ σκληρή με τον εαυτό σας αν τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα σχεδιάζετε. Η ζωή σας δίνει μερικά μαθήματα. Προσπαθήστε να βρείτε αυτή την άπιαστη ισορροπία – τόσο στις πράξεις σας όσο και στην καρδιά σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : η σελήνη

Μπαίνετε σε μια ονειρική χώρα των θαυμάτων όπου όλα είναι δυνατά. Αλλά μην αφήσετε την ψευδαίσθηση να θολώσει εντελώς την κρίση σας. Αφήστε τα συναισθήματά σας να σας καθοδηγήσουν, απλώς φροντίστε να ισορροπείτε όλα τα πράγματα με μια δόση ρεαλισμού — και χιούμορ. Εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας, αλλά μην αφήσετε τα οράματα να παρασύρουν την πρακτικότητά σας. Συνήθως το καλύτερο μονοπάτι προς τα εμπρός είναι ένας χορός ανάμεσα στα όνειρα ΚΑΙ στην πραγματικότητα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-3-zodia

Ταρω Αγάπης 25/07 Τρίτη  ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Μπαίνετε σε μια περίοδο όπου θέλετε πνευματική καθοδήγηση. Όταν κατανοήσετε κάποια πράγματα, μην τα κρατήσετε για τον εαυτό σας. Μοιραστείτε τη σοφία σας με τους άλλους. Έχετε δίψα για γνώση κι αυτό είναι υπέροχο! Αλλά μην ξεχνάτε πως η αληθινή σοφία δεν προέρχεται μόνο από βιβλία.. αλλά και από τις εμπειρίες της ζωής. Γι’ αυτό ξεκινήστε το πνευματικό σας ταξίδι, αλλά κρατήστε την καρδιά σας ανοιχτή στα μαθήματα που έχει να προσφέρει η ζωή.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ξιφών

Έχετε την ικανότητα να απελευθερωθείτε από περιορισμούς που επιβάλλονται από τον εαυτό σας και να δείτε την κατάσταση από μια νέα οπτική γωνία. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και την εσωτερική σας σοφία για να σας καθοδηγήσουν προς τη σαφήνεια και τις λύσεις. Έχετε τη δύναμη και την ανθεκτικότητα να ξεπερνάτε οποιεσδήποτε προκλήσεις. Αφήστε τις αμφιβολίες, ανοίξτε τα φτερά σας κι εξερευνήσετε την τεράστια έκταση των δυνατοτήτων που σας περιμένουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA