Ταρω Αγάπης 26/03 Κυριακή – Δεχτείτε την κοσμική υποστήριξη

taro-13

Ταρω Αγάπης 26/03 Κυριακή .

Ταρω Αγάπης 26/03 Κυριακή ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: η δικαιοσύνη .

Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους. Μπορεί να είναι δύσκολο να μην ζηλέψετε όταν κάποιος εμφανίζεται στη δουλειά ή έρχεται στο σπίτι σας φορώντας κάτι καινούργιο και λαμπερό. Όμως θα έρθει και η σειρά σας και θα έχετε το νέο αυτοκίνητο που θέλετε ή το σπίτι που ονειρευόσασταν να αποκτήσετε.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: το αστέρι

Υπάρχει προστασία στη ζωή σας ακόμα κι αν δεν πιστεύετε στους αγγέλους. Σήμερα, αφήστε την πεισματάρικη φύση σας και ζητήστε από το σύμπαν αυτό που θέλετε.

Ποτέ δεν ξέρετε ποιες πόρτες θα σας ανοίξουν όταν είστε διανοητικά και συναισθηματικά έτοιμη να δεχτείτε την κοσμική υποστήριξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 26/03 Κυριακή ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο αυτοκράτορας

Ο θυμός είναι ένα ανθρώπινο συναίσθημα.. όπως η αγάπη, η ευτυχία και η λύπη. Σήμερα αν νιώσετε το θυμό σας να μεγαλώνει, μην καταπνίξετε αυτό το συναίσθημα, γιατί μακροπρόθεσμα θα πληγωθείτε. Επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορείτε να ωριμάσετε.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Ο καθένας χρειάζεται χρόνο για τον εαυτό του. Η κάρτα του ερημίτη αφορά πνευματικές αναζητήσεις και ενδοσκόπηση. Αν όμως θέλετε απλώς να φορέσετε τις αγαπημένες σας πιτζάμες και να περάσετε τη μέρα διαβάζοντας στο κρεβάτι, ας είναι έτσι. Σήμερα, έχετε τον χρόνο που χρειάζεστε.. για ξεκούραση και χαλάρωση.

μελλοντολόγος

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο κρεμασμένος

Ορισμένα προβλήματα δεν μπορούν να λυθούν, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό περιμένετε ή πόση προσπάθεια καταβάλετε για να τα λύσετε. Αν πιστεύετε πως αυτό είναι απελπιστικό, ίσως είναι καιρός να τα παρατήσετε. Η παραίτηση θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη νίκη για εσάς, αυτή τη φορά.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα

Όταν χαμογελάτε και δείχνετε την τρυφερή σας πλευρά, φωτίζει το δωμάτιο. Είναι σημαντικό να είστε το άτομο που κάνει τους άλλους ευτυχισμένους. Η έκφραση της αγάπης σας, μπορεί να είναι ανεπαρκής, για κάποιον που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να αναρωτιέστε αν κάνετε πάρα πολλά ή αν είστε υπερβολικά μητρική. Να είστε ο εαυτός σας!

κρυσταλλομαντείαΤαρω Αγάπης 26/03 Κυριακή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : οι εραστές

Δεν θα ξέρετε πάντα τι θέλετε. Μερικές φορές, θα αλλάζετε γνώμη όταν αποκτάτε αυτό που επιθυμείτε. Τα ραντεβού όμως, σάς επιτρέπουν να καταλάβετε τον τύπο του ατόμου που θέλετε να έχετε στη ζωή σας. Μπορεί να είχατε έναν συγκεκριμένο τύπο στο παρελθόν, αλλά οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Μπορεί να σας αρέσει κάτι νέο και διαφορετικό επειδή είστε πιο ώριμη… και οι ανάγκες σας έχουν αλλάξει.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο διάβολος

Όλοι κάποια στιγμή μπαίνουν στον πειρασμό. Μπορεί να νιώσετε δελεασμένη από κάτι, που δεν μπορείτε να αντισταθείτε σήμερα. Είναι λοιπόν απαραίτητο να εφαρμόσετε ένα σύστημα, για να μην παρεκτρέπεστε. Ζητήστε από έναν φίλο να είναι το άτομο που μπορείτε να καλέσετε, όταν αισθάνεστε πως δεν μπορείτε να ξεφύγετε από μια δύσκολη κατάσταση. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως συνεργάτη που σας βοηθά να πάρετε καλύτερες αποφάσεις.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 26/03-01/04 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

dream

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο πύργος

Όταν εμφανίζονται απροσδόκητα προβλήματα, δεν ξέρετε τι να κάνετε. Μπορεί να αναρωτιέστε αν εσείς προκαλέσατε την κατάσταση ή αν μπορείτε να κάνετε κάτι για να μην βγει εκτός ελέγχου. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να ξεπεράσετε την κατάσταση χωρίς να ρίξετε λάδι στη φωτιά. Μια λύση θα παρουσιαστεί από μόνη της.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : η αρχιέρεια

Συμπεριφέρεστε ευγενικά στους υφισταμένους σας, κάτι που λειτουργεί καλά για εσάς. Σε κανέναν δεν αρέσει ένας πιεστικός ή επιθετικός προϊστάμενος! Επομένως η στάση σας συμβάλλει πολύ, όταν δείχνετε ότι μπορείτε να είστε καλή ακροάτρια και νοιάζεστε για τους άλλους.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-66

Ταρω Αγάπης 26/03 Κυριακή ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα

Σήμερα, η παραίτηση δεν είναι αποδεκτή. Ακόμα κι αν αισθάνεστε κουρασμένη και δεν βλέπετε τέλος σε μία κατάσταση, αυτή η κάρτα σας ενημερώνει ότι μπορείτε και πρέπει να επιμείνετε. Η ανάβαση είναι απότομη και μεγάλη, αλλά αν εστιάσετε σε έναν στόχο, μπορείτε να τον πετύχετε.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : η κρίση

Όλοι αμφιβάλλουν κάποιες στιγμές για τον εαυτό τους. Το θέμα όμως είναι να αναθεωρήσετε πραγματικά την κατάσταση, πριν αναλάβετε όλη την ευθύνη. Δεν μπορείτε να ελέγξετε όλα τα αποτελέσματα. Μπορείτε μόνο να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε. Στο τέλος, κάθε εμπλεκόμενος, πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia