Ταρω Αγάπης 26/04 Παρασκευή – Τα δύσκολα πέρασαν!

taro-13

Ταρω Αγάπης 26/04 Παρασκευή .

Ταρω Αγάπης 26/04 Παρασκευή ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 7 των κυπέλλων .

Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε. Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα για να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να γράψετε το ημερολόγιό σας. Νιώστε τα συναισθήματά σας κάνοντας κάτι που σας αρέσει.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο αυτοκράτορας

Η δύναμη μπορεί να είναι σιωπηλή αποφασιστικότητα. Ίσως νιώθετε ότι πρέπει να υπερασπιστείτε τη θέση σας.

Δεν χρειάζεται να πιέζεστε για να κερδίσετε τον σεβασμό που σας αξίζει. Μπορείτε να θέσετε τα όριά σας…. και αν ξεπεραστούν υπερασπιστείτε τη θέση σας με σταθερότητα.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 26/04 Παρασκευή ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 9 των ράβδων

Η ζωή σας δεν ήταν ποτέ γραφτό να είναι ένα ομαδικό έργο. Έχετε πολλά πράγματα να ξεπεράσετε. Όμως πρέπει να ζητάτε τη γνώμη όλων; Οι αποφάσεις δεν απαιτούν δεξαμενές σκέψης ή τηλεφωνήματα για να επιβεβαιώσετε ότι έχετε δίκιο. Θα το καταλάβετε μόνη σας. Αφήστε τον εαυτό σας να σας καθοδηγήσει.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ράβδων

Οι φίλοι μπορούν να σας παρακινήσουν να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Βλέπετε κάποιον φίλο να τα πηγαίνει περίφημα και θέλετε κι εσείς να τα πάτε καλά. Μπορεί να εμπνευστείτε από την απόφασή του, να ξεκινήσει γυμναστική ή διατροφή για να χάσει βάρος – ή να ανοίξει μια επιχείρηση. Έχετε κίνητρο και ώθηση τώρα, που σας βοηθάει να προοδεύσετε.

xartomanteia

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα

Η διαίσθησή σας είναι οξυμένη και ακριβής. Ακούστε λοιπόν αυτή τη μικρή φωνή που σας λέει να προσέξετε ένα προειδοποιητικό σημάδι. Δεν χρειάζεται να προσπαθείτε να είστε καλή… ή να περιμένετε να αλλάξει κάποιος όταν σας ζητάει συγγνώμη. Αν αισθάνεστε άβολα, κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των πεντάκτινων, ανάποδα

Μια παρορμητική αγορά μπορεί να σας οδηγήσει σε τύψεις αργότερα. Έτσι όταν αγοράσατε την πρώτη φορά ένα αντικείμενο, πιστέψατε πως το χρειαζόσασταν. Σας έδινε πολλή χαρά. Τώρα όμως το βλέπετε και σκέφτεστε πως θα ήταν καλύτερα να κρατούσατε τα χρήματά σας. Είναι εντάξει να παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος. Φροντίστε να ενεργείτε πιο προσεκτικά από δω και μπρος.

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 26/04 Παρασκευή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο θάνατος

Τα τελειώματα είναι εξαιρετικά δύσκολα, αλλά σας βοηθούν να δείτε ποια είστε πραγματικά, τι σκεφτόσασταν τότε.. και πώς να κάνετε κάποιες προσαρμογές. Έτσι γίνεστε πιο δυνατή και ανθεκτική μέρα με τη μέρα. Έχετε ενοχλητικές εμπειρίες από το παρελθόν, όμως μπορείτε να τις αλλάξετε και να προχωρήσετε πιο δυνατά και αποφασιστικά.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των ξιφών, ανάποδα

Όταν έχετε πολλά πράγματα στο μυαλό σας, το καλύτερο είναι να μην επιχειρήσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα σας αλλάξουν τη ζωή. Μην μπείτε σε μια νέα σχέση ή μην μετακομίσετε με έναν πρώην επειδή θέλετε να αναθερμάνετε τη σχέση. Αντίθετα, περιμένετε μέχρι τα συναισθήματα να αρχίσουν να καταλαγιάζουν. Με καθαρό μυαλό, θα δείτε τα πράγματα διαφορετικά.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των ράβδων

Έχετε μια υπέροχη ιδέα και ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση. Αν θέλετε να γράψετε ένα βιβλίο, δημιουργήστε ένα προσχέδιο. Αν θέλετε να ανοίξετε μια επιχείρηση, ξεκινήστε να σχεδιάζετε το επιχειρηματικό σας πλάνο. Κάθε μικρό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : η αρχιέρεια, ανάποδα

Τα δύσκολα πέρασαν! Αντιμετωπίσατε πολλές περιττές προκλήσεις και εμπόδια, αλλά τώρα τα πράγματα κυλάνε ομαλά. Στην αρχή, μπορεί να αναρωτηθείτε πότε θα τραβηχτεί το χαλί κάτω από τα πόδια σας – επειδή το έχετε συνηθίσει. Η ηρεμία μετά την καταιγίδα είναι εδώ – και μόλις συνειδητοποιήσετε ότι η ζωή σας είναι ασφαλής, θα νιώσετε καταπληκτικά!

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zwdia-9988

Ταρω Αγάπης 26/04 Παρασκευή ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των πεντάκτινων, ανάποδα

Δεν θα δουν όλοι την προσπάθεια και τη δουλειά που έχετε καταβάλει στη ζωή σας. Πολλά από αυτά που κάνετε, είναι δράση από τα παρασκήνια. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει συχνά να αναφέρετε ότι κάνατε μια συγκεκριμένη εργασία ή ότι συμμετείχατε στη διαδικασία. Δεν είναι κακό να καυχιέστε για τον εαυτό σας. Είναι δίκαιο να ενημερώνετε τους άλλους ότι συμμετέχετε στα πράγματα.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο ερημίτης, ανάποδα

Είστε έτοιμη να βγείτε από το καβούκι σας για να δείξετε στον κόσμο ότι έχετε κάτι σημαντικό να πείτε. Οι πνευματικές γνώσεις που λαμβάνετε καθημερινά έχουν σκοπό να βοηθήσουν τόσο εσάς όσο και τους άλλους μέσω της δικής σας συμβολής. Μην φοβάστε να ανοιχτείτε και να μοιραστείτε τις σκέψεις σας ή τις εμπειρίες της ζωής σας.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098