Ταρω Αγάπης 26/07 Τετάρτη – Το πάθος ανάβει μέσα σας

taro-sex

Ταρω Αγάπης 26/07 Τετάρτη .

Ταρω Αγάπης 26/07 Τετάρτη ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 2 των ράβδων .

Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές. Το περιπετειώδες πνεύμα σας είναι στο αποκορύφωμά του και οι ευκαιρίες για διασκέδαση κι ενθουσιασμό αφθονούν. Κάντε αυτό το άλμα πίστης που σκεφτόσασταν. Είτε πρόκειται για ένα αυθόρμητο ταξίδι είτε για να δοκιμάσετε ένα νέο χόμπι, αφήστε το παιδί μέσα σας να βγει για να παίξει. Αγκαλιάστε τον αυθορμητισμό της ζωής και ας γίνουν η χαρά και το γέλιο οι πιστοί σας σύντροφοι.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 4 των κυπέλλων

Ήρθε η ώρα να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας να ανθίσει. Είτε ασχολείστε με την τέχνη, τη μαγειρική ή τη χειροτεχνία, αυτό το διάστημα είναι γεμάτο έμπνευση. Μοιραστείτε τις δημιουργίες σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο κόσμος είναι ο καμβάς σας και η ικανότητά σας να τον φωτίζετε με τα μοναδικά σας ταλέντα… είναι απλά μαγική!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 26/07 Τετάρτη ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 3 των πεντάκτινων

Η επικοινωνία είναι η υπερδύναμή σας. Τα λόγια σας έχουν μια ιδιαίτερη γοητεία που μπορεί να επιδιορθώσει παρεξηγήσεις και να δημιουργήσει συνδέσεις. Απευθυνθείτε σε παλιούς φίλους ή κάντε κάποιες ειλικρινείς συζητήσεις που είχατε αναβάλει. Η κατανόηση και η συμπόνοια σας θα κάνουν θαύματα θεραπεύοντας παρατεταμένες εντάσεις. Αφήστε τον κόσμο να αιχμαλωτιστεί από τη μαγεία των λόγων σας!

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο τρελός

Το σπίτι είναι εκεί που είναι η καρδιά.. και σήμερα θα βρείτε άνεση και παρηγοριά στα τείχη του. Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις και οι ζεστές βραδιές θα ζεστάνουν την ψυχή σας. Μην φοβάστε να αφήσετε την στοργική σας πλευρά να λάμψει, καθώς η αγάπη και η φροντίδα σας, θα είναι βάλσαμο για τους γύρω σας. Δημιουργείστε ένα περιβάλλον που αντανακλά την εσωτερική σας αρμονία. Η αγάπη που δείχνετε για το σπίτι σας… θα σας επιστραφεί δεκαπλάσια.

tilefonikes-provlepsis

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 6 των ράβδων

Η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σας είναι σύμμαχοί σας και θα σας ανοίξουν πόρτες. Χρησιμοποιήστε τις ηγετικές σας ικανότητες για να φέρετε τους ανθρώπους κοντά και να εμπνεύσετε τους γύρω σας. Η θετική σας ενέργεια θα είναι μεταδοτική, κάνοντάς σας τη ζωή κάθε πάρτι. Αφήστε τη λάμψη σας να φωτίσει τον κόσμο και τις ζωές των δικών σας ανθρώπων.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων

Ήρθε η ώρα να φροντίσετε τον εαυτό σας. Χαλαρώστε διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο ή κάντε μια βόλτα στη φύση για να ανανεωθείτε. Η προσοχή σας στη λεπτομέρεια και οι αναλυτικές σας δεξιότητες είναι αξιοθαύμαστες, αλλά θυμηθείτε να εκτιμάτε επίσης τη μεγαλύτερη εικόνα του ταξιδιού της ζωής σας.

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 26/07 Τετάρτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ράβδων

Θα βρείτε αρμονία σε όλες τις πτυχές της ζωής. Αναζητήστε δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά και χαλάρωση. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με θετική ενέργεια και ανθρώπους που σας ανεβάζουν. Αν θέλετε να πάρετε μια απόφαση, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Η εσωτερική σας πυξίδα δείχνει προς τη σωστή κατεύθυνση. Αγκαλιάστε την ισορροπία που προσφέρει η ζωή και θα ζήσετε όμορφα και γαλήνια.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των πεντάκτινων

Το πάθος ανάβει μέσα σας και ήρθε η ώρα να διοχετεύσετε αυτή την ένταση σε κάτι ουσιαστικό. Η εστίασή σας θα βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, είτε πρόκειται για την καριέρα, τις σχέσεις ή τις προσωπικές σας προσπάθειες. Ασχοληθείτε σοβαρά με τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι σας, γιατί η αφοσίωσή σας θα ανταμειφθεί. Και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τη γνώση και τον ενθουσιασμό σας με τους άλλους. Το χάρισμά σας θα εμπνεύσει τα άτομα που συναναστρέφεστε.

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ξιφών

Η περιπέτεια σας περιμένει! Είτε πρόκειται για ένα φυσικό ταξίδι είτε για μια πνευματική αναζήτηση για γνώση, αγκαλιάστε τη συγκίνηση της ανακάλυψης. Η θετική προοπτική και η αισιοδοξία σας θα προσελκύσουν ψυχές με το ίδιο πνεύμα, οδηγώντας σε ευχάριστες συνδέσεις και αξέχαστες εμπειρίες. Ετοιμάστε λοιπόν τις βαλίτσες σας, κυριολεκτικά και μεταφορικά… και ξεκινήστε την χαρούμενη αποστολή σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ξιφών

Η σκληρή δουλειά και η αποφασιστικότητα, είναι το φόρτε σας. Θα δείτε σύντομα τους καρπούς της δουλειάς σας. Η επιμονή και η αφοσίωσή σας γίνονται αντιληπτές και οι ανταμοιβές και η αναγνώριση είναι στον ορίζοντα. Γιορτάστε τα επιτεύγματά σας, αλλά φροντίστε να κάνετε διαλείμματα για να απολαμβάνετε τις απλές χαρές της ζωής.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-astra-tarot

Ταρω Αγάπης 26/07 Τετάρτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των πεντάκτινων

Η ανθρωπιστική καρδιά σας είναι φάρος ελπίδας για τον κόσμο. Αυτό το μήνα, ο αλτρουισμός και η ενσυναίσθησή σας θα εμπνεύσουν τους γύρω σας να κάνουν θετικές αλλαγές. Υπερασπιστείτε και δώστε ένα χέρι βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη. Το ανοιχτό μυαλό σας θα ενισχύσει την αίσθηση της ενότητας και της κατανόησης μεταξύ διαφορετικών ομάδων. Αγκαλιάστε τη μοναδικότητά σας και αφήστε τη να γίνει ο καταλύτης για μεταμόρφωση και πρόοδο.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει σε σημαντικά βήματα… τόσο στην προσωπική όσο και στην πνευματική σας ανάπτυξη. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και εμπιστευτείτε ότι ξέρει τον δρόμο προς τα εμπρός. Αγκαλιάστε τη δημιουργική σας πλευρά, καθώς η φαντασία σας είναι η πύλη για άπειρες δυνατότητες. Συνδεθείτε με τα συναισθήματά σας και μοιραστείτε τα με τους αγαπημένους σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76