Ταρω Αγάπης 27/04 Σάββατο – Ακούστε την καρδιά σας και ακολουθήστε την

taro

Ταρω Αγάπης 27/04 Σάββατο .

Ταρω Αγάπης 27/04 Σάββατο ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: η βασίλισσα των ράβδων .

Η ηγεσία είναι μεγάλη ευθύνη – και ίσως κάποιες φορές τρομακτική. Σήμερα θα ηγηθείτε ενός μεγάλου όγκου εργασίας. Ακόμα κι αν θέλετε να κάνετε αυτό που σας ζητούν, ίσως είναι καλύτερα να το χειριστεί κάποιος άλλος. Οι ηγέτες δεν χρειάζεται να συμμετέχουν πάντα. Μπορούν να βοηθήσουν τους άλλους να δείξουν τις δικές τους ηγετικές ικανότητες… και να λάμψουν!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 4 των ξιφών, ανάποδα

Φροντίστε τον εαυτό σας. Είναι εύκολο να πείτε πως θα τις καλύψετε αύριο. Όμως η φροντίδα του εαυτού σας είναι καθημερινή ευθύνη. Ασχοληθείτε με λιγότερο χρονοβόρα πράγματα και μην παραλείπετε τα γεύματα και την ξεκούραση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 27/04 Σάββατο ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 4 των ράβδων, ανάποδα

Είτε μια κοινωνική πεταλούδα! Είστε από τα άτομα που χρειάζεται τους άλλους, όπως και οι άλλοι χρειάζονται εσάς. Δεν νιώθετε ικανοποιημένη όταν περνάτε πολύ χρόνο μόνη σας. Γι’ αυτό βγείτε έξω και συναναστραφείτε με κόσμο. Κάντε πράγματα που σας αρέσουν, με καλή παρέα.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο ιππότης των ξιφών

Τα προβλήματα μπορείτε να τ’ αντιμετωπίσετε.. ή άμεσα ή αποφεύγοντάς τα. Αυτή η κάρτα υποδεικνύει ότι η αντιμετώπιση μιας κατάστασης κατά μέτωπο είναι ο καλύτερος τρόπος. Μπορεί να μην σας αρέσουν οι συγκρούσεις όμως θα χειροτερέψει η κατάσταση αν δεν κάνετε κάτι άμεσα. Θέλετε να ελέγχετε την κατάσταση και σήμερα είναι η μέρα που μπορείτε να το κάνετε.

μελλοντολόγος

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 8 των ράβδων

Η ζωή προχωρά αρκετά γρήγορα. Η μέρα θα είναι κουραστική μέρα γιατί θα πρέπει πηγαίνετε από τη μια συνάντηση στην άλλη. Είναι πολλά αυτά με τα οποία πρέπει να συμβαδίζετε. Παρά το γεγονός πως είστε πολυάσχολη, φροντίστε να ξεκλέβετε χρόνο για να ηρεμείτε το μυαλό σας και να φορτίζετε τις μπαταρίες σας.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο διάβολος, ανάποδα

Μια συνήθεια σας είχε παγιδέψει πολύ καιρό. Τώρα όμως είστε έτοιμη να ξεφύγετε από ό,τι σας εμπόδιζε να γευτείτε την ευτυχία. Μην ξεγελαστείτε σκεπτόμενη πως δεν θα σας πειράξει αν την επαναλάβετε. Πρέπει να κατανοήσετε, πως είναι ανάγκη να δώσετε οριστικό τέλος.

dream

Ταρω Αγάπης 27/04 Σάββατο ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : η δύναμη, ανάποδα

Μπορείτε να πιέσετε το σύμπαν να κάνει αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει. Δείτε όμως πώς τα πράγματα λειτουργούν προς όφελός σας. Ακόμα κι όταν ανησυχείτε μήπως χάσετε κάτι που θέλετε, παρατηρήστε πώς όλα μπαίνουν στη θέση τους, δίνοντάς σας ό,τι καλύτερο χρειάζεστε.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των ξιφών

Μπορεί να κατηγορηθείτε ότι κάνετε κάτι, αλλά μην ενεργήσετε αντιδραστικά όταν συμβεί αυτό. Μιλήστε ήρεμα για την κατάσταση. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Κι αν κάποιος επιλέξει να μην σας πιστέψει, δεν είναι στο χέρι σας να του αποδείξετε την αθωότητά σας. Ξοδέψτε την ενέργειά σας, εκεί που είναι χρήσιμη και παραγωγική.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia shmera

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των πεντάκτινων, ανάποδα

Καλό είναι να προσφέρετε στους άλλους, αλλά όχι σε σημείο να εξαντλείτε τον εαυτό σας. Η ευγένεια και η συμπόνοια σε όσους έχουν ανάγκη, δεν σημαίνει να σπαταλάτε όλους τους πόρους σας. Βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ προσφοράς και αποταμίευσης. Μάθετε πόσο μεγάλο αντίκτυπο θέλετε να έχετε, με βάση τη φιλανθρωπία σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των πεντάκτινων, ανάποδα

Παρακολουθήστε ένα μάθημα που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις δεξιότητες που έχετε ανάγκη, για ένα νέο τομέα στην καριέρα σας. Αν έχετε ήδη πτυχίο αλλά δεν νιώθετε αυτοπεποίθηση, αυτή η κάρτα προτείνει κάποια σεμινάρια ή μια πρακτική άσκηση. Το διαδίκτυο, μπορεί επίσης να είναι μεγάλη βοήθεια.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ταρω Αγάπης 27/04 Σάββατο ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των πεντάκτινων, ανάποδα

Οι παρέες με λάθος άτομα σας υποχρεώνουν να κάνετε πράγματα που δεν θέλετε να κάνετε. Μπορείτε να σταματήσετε αυτή την τρέλα και να επιστρέψετε σ’ αυτό που είστε. Πάρτε ξανά τον έλεγχο της ζωής σας. Ακούστε την καρδιά σας και ακολουθήστε την.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Είστε πνευματικό ον. Ακόμα κι αν δεν ανήκετε σε κάποια θρησκευτική ομάδα, είναι καλό να είστε σε επαφή με την ανώτερη δύναμή σας. Συνδεθείτε με τη φύση ή συντονιστείτε με τον εαυτό σας… διαβάζοντας βιβλία ή ακούγοντας μουσική.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis