Ταρω Αγάπης 27/07 Πέμπτη – Σήμερα θα επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας

taro-13

Ταρω Αγάπης 27/07 Πέμπτη .

Ταρω Αγάπης 27/07 Πέμπτη ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 2 των κυπέλλων, ανάποδα .

Σήμερα θα επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας. Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε με ειλικρίνεια, για το τι πραγματικά χρειάζεστε από τους γύρω σας. Μην φοβηθείτε να εγκαταλείψετε τοξικές σχέσεις ή σχέσεις που δεν εξυπηρετούν πλέον την ανάπτυξή σας. Η απελευθέρωση όσων δεν ευθυγραμμίζονται πλέον με τις ανάγκες σας, δημιουργεί χώρο για όμορφες νέες συνδέσεις. Κρατήστε την καρδιά σας ανοιχτή και η αγάπη θα επιστρέψει σε εσάς.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: το αστέρι

Ο κόσμος ευθυγραμμίζεται για να σας φέρει χαρά, ευτυχία και επιτυχία. Αγκαλιάστε αυτό το ουράνιο δώρο με ανοιχτές αγκάλες και εμπιστευτείτε ότι όλα μπαίνουν στη θέση τους.

Αξίζετε το καλύτερο.. και το σύμπαν ικανοποιεί τις επιθυμίες της καρδιάς σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 27/07 Πέμπτη ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο ήλιος

Θα βρείτε το εσωτερικό σας φως και θα αγκαλιάσετε αυτό που σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένη. Αφήστε τις όποιες ανησυχίες σας και απολαύστε τις απλές χαρές της ζωής. Αναζητήστε νέες περιπέτειες, συνδεθείτε με τα πάθη σας και μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας με τους γύρω σας. Η ευτυχία σας είναι μεταδοτική.. κι έχετε τη δύναμη να φωτίσετε τον κόσμο με το λαμπερό σας χαμόγελο!

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο μάγος, ανάποδα

Επιμείνετε τις δυσκολίες.. ιδιαίτερα αυτές που αφορούν την καριέρα σας. Μπορεί να αισθάνεστε αποθαρρυνμένη ή κολλημένη, αλλά αυτό είναι μόνο προσωρινό. Αντί να αναζητάτε μια άμεση απόδραση, εστιάστε στην τρέχουσα δουλειά σας. Εμπιστευτείτε ότι οι δεξιότητες και τα ταλέντα σας τελικά θα αναγνωριστούν και θα ανταμειφθούν. Να θυμάστε πως η πιο σκοτεινή ώρα, έρχεται λίγο πριν την αυγή.

tilefonikes-provlepsis

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο πύργος

Το σύμπαν σας καθοδηγεί να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να αγκαλιάσετε τις εμπειρίες που αποκτήσατε. Είστε πιο δυνατή από όσο φαντάζεστε και κάθε μέρα που περνάει, οι πληγές θα επουλώνονται. Αγκαλιάστε την ευκαιρία να ξαναχτίσετε και να δημιουργήσετε μια πιο φωτεινή, πιο ανθεκτική εκδοχή του εαυτού σας.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των πετνάκτινων

Ήρθε η ώρα να αξιολογήσετε τους οικονομικούς σας στόχους και να δημιουργήσετε μια σταθερή βάση για το μέλλον σας. Αυτή η κάρτα σας συμβουλεύει να βρείτε ισορροπίες ανάμεσα στις απολαύσεις τις ζωής… και την αποταμίευση για το μέλλον. Τα χρήματα είναι ένα εργαλείο για την οικοδόμηση της ασφάλειας και της ευτυχίας. Χρησιμοποιήστε τα με σύνεση και επενδύστε σε εμπειρίες που φέρνουν μακροχρόνια χαρά.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρω Αγάπης 27/07 Πέμπτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων

Σήμερα ή επανασυνδέεστε με αγαπημένα σας πρόσωπα ή θεραπεύετε πληγές του παρελθόντος. Αυτή η κάρτα φέρνει αρμονία και ζεστασιά στη δυναμική της οικογένειάς σας. Αγκαλιάστε τη συγχώρεση και την κατανόηση.. όπως και την αγάπη που σας ενώνει. Εστιάστε στο να χτίσετε ουσιαστικές συνδέσεις και να καλλιεργήσετε μια ατμόσφαιρα αγάπης που θα διατηρηθεί για χρόνια.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο θάνατος

Η κάρτα του θανάτου υποδηλώνει το τέλος ενός σημαντικού έργου ή κεφαλαίου στη ζωή σας. Αγκαλιάστε αυτή την αλλαγή, σαν ευκαιρία για ανάπτυξη και ανανέωση. Αν και μπορεί να φαίνεται τρομακτικό, αυτό το τέλος ανοίγει χώρο για νέα ξεκινήματα και συναρπαστικές περιπέτειες. Αγκαλιάστε τη μεταμορφωτική δύναμη της αλλαγής και προετοιμαστείτε για την όμορφη αναγέννηση.

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο διάβολος

Η κάρτα του Διαβόλου προειδοποιεί να μην υποκύψετε σε πειρασμούς, ιδιαίτερα σε παρορμητικές αγορές. Αποφύγετε όσο μπορείτε τις υπερβολικές δαπάνες σε περιττά αντικείμενα. Η αληθινή ευτυχία δεν προέρχεται από τα υλικά αγαθά. Γι’ αυτό εστιάστε σε εμπειρίες που εμπλουτίζουν την ψυχή σας και δημιουργούν μόνιμες αναμνήσεις.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των ράβδων

Η ζωή μπορεί να φαίνεται χαοτική αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αυτή η κάρτα σας διαβεβαιώνει πως αυτή η αναταραχή δεν θα διαρκέσει για πάντα. Αγκαλιάστε την αλλαγή και ακολουθήστε τη ροή. Η ικανότητά σας να προσαρμόζεστε και να ακολουθείτε μια συγκεκριμένη στρατηγική θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε οποιαδήποτε καταιγίδα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-66

Ταρω Αγάπης 27/07 Πέμπτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ράβδων

Μπορεί να περιτριγυριστείτε από άτομα που ξεκινούν πολλά έργα και αναζητούν τη βοήθειά σας σήμερα. Ενώ η χρήσιμη φύση σας είναι αξιέπαινη, θυμηθείτε να θέσετε υγιή όρια. Επικεντρωθείτε στην υποστήριξη εκείνων των εγχειρημάτων που ευθυγραμμίζονται με τις αξίες και τα πάθη σας. Μην ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αφιερώστε το χρόνο και την ενέργειά σας σε προσπάθειες που έχουν πραγματικά σημασία για εσάς.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 7 των κυπέλλων

Αυτή η κάρτα σας ενθαρρύνει να συνδεθείτε με την ανώτερη δύναμή σας και να εξερευνήσετε τα βασίλεια της φαντασίας σας. Η διαίσθηση και η δημιουργικότητά σας είναι ισχυρές και μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Ωστόσο να είστε προσγειωμένη στην πραγματικότητα, για να μην χαθείτε σε μια θάλασσα πιθανοτήτων. Εστιάστε στους πιο σημαντικούς σας στόχους και επιδιώξτε τους με αποφασιστικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA