Ταρω Αγάπης 28/04 Κυριακή – Μια κλήση αφύπνισης

taro-13

Ταρω Αγάπης 28/04 Κυριακή .

Ταρω Αγάπης 28/04 Κυριακή ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο κρεμασμένος, ανάποδα .

Σε κανέναν δεν αρέσει η αναμονή, αλλά μερικές φορές υποχρεούστε να το κάνετε για χάρη των άλλων. Αυτή η κάρτα δηλώνει μια αλλαγή στην αντίληψή σας για ό,τι αξίζει να κάνετε υπομονή. Δεν επιστρέφεται ο χρόνος που χάνετε, αν κάποιος τον σπαταλήσει, γι’ αυτό κινηθείτε σοφά.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: η βασίλισσα των πεντάκτινων

Είστε πιο ήπια τον τελευταίο καιρό. Δίνετε τόσα από τον εαυτό σας στους άλλους, που έχετε ξεχάσει να κάνετε κάτι για εσάς.

Σήμερα, περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Είναι καλό να ανταμείβεστε για την καλοσύνη που προσφέρετε με τόση ευγένεια. Το αξίζετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 28/04 Κυριακή ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 7 των πεντάκτινων

Θέλετε να δείτε κάποιου είδους ανταπόδοση για όσα κάνετε για τους άλλους. Αυτή η κάρτα είναι μια κλήση αφύπνισης. Αποκαλύπτει ότι βρίσκεστε σε μια μονόπλευρη κατάσταση. Σταματήστε λοιπόν να δίνετε τόσα πολλά και δείτε πώς θα αντιδράσουν οι άλλοι.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 4 των πεντάκτινων

Αν και δεν είστε υλίστρια, εκτιμάτε την ιδέα της οικονομικής σταθερότητας. Αυτή η κάρτα προτείνει να εστιάσετε στη δημιουργία περισσότερου πλούτου για τον εαυτό σας. Ίσως εξετάσετε πολλαπλές ροές εσόδων μέσω διαφόρων δραστηριοτήτων ή εξασκώντας ένα χόμπι από το οποίο θα αποκτήσετε έσοδα.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 7 των ξιφών

Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρετε; Αυτή η κάρτα δηλώνει πως σας κρατούν ένα μυστικό. Θα νιώσετε πως κάποιος δεν σας λέει τις σκέψεις του κι αυτό θα σας ενοχλήσει. Αντί να περιμένετε να ανοιχτεί, ρωτήστε τον και δείτε αν μπορείτε να τον κάνετε να νιώσει περισσότερη εμπιστοσύνη.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των ξιφών

Θα λάβετε κάποια νέα, αλλά δεν θα εμπιστευτείτε την πηγή. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην ηλικία του ατόμου ή στη σύνδεσή του με τις πληροφορίες που λαμβάνετε. Αυτή η κάρτα σάς ενημερώνει ότι παρά τα φαινόμενα, οι λεπτομέρειες είναι πιθανώς σωστές και αξίζει να διερευνηθούν.

taro-zodia-098

Ταρω Αγάπης 28/04 Κυριακή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των κυπέλλων

Μια νέα σχέση είναι στον ορίζοντα. Αυτό το άτομο θα μπει στη ζωή σας για να σας βοηθήσει να δείτε κάτι, από διαφορετική οπτική γωνία. Μπορεί να είναι ένας μέντορας ή ένας γνωστός με πολύ εμπειρία. Να είστε φιλική και ανοιχτή σ’ αυτή τη σύνδεση, γιατί μπορεί να εξελιχθεί σε μακροχρόνια φιλία που θα προσθέσει αξία στον κόσμο σας.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των ράβδων, ανάποδα

Αυτή η κάρτα σας προειδοποιεί να μην είστε παρορμητική. Η λήψη αποφάσεων ή η ανάληψη δράσης που δεν είναι καλά μελετημένη ή προγραμματισμένη μπορεί να σας οδηγήσει σε λύπη και συναισθηματικό πόνο. Η πιο σοφή κίνηση είναι να είστε προσεκτική. Κάντε το χρόνο φίλο σας σήμερα.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 5 των πεντάκτινων

Υπάρχει τρύπα στις τσέπες σας; Μήπως να είστε πιο προσεκτική με τις δαπάνες σας; Δύσκολα αντιστέκεστε στις παρορμητικές αγορές όμως είναι προτιμότερο να είστε χαρούμενη περιμένοντας… παρά να μετανιώσετε αύριο. Αναρωτηθείτε αν αυτό που θέλετε να αγοράσετε τώρα το χρειάζεστε ή απλά το θέλετε.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των κυπέλλων

Η πιο απαλή και συμπονετική πλευρά σας, σας χρειάζεται σήμερα. Είστε από τα άτομα που βγάζουν το καλύτερο στους άλλους δείχνοντάς τους ενδιαφέρον. Μπορείτε να βοηθήσετε με τα καλά σας λόγια ή παρέχοντας την υποστήριξή σας με όμορφους τρόπους. Ακούστε τα προβλήματά τους και βοηθήστε όσους συναντάτε.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zwdia-9988

Ταρω Αγάπης 28/04 Κυριακή ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των κυπέλλων

Αυτή είναι ημέρα συνεργασίας. Ένα άτομο στη ζωή σας, θα σας πλημμυρίσει με αγάπη και τρυφερότητα. Συνεργάζεστε όμορφα και μπορείτε να ολοκληρώσετε τα έργα σας ευκολότερα, αγαπώντας ακόμη και τη διαδικασία.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο άσσος των κυπέλλων, ανάποδα

Η φροντίδα του εαυτού σας είναι σημαντική, Ιχθύ. Συχνά δίνετε τόσο πολύ από τον εαυτό σας στους άλλους, ώστε ξεμένετε από ό,τι χρειάζεστε συναισθηματικά για τον εαυτό σας. Σήμερα προτού εξαντληθείτε, κάντε ένα διάλειμμα και φροντίστε τον εαυτό σας. Ακούστε λίγη μουσική ή απολαύστε λίγο ελεύθερο χρόνο στο διαδίκτυο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis