Ταρω Αγάπης 28/07 Παρασκευή – Τα πλοκάμια της αγάπης θα σας τυλίξουν

taro-sex

Ταρω Αγάπης 28/07 Παρασκευή .

Ταρω Αγάπης 28/07 Παρασκευή ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο τρελός .

Πρόκειται να ξεκινήσετε ένα ταξίδι που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπάει τρελά. Μην ξεχάσετε μόνο το κράνος ασφαλείας σας – η όρεξη για ζωή μπορεί να οδηγήσει σε μερικές τρελές περιπέτειες. Αγκαλιάστε το άγνωστο… με λίγη προσοχή.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και τους άλλους, με αγάπη και συμπόνια. Φυτέψτε σπόρους δημιουργικότητας και δείτε τους να ανθίζουν σαν ένας τέλεια περιποιημένος κήπος.

Θα βρείτε τη χαρά στα απλά πράγματα της ζωής.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 28/07 Παρασκευή ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: οι εραστές

Είτε έχετε σύντροφο είτε αναζητάτε μια αδελφή ψυχή, «τα πλοκάμια» της αγάπης θα σας τυλίξουν. Δείξτε την ευαίσθητη πλευρά σας και να είστε ειλικρινής στην επικοινωνία σας. Μην φοβάστε να κάνετε ένα άλμα. Να θυμάστε πως η αγάπη είναι αμφίδρομη. Δεν θα είναι όλα τέλεια – θα υπάρχουν και σκαμπανεβάσματα – αλλά θα αξίζουν την κάθε στιγμή.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα

Θα έχετε τον έλεγχο της μοίρας σας. Να θυμάστε μόνο να οδηγείτε το άρμα σας με ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Μην τρέχετε πάνω από τους άλλους για να πάρετε αυτό που θέλετε. Να είστε ευγενική με αυτούς που συναντάτε στο ταξίδι σας.. και η επιτυχία σας θα είναι πιο γλυκιά.

tilefonikes-provlepsis

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: η δύναμη

Διαθέτετε το θάρρος να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο που συναντάτε. Αγκαλιάστε την πιο απαλή πλευρά σας, εξημερώνοντας τυχόν άγριες καταστάσεις με ένα απαλό άγγιγμα. Η γοητεία και η ζεστασιά σας θα κερδίσουν τις καρδιές των ανθρώπων, κάνοντάς σας την απόλυτη βασίλισσα αυτής της περιόδου.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Κάντε ένα βήμα πίσω από τη φασαρία, βρίσκοντας παρηγοριά σε στιγμές ηρεμίας και διαλογισμού. Αυτή η ενδοσκόπηση θα σας οδηγήσει στο να αποκαλύψετε κρυμμένες αλήθειες και ιδέες. Αγκαλιάστε την εσωτερική σας σοφία και μην βιαστείτε να τη μοιραστείτε με τον κόσμο ακόμα. Δώστε της τον χρόνο και τον χώρο για να αναπτυχθεί, σαν ένας μυστικός κήπος που ανθίζει κάτω από την απαλή λάμψη του φεγγαριού.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 28/07 Παρασκευή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη

Υποστηρίξτε ό,τι είναι σωστό, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε συγκρούσεις ή αντιθέσεις. Η έντονη διπλωματική σας ικανότητα θα βοηθήσει στην εξομάλυνση συγκρούσεων και οι προσπάθειές σας θα δημιουργήσουν έναν πιο αρμονικό κόσμο γύρω σας.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο θάνατος

Μην στεναχωριέστε. Η κάρτα θανάτου δεν φέρνει πραγματική καταστροφή και κατήφεια. Αντίθετα, συμβολίζει τη μεταμόρφωση και την αναγέννηση. Αφήστε πίσω το παρελθόν και αγκαλιάστε ένα φρέσκο κεφάλαιο. Εξελίσσεστε! Και παρόλο που σας είναι άβολο… είναι απαραίτητο για την ανάπτυξή σας.

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο τροχός της τύχης

Η τύχη και η ευκαιρία ευθυγραμμίζονται, παρουσιάζοντάς σας συναρπαστικές προοπτικές. Να είστε τολμηρή και να αδράξετε τη στιγμή. Το περιπετειώδες πνεύμα σας θα βρει χαρά εξερευνώντας νέα μονοπάτια και προκλήσεις. Να έχετε κατά νου πως η τύχη μπορεί να αλλάξει…γι’ αυτό μείνετε προσγειωμένη και νιώστε ευγνωμοσύνη για τις ευλογίες που έρχονται στο δρόμο σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης

Αγκαλιάστε τον ρόλο σας ως μέντορα ή οδηγό σε άλλους, μοιράζοντας τις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αναζητήστε πνευματική ανάπτυξη και κατανόηση, εξερευνώντας τα βαθύτερα μυστήρια της ζωής. Η γνώση είναι δύναμη… και όσο περισσότερα μαθαίνετε, τόσο καλύτερα θα μπορείτε να διαμορφώσετε το πεπρωμένο σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Ταρω Αγάπης 28/07 Παρασκευή ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Είστε ένας φάρος ελπίδας και η κάρτα του αστεριού, το επιβεβαιώνει. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας είναι εφικτά και το σύμπαν, σας ενθαρρύνει να λάμψετε. Μοιραστείτε τα οράματά σας με άλλους, εμπνέοντάς τους επίσης να πιστέψουν στις δυνατότητές τους. Αγκαλιάστε τη μοναδικότητά σας και αφήστε το φως σας να καθοδηγήσει τους άλλους.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : η σελήνη

Η κάρτα της σελήνης, ρίχνει μια μυστικιστική λάμψη στη ζωή σας. Αγκαλιάστε το άγνωστο, καθώς το μονοπάτι μπροστά μπορεί να είναι καλυμμένο με σκιές. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και βουτήξτε στη σφαίρα των ονείρων και της δημιουργικότητας. Αυτή είναι μια στιγμή για πνευματική εξερεύνηση και σύνδεση με το υποσυνείδητό σας. Η φαντασία σας δεν έχει όρια! Θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μαγεία, πέρα από τα συνηθισμένα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia