Ταρω Αγάπης 29/04 Δευτέρα – Η αγάπη οδηγεί το μονοπάτι σας

taro

Ταρω Αγάπης 29/04 Δευτέρα .

Ταρω Αγάπης 29/04 Δευτέρα ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 7 των πεντάκτινων .

Είστε μόνο δουλειά και καθόλου διασκέδαση. Το να κάθεστε ακίνητη όμως δεν σας κάνει καλό. Παρόλο που απολαμβάνετε αυτό που κάνετε, χρειάζεστε ελεύθερο χρόνο. Μην παραμελείτε την προσωπική σας ζωή για χάρη της καριέρας σας. Η ισορροπία είναι το κλειδί!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο ιεροφάντης

Δεν σας αρέσει να παραβιάζετε κανόνες, αλλά σας αρέσει να παραμορφώνετε μερικούς όταν δεν ταιριάζουν με τον στόχο σας. Σήμερα η ανάγκη να τους ακολουθήσετε είναι ο καλύτερος τρόπος δράσης!

Μάλλον όμως δεν θα σας αρέσει, γιατί θέλετε να επιλέγετε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα! Για χάρη της ειρήνης, σκεφτείτε την ιστορία και τη λογική, πίσω από το γιατί κάτι πρέπει να παραμείνει ίδιο… και τιμήστε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 29/04 Δευτέρα ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο ήλιος

Αν νιώθετε νευρικότητα για μια συνάντηση, ένα ραντεβού ή κάτι που συμβαίνει στη ζωή σας, η κάρτα του ήλιου είναι ένας θετικός οιωνός. Σημαίνει πως ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σας, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ευνοϊκό. Μπορείτε να αισθάνεστε αισιόδοξη. Τα πράγματα θα πάνε υπέροχα!

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η σελήνη

Υπάρχουν καλά νέα και κακά νέα. Τα κακά νέα είναι ότι υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρετε. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τα καταλάβετε. Ένας φίλος ή μια κατάσταση μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνεται. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε πολλές ερωτήσεις για να καταλάβετε.

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 3 των κυπέλλων

Αυτή η κάρτα προμηνύει φιλία. Έχετε πολλούς υπέροχους ανθρώπους που σας ενθαρρύνουν και σας βοηθούν. Θέλουν να σας δουν χαρούμενη! Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό, είναι να διασκεδάσετε μαζί τους. Σχεδιάστε κάτι διασκεδαστικό και απολαύστε τη ζωή!

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιππότης των κυπέλλων

Μια σπίθα ιδιοφυΐας μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε κάτι που πραγματικά επιθυμείτε, χωρίς δισταγμό. Μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή ένα νέο έργο που βοηθάει τους άλλους. Σας οδηγεί κάτι μέσα σας, για το οποίο νιώθετε έντονα. Η αγάπη οδηγεί το μονοπάτι σας!

zodia-zvdia-75

Ταρω Αγάπης 29/04 Δευτέρα ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των κυπέλλων

Κάποιοι ανησυχούν αυτή τη στιγμή – και είναι άτομα που βρίσκονται στην οικογένειά σας ή στο κοινωνικό σας δίκτυο. Είστε το ήρεμο άτομο στην ομάδα. Μπορεί να αναρωτιέστε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά δεν πρόκειται να το αφήσετε να σας εμποδίσει να αγκαλιάσετε την εσωτερική σας γαλήνη.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η κρίση

Έχετε την τάση να σκέφτεστε μόνη σας, αλλά όταν βρίσκεστε γύρω από ένα συγκεκριμένο πλήθος, μπορείτε να γίνετε ακόλουθος. Σήμερα όμως, θα θελήσετε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα για ένα συγκεκριμένο άτομο ή κατάσταση. Η νοοτροπία της αγέλης, δεν είναι φίλος σας.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των πεντάκτινων

Ένας καλός άνθρωπος πρόκειται να μπει στη ζωή σας. Μπορεί να είναι κάποιος στον οποίον μπορείτε να βασιστείτε…. διαπιστώνοντας ότι η φιλία σας ξεκινάει αργά, αλλά είναι σταθερή. Αυτή είναι η σχέση που χρειαζόσασταν εδώ και πολύ καιρό. Η εποχή των ψεύτικων φίλων τελείωσε.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : η εγκράτεια

Κάντε υπομονή. Έχετε τόσα πράγματα να κάνετε και η ανοχή σας στην ταλαιπωρία είναι μειωμένη. Όταν η ζωή αρχίζει να φαίνεται υπερβολικά κουραστική, πάρτε μια βαθιά ανάσα και προσπαθήστε να μην «ιδρώνετε για μικροπράγματα».

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ταρω Αγάπης 29/04 Δευτέρα ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη

Η δικαιοσύνη είναι μια διαδικασία. Ίσως θέλετε κάποιος να βιώσει τις συνέπειες των πράξεων του. Ωστόσο το κάρμα είναι αργό… και ο νόμος ακόμη πιο αργός. Σήμερα, προσπαθήστε να μην τα σκέφτεστε και αφήστε το σύμπαν να κάνει αυτό που χρειάζεται. Επικεντρωθείτε στη θετική ενέργεια, για ν’ ανέβει η διάθεσή σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο ακόλουθος των ράβδων

Μπορείτε πάντα να μάθετε κάτι νέο, ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι σας λείπει η εμπειρία ή τα απαραίτητα εργαλεία για την δεξιότητα. Με καθημερινή εστίαση και δέσμευση, κάθε εμπειρία γίνεται θεμέλιο για ανάπτυξη. Μπορείτε να τα καταφέρετε! Μην τα παρατάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065