Ταρω Αγάπης 29/07 Σάββατο – Η αγάπη θα φέρει βαθιές συνδέσεις

taro-13

Ταρω Αγάπης 29/07 Σάββατο .

Ταρω Αγάπης 29/07 Σάββατο ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: το άρμα .

Είστε ασταμάτητη σήμερα. Στις σχέσεις σας, διεκδικήστε τις ανάγκες σας και επικοινωνήστε ανοιχτά για να ενισχύσετε τους δεσμούς σας. Στην καριέρα σας, προχωρήστε με αποφασιστικότητα και η επιτυχία θα είναι δική σας. Οικονομικά, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και θα προκύψουν ευκαιρίες για ανάπτυξη. Η αγάπη μπορεί να είναι γρήγορη, επομένως να είστε ανοιχτή σε συναρπαστικές συνδέσεις που ευθυγραμμίζονται με τα πάθη σας. Ο θρίαμβος και η επιτυχία είναι στα χέρια σας!

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα

Αγαπήστε και φροντίστε τον εαυτό σας και δείτε τις σχέσεις σας να ανθίζουν. Στη δουλειά, η δημιουργικότητα θα οδηγήσει στην επιτυχία, επομένως εμπιστευτείτε τις ιδέες σας. Οικονομικά, η αφθονία είναι εφικτή και η επινοητικότητα σας θα ανοίξει δρόμους.

Η αγάπη θα φέρει βαθιές συνδέσεις, οπότε ανοίξτε την καρδιά σας για να μοιραστείτε την ομορφιά της ζωής σας. Αγκαλιάστε την ομορφιά γύρω σας και εκτιμήστε την αγάπη στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 29/07 Σάββατο ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: οι εραστές

Ακούστε την καρδιά σας για να πάρετε αυθεντικές αποφάσεις. Όσον αφορά την καριέρα, οι συνεργασίες θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη. Οικονομικά, εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας να προσαρμοστείτε και να αναζητήσετε διαφορετικές ροές εισοδήματος. Η αγάπη μπορεί να φέρει μια βαθιά σύνδεση. Αγκαλιάστε την αρμονία που σας περιμένει. Ακολουθήστε την καρδιά σας και επικοινωνήστε ανοιχτά στις σχέσεις σας.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η σελήνη

Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και αφήστε τους συναισθηματικούς δεσμούς να βαθύνουν. Όσον αφορά την καριέρα σας, αξιοποιήστε τη δημιουργικότητά σας για να πετύχετε. Οικονομικά, αντιμετωπίστε τους φόβους σας και αναζητήστε διαύγεια για να βελτιώσετε την κατάστασή σας. Η αγάπη μπορεί να φέρει συναισθηματική θεραπεία, οπότε ανοίξτε την καρδιά σας και αφήστε τα τρωτά σας σημεία να εκτιμηθούν.

tilefonikes-provlepsis

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: η δύναμη

Δείξτε συμπόνια για να δημιουργήσετε διαρκείς συνδέσεις. Στη δουλειά σας θα βιώσετε αναγνώριση και επιτυχία. Οικονομικά, διεκδικήστε την αξία σας και η αφθονία θα ακολουθήσει. Η αγάπη μπορεί να πυροδοτήσει ένα φλογερό πάθος, γι’ αυτό αγκαλιάστε την περιπέτεια που σας περιμένει. Αξιοποιήστε την εσωτερική σας δύναμη και το θάρρος, για να ξεπεράσετε τις προκλήσεις.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Η ενδοσκόπηση θα ενισχύσει τις σχέσεις σας. Αναζητήστε την αρμονία μέσα σας. Στην καριέρα σας, εμπιστευτείτε τη σοφία σας και αφήστε την να σας οδηγήσει στην επιτυχία. Οικονομικά, κάντε ένα βήμα πίσω για να αναλύσετε και να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις. Η αγάπη μπορεί να βρεθεί στη μοναξιά, γι’ αυτό αγαπήστε το ταξίδι προς την αυτό-ανακάλυψη.

zodia-0988

Ταρω Αγάπης 29/07 Σάββατο ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη

Η ισορροπία είναι απαραίτητη στις σχέσεις. Στην καριέρα σας, οι αποφάσεις σας θα οδηγήσουν στην επιτυχία. Προσέξτε τα οικονομικά σας και η ευημερία θα ευθυγραμμιστεί με τις αξίες σας. Η αγάπη μπορεί να φέρει αληθινή ισορροπία, γι’ αυτό αγκαλιάστε την αρμονία στην καρδιά σας.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο θάνατος

Οι σχέσεις σας θα υποστούν μεταμορφώσεις. Αφήστε ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Θετικές αλλαγές είναι στον ορίζοντα, σε θέματα καριέρας. Οικονομικά, απελευθερώστε παλιά μοτίβα για να προσκαλέσετε την αφθονία. Αγκαλιάστε τη μεταμόρφωση και τα νέα ξεκινήματα.

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο τροχός της τύχης

Η τύχη είναι με το μέρος σας στις σχέσεις, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για ανάπτυξη. Στην καριέρα σας, αγκαλιάστε την αλλαγή καθώς οδηγεί στην πρόοδο. Οικονομικά, πιστέψτε ότι η περιουσία σας θα αυξηθεί. Η αγάπη μπορεί να φέρει απροσδόκητες εκπλήξεις, γι’ αυτό καλωσορίστε τις συναρπαστικές περιπέτειες. Η τύχη και οι θετικές αλλαγές, είναι στον ορίζοντα.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας

Δείξτε ενσυναίσθηση στις σχέσεις σας. Στη δουλειά, η πειθαρχημένη σας προσέγγιση διασφαλίζει την επιτυχία. Οικονομικά, αναλάβετε την ευθύνη και επενδύστε με σύνεση. Στον έρωτα θα νιώσετε σταθερότητα και ασφάλεια. Η επιτυχία έρχεται μέσα από πειθαρχημένη δράση.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-66

Ταρω Αγάπης 29/07 Σάββατο ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Προσεγγίστε συγγενικά πνεύματα, με την αυθεντικότητά σας. Όσον αφορά την καριέρα σας, η επιτυχία είναι εφικτή. Οικονομικά, αγκαλιάστε την αισιοδοξία και οι ευκαιρίες θα ξεδιπλωθούν. Η αγάπη μπορεί να φέρει εμπνευσμένες συνδέσεις, γι’ αυτό ακολουθήστε το καθοδηγητικό φως της καρδιάς σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο κρεμασμένος

Επιτρέψτε στη ροή της αγάπης να σας καθοδηγήσει. Στη δουλειά, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και η επιτυχία θα έρθει με απροσδόκητους τρόπους. Στα οικονομικά σας κάντε υπομονή και τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους. Η αγάπη μπορεί να φέρει μια βαθιά αλλαγή, γι’ αυτό αγκαλιάστε τη μεταμορφωτική δύναμη της καρδιάς σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA