Ταρω Αγάπης 30/04 Τρίτη – Νέες ευκαιρίες είναι παντού

taro-13

Ταρω Αγάπης 30/04 Τρίτη .

Ταρω Αγάπης 30/04 Τρίτη ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο ακόλουθος των ράβδων .

Δεν είναι πολύ αργά για να πετύχετε τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης. Η αρχή της χρονιάς παρουσίασε μερικά εμπόδια, αλλά μπορείτε ακόμα να πετύχετε τις αποφάσεις που πήρατε για την ευεξία σας. Αυτή η κάρτα είναι θετικό σημάδι. Θα αποκτήσετε ενέργεια και ζωτικότητα. Πιστέψτε στις δυνατότητές σας.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 5 των κυπέλλων

Νέες ευκαιρίες είναι παντού. Μην λυπάστε για πράγματα που δεν μπορέσατε να εκμεταλλευτείτε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Μερικά από αυτά μπορεί να εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να διασωθούν. Αντί να στενοχωριέστε για τα λάθη ή τις απώλειες, δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να τα διορθώσετε. Ίσως βρείτε μια δημιουργική λύση, αν προσπαθήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρω Αγάπης 30/04 Τρίτηζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο κόσμος

Χρειάζεται να είναι χαρισματικός κάποιος, για να μπορέσει να αναδείξει τις καλύτερες ιδιότητες των άλλων. Εσείς είστε αυτό το άτομο! Έχετε έναν υπέροχο τρόπο να βοηθάτε τους άλλους να λάμψουν. Μέσω μιας ευγενικής λέξης ή μιας πράξης φιλανθρωπίας, ενθαρρύνετε έναν φίλο να γίνει ό,τι τολμάει να ονειρευτεί. Τον εμπνέετε!

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο τρελός

Ένα ρίσκο που σκοπεύετε να πάρετε… θα αποδώσει. Αυτή η κάρτα δηλώνει μεγάλη επιτυχία, παρόλο που οι άλλοι σας προειδοποιούν για τις ενέργειες που θέλετε να κάνετε. Ξέρετε όμως βαθιά μέσα σας πως πρέπει να προχωρήσετε – και θα τα καταφέρετε!

tilefonikes-provlepsis

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: η βασίλισσα των κυπέλλων

Τα συναισθήματα σας, σας βοηθούν να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Και μπορούν να σας καθοδηγήσουν στο κατά πόσο θέλετε να εμπιστευτείτε ένα άτομο που μόλις γνωρίσατε. Το ένστικτό σας μπορεί να σας πει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με έναν νέο συνάδελφο ή με το άτομο που βγαίνει η φίλη σας. Μην αφήνετε τους άλλους να σας πουν πώς πρέπει να ενεργείτε. Στην πραγματικότητα, η διαίσθησή σας, σας προστατεύει. Ακούστε την καρδιά σας.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 10 των πεντάκτινων

Τα οικονομικά σας θα ορθοποδήσουν και πάλι. Ο προϋπολογισμός σας ή το αποταμιευτικό σας σχέδιο, απαιτεί να είστε πιο φειδωλή. Σήμερα, η σκληρή δουλειά σας αρχίζει να δείχνει θετικά σημάδια. Ο τραπεζικός σας λογαριασμός θα έχει περισσότερα χρήματα και θα δεν θα χάνετε πλέον τον ύπνο σας ανησυχώντας για το πώς θα πληρώσετε τους λογαριασμούς.

zodia-0988

Ταρω Αγάπης 30/04 Τρίτη ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ο πύργος

Κάντε υπομονή. Θα παρουσιαστεί ένα ξαφνικό πρόβλημα σήμερα, που δεν μπορέσατε να προβλέψετε. Αντί να εκνευρίζεστε με την κατάσταση, προσπαθήστε να την προσεγγίσετε με χιούμορ. Μια θετική νοοτροπία θα σας βγάλει αλώβητη.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων

Σήμερα μπορείτε να κουλουριαστείτε με ένα καλό βιβλίο ή να ακούσετε μουσική. Αυτή η κάρτα δηλώνει πως χρειάζεστε ξεκούραση. Κι ενώ χαλαρώνετε το σώμα σας, μη διστάσετε να τονώσετε και το μυαλό σας. Μπορεί να σας έρθουν μερικές από τις καλύτερες ιδέες, όταν δεν κάνετε τίποτα απολύτως. Κρατήστε ένα σημειωματάριο μόνο κοντά σας, για να τις σημειώσετε!

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-6-9

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιππότης των ράβδων

Η σημερινή ημέρα σας βοηθάει να ξεκινήσετε από την αρχή. Είναι πολλά αυτά που θέλετε να πετύχετε, οπότε αντί να αφήσετε την υπερένταση να κυριαρχήσει… γράψτε όλα αυτά που θέλετε να πετύχετε. Βάλτε τα στη σειρά. Αυτή η κάρτα τονίζει πως έχετε πολλή ενέργεια και φιλοδοξία, για να τα ξεπεράσετε όλα. Μην ανησυχείτε.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ξιφών, ανάποδα

Κάποιοι άνθρωποι που ήταν εναντίον σας, αρχίζουν να χαλαρώνουν και να σας αποδέχονται στον στενό τους κύκλο. Αν είχατε εργασιακές ή οικογενειακές συγκρούσεις πρόσφατα, θα νιώσετε δικαιωμένη. Οι πρώτες εντυπώσεις μπορεί να είναι οι καλύτερες, αλλά μπορείτε να ξαναγράψετε τη σελίδα την κατάλληλη στιγμή. Η τύχη είναι με το μέρος σας!

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-fotia

Ταρω Αγάπης 30/04 Τρίτη ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων

Τα πράγματα πάνε καλά για εσάς αυτή τη στιγμή. Είναι μια μέρα για να διασκεδάσετε με τους καλούς σας φίλους βγαίνοντας έξω. Μπορεί επίσης να σχεδιάσετε ένα πιτζάμα- πάρτι στο σπίτι σας και να παρακολουθήσετε ταινίες ή τηλεπαιχνίδια.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : οι εραστές

Τα ραντεβού είναι μια περίπλοκη υπόθεση… και με τις εφαρμογές που φέρνουν τόσους ενδιαφέροντες ανθρώπους στη ζωή σας, είναι δύσκολο να αποφασίσετε με ποιο άτομο θα βγείτε. Η κάρτα των εραστών παρουσιάζει μια περίπλοκη κατάσταση στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να μην είστε ακόμα έτοιμη να επιλέξετε, αλλά δεν πρέπει να το αναβάλλετε για πολύ ακόμη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065