Ταρω Αγάπης 30/07 Κυριακή – Συναισθηματική αναταραχή

taro-sex

Ταρω Αγάπης 30/07 Κυριακή .

Ταρω Αγάπης 30/07 Κυριακή ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 7 των κυπέλλων, ανάποδα .

Νιώθετε λίγο καταβεβλημένη εξαιτίας κάποιων επιλογών ή δυνατοτήτων. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ταξινομήσετε τις επιλογές σας κι επικεντρωθείτε σ’ αυτό που πραγματικά έχει σημασία για εσάς. Δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα – και αυτό είναι εντάξει. Δώστε προτεραιότητα στα πιο σημαντικά…και προχωρήστε με σαφήνεια.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 4 των πεντάκτινων, ανάποδα

Χαλαρώστε λιγάκι με θέματα που αφορούν τα υπάρχοντα και τις υλικές σας ανησυχίες. Αν είστε πολύ εγκρατής αυτό θα εμποδίσει την ανάπτυξή σας. Μοιραστείτε τους πόρους σας και θα ανακαλύψετε τη χαρά της αφθονίας και την ομορφιά της γενναιοδωρίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 30/07 Κυριακή ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 8 των ξιφών, ανάποδα

Νιώθετε παγιδευμένη στις σκέψεις σας και στην αναποφασιστικότητά σας. Μην αφήνετε την αμφιβολία για τον εαυτό σας να σας κρατά πίσω. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και το ένστικτό σας. Ο κόσμος είναι γεμάτος δυνατότητες που περιμένουν το περίεργο μυαλό σας να τις εξερευνήσει.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 10 των κυπέλλων, ανάποδα

Μπορεί να βιώνετε κάποια συναισθηματική αναταραχή στις σχέσεις σας. Δεν είναι κάθε μέρα τέλεια – κι αυτό είναι εντάξει. Αυτές οι ατέλειες θα σας βοηθήσουν να βρείτε δύναμη στο είδος της αγάπης που αντέχει τις θαλασσοταραχές.

tilefonikes-provlepsis

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: το άρμα, ανάποδα

Η επιθυμία σας για έλεγχο και νίκη μπορεί να προκαλεί κάποια τριβή. Μερικές φορές, η επιτυχία έρχεται όταν αφήνετε λίγο τα ηνία και αφήνεστε να σας καθοδηγήσουν τα ρεύματα της ζωής. Εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας και βρείτε ισορροπία μεταξύ αποφασιστικότητας και ευελιξίας.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα, ανάποδα

Ήρθε η ώρα να φροντίσετε τον εαυτό σας. Μπορεί να είστε τόσο συγκεντρωμένη στο να φροντίζετε τους άλλους, που ξεχνάτε να καλύπτετε τις δικές σας ανάγκες. Βγείτε έξω και βρείτε χαρά στις απλές απολαύσεις που φέρνουν ισορροπία στη ζωή σας.

taro-6-9

Ταρω Αγάπης 30/07 Κυριακή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη

Η δικαιοσύνη είναι με το μέρος σας. Η ισορροπία και η δικαιοσύνη θα επικρατήσουν στις προσπάθειές σας. Εμπιστευτείτε ότι οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Επιμείνετε στις αρχές σας και η ζυγαριά της ζωής θα ευθυγραμμιστεί υπέρ σας.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η σελήνη

Τα μυστήρια της Σελήνης σας καλούν να εξερευνήσετε τα υποσυνείδητα βάθη σας. Τολμήστε να βγείτε στο άγνωστο. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει. Μπορεί να υπάρχουν κρυμμένες αλήθειες και ιδέες που περιμένουν να αποκαλυφθούν. Εμπιστευτείτε την εσωτερική σας δύναμη.

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ήλιος

Έχετε ανάλαφρη προσωπικότητα και συμπεριφορά. Αντιμετωπίζετε τον κόσμο με αισιοδοξία και ενθουσιασμό καθώς ξεκινάτε νέες περιπέτειες. Αυτή είναι μια περίοδος χαράς και αφθονίας. Μοιραστείτε το φως σας με τους άλλους και αφήστε το να φωτίσει την πορεία σας μπροστά.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των πεντάκτινων

Η σκληρή δουλειά και η αποφασιστικότητά σας αποδίδουν. Αυτή η κάρτα προαναγγέλλει επιτυχία και σταθερότητα στις προσπάθειές σας. Κρατήστε τα πόδια σας προσγειωμένα καθώς ανεβαίνετε τη σκάλα της επιτυχίας. Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει τώρα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Ταρω Αγάπης 30/07 Κυριακή ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : το αστέρι

Ένα καθοδηγητικό αστέρι φωτίζει το μονοπάτι σας, γεμίζοντας σας με ελπίδα κι έμπνευση. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μοιάζετε με κανέναν άλλον στον κόσμο. Αγαπήστε τη μοναδικότητά σας και αφήστε τη να λάμψει. Εμπιστευτείτε ότι το σύμπαν έχει ένα σχέδιο για εσάς… και είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο ιεροφάντης

Αυτή η κάρτα σας καλεί να συνδεθείτε με την πνευματική σας σοφία και να αναζητήσετε καθοδήγηση από μέντορες ή πνευματικές διδασκαλίες. Η παράδοση μπορεί να είναι καλό πράγμα, όπως και η αρχαία γνώση, γιατί και οι δύο περιέχουν πολύτιμες γνώσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν στο ταξίδι της ψυχής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45