Ταρω Αγάπης 31/03 Κυριακή – Το παρελθόν θα σας χτυπήσει την πόρτα

taro-13

Ταρω Αγάπης 31/03 Κυριακή .

Ταρω Αγάπης 31/03 Κυριακή ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο τρελός .

Αυτή η κάρτα συμβολίζει νέα ξεκινήματα και ανάληψη ρίσκου με γνώμονα τη διαίσθησή σας. Υπάρχει κάτι που θέλετε να κάνετε, αλλά ο φόβος ή η λογική εμπόδισαν; Αυτή η κάρτα μπορεί να είναι το σημάδι που χρειάζεστε. Θα βρείτε έμπνευση κοιτάζοντας μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους που έχουν καταφέρει σπουδαία πράγματα, από το τίποτα.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο κόσμος

Μην αποθαρρύνεστε αν η πραγματικότητά σας δεν είναι αυτή που ονειρεύεστε. Προχωρήστε με αποφασιστικότητα!

Αντί να σας τρομάζει ο μακρύς δρόμος που πρέπει να διανύσετε, δείτε πόσο μακριά έχετε ήδη φτάσει. Το πρώτο βήμα για εσάς ίσως είναι ο στόχος που θέλετε να κατακτήσετε. Μπορείτε να τον πετύχετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 31/03 Κυριακή ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 6 των ξιφών

Νιώθετε παγιδευμένη από πράγματα μεγαλύτερα από τον εαυτό σας; Αυτή η κάρτα δηλώνει ότι αισθάνεστε περιορισμένη. Ωστόσο, μέσα από την ενδοσκόπηση θα καταλάβετε τη δύναμή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια καλύτερη ζωή! Ήρθε η ώρα να δείτε πού βρίσκεται και να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη, παρά τις σκέψεις ή τα συναισθήματα που σας λένε το αντίθετο.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 5 των κυπέλλων

Το παρελθόν θα σας χτυπήσει την πόρτα για να σας στοιχειώσει. Ωστόσο… το παρελθόν δεν μπορεί να αλλάξει! Όμως μπορείτε να συγχωρήσετε τον εαυτό σας και όσους σας πλήγωσαν, να το αποδεχτείτε και να το αφήσετε πίσω σας. Προχωρήστε αποφασιστικά προς το μέλλον σας! Τα καλύτερα έρχονται.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο ακόλουθος των ράβδων

Όπως πολλά πράγματα στη ζωή, τα συναισθήματα και η έμπνευση έρχονται κατά κύματα. Είτε νιώθετε σαν ποτάμι είτε σαν άνυδρη γη, ενεργήστε μ’ αυτό που σας λέει το σώμα σας. Μήπως ήρθε η ώρα να καταρρίψετε παλιές πεποιθήσεις και να εφαρμόσετε δημιουργικές ιδέες; Μήπως πρέπει να ξεκουραστείτε; Είτε έτσι είτε αλλιώς, υπάρχει σκοπός και παραγωγικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη

Η ισορροπία είναι το κλειδί. Αυτή η κάρτα τονίζει τη σημασία του να αντιμετωπίζετε τα πάντα και τους άλλους με δικαιοσύνη, αλήθεια και σεβασμό! Μπορεί να είναι πιο εύκολο να λειτουργείτε με τους γνωστούς τρόπους ή όπως νιώθετε, αλλά υπάρχει δύναμη στο να ενεργείτε με ανωτερότητα.

zodia-0988

Ταρω Αγάπης 31/03 Κυριακή ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : η εγκράτεια

Μια αίσθηση ειρήνης, αρμονίας και ισορροπίας έρχεται στο δρόμο σας – αν δεν έφτασε ήδη. Έχετε δουλέψει πολύ και σκληρά. Χρειάστηκε χρόνος για να φτάσετε εδώ που είστε τώρα. Μην ξεχνάτε πως καμία προσπάθεια δεν είναι μάταιη – και θα θερίσετε τους καρπούς που σπείρατε. Μπορείτε να τα καταφέρετε!

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ράβδων

Τα καλά νέα είναι, πως κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσετε και πάλι από την αρχή! Παρά τα συναισθήματα που σας κάνουν να νιώθετε παγιδευμένη, μπορείτε να καταφέρετε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα σήμερα. Οι αλυσίδες που κουβαλάτε… θα σπάσουν με την προσπάθειά σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

κρυσταλλομαντεία

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των κυπέλλων

Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάτι λείπει σε συναισθηματικό ή πνευματικό επίπεδο. Αυτή η κάρτα σας συμβουλεύει, να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας… αντί να περιμένετε να αλλάξει κάτι μυστηριωδώς. Αναλάβετε δράση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο: είτε εργάζεστε για να βελτιώσετε μια κατάσταση είτε προχωράτε σε εντελώς νέους ορίζοντες.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των πεντάκτινων

Δεν χρειάζεται να έχετε πολλά… απλά να νοιάζεστε γι’ αυτά που έχετε. Υπάρχει δύναμη στη διαχείριση όσων έχετε κατακτήσει. Για παράδειγμα ένας αγρότης μπορεί να ξεκινήσει με λίγους σπόρους, αλλά σε εύθετο χρόνο, καταλήγει με άφθονη συγκομιδή. Αυτό ακριβώς επισημαίνει αυτή η κάρτα: δραστηριότητα, κλίση στην ευημερία και υπευθυνότητα.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia provlepseis

Ταρω Αγάπης 31/03 Κυριακή ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : 6 των ράβδων

Η σκληρή δουλειά πάντα αποδίδει! Αυτή η κάρτα δηλώνει επιτυχία και αναγνώριση, υπενθυμίζοντας ότι η καλή εμφάνιση θα οδηγήσει σε σπουδαία επιτεύγματα. Σύντομα θα λάβετε την τιμή που σας αξίζει.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των πεντάκτινων

Έχετε τους απαραίτητους πόρους για να δημιουργήσετε τη ζωή των ονείρων σας! Αυτή η κάρτα ενθαρρύνει τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, ειδικά για να εργαστείτε για κάτι καλύτερο. Υποστηρίξτε τις δεξιότητες και τις δυνάμεις σας, για να οικοδομήσετε ένα καλύτερο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia