Ταρω Αγάπης 31/07 Δευτέρα – Εκδηλώνετε τις επιθυμίες σας

taro-13

Ταρω Αγάπης 31/07 Δευτέρα .

Ταρω Αγάπης 31/07 Δευτέρα ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο μάγος .

Αυτή η κάρτα επισημαίνει ότι έχετε την έμφυτη δύναμη να εκδηλώνετε τις επιθυμίες σας. Χρησιμοποίησε αυτή την αυτοπεποίθηση, γιατί έχετε τις ικανότητες να διαμορφώσετε τον κόσμο σας. Διοχετεύστε τη δημιουργική σας ενέργεια, εστιάστε τη θέλησή σας και αφήστε τα όνειρά σας να πετάξουν. Μ’ αυτήν την κάρτα στο πλευρό σας, οι δυνατότητές σας δεν γνωρίζουν όρια.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: 6 των πεντάκτινων

Το 6 των πεντάκτινων, σας ευλογεί με πνεύμα γενναιοδωρίας και ισορροπίας. Μοιραστείτε τις ευλογίες σας με τους άλλους και παρακολουθήστε τον κύκλο της αφθονίας να ρέει ελεύθερα.

Να είστε επίσης ανοιχτή στη λήψη βοήθειας, αγάπης και υποστήριξης από τους άλλους. Δίνοντας και λαμβάνοντας, δημιουργείτε έναν αρμονικό χορό αφθονίας που γεμίζει την καρδιά σας με ευγνωμοσύνη και χαρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Αγάπης 31/07 Δευτέρα ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο ακόλουθος των ξιφών

Αυτή η κάρτα σας προτρέπει να εκφράσετε τις σκέψεις σας με σαφήνεια και ειλικρίνεια. Εμπιστευτείτε την περίεργη φύση σας και εξερευνήστε άφοβα τον κόσμο. Χρησιμοποιήστε το αναλυτικό μυαλό και την έντονη αντίληψή σας για να ξεπεράσετε τη σύγχυση και να αποκαλύψετε τη σοφία που κρύβεται σε κάθε κατάσταση. Αφήστε τη φωνή σας να ακουστεί… και οι ιδέες σας θα λάμψουν σαν αστέρια στον ουρανό.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η αρχιέρεια

Αγκαλιάστε τον απέραντο ωκεανό των συναισθημάτων που βρίσκεται μέσα σας, γιατί η κάρτα της αρχιέρειας, σας προτρέπει να βουτήξετε στα βάθη του υποσυνείδητου σας. Εμπιστευτείτε την εσωτερική σας φωνή, τη διαίσθησή σας και τα όνειρα που ψιθυρίζουν αλήθειες στην ψυχή σας. Αναζητήστε παρηγοριά σε ήρεμες στιγμές και αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει στις πιο σκοτεινές νύχτες και στην αυγή νέων αποκαλύψεων.

chartomantia-098

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: η δύναμη

Ανυπομονείτε για τις προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο σας, γνωρίζοντας ότι έχετε το εσωτερικό σθένος να τις κατακτήσετε. Η κάρτα της δύναμης σας υπενθυμίζει να οδηγείτε με συμπόνια, δείχνοντας καλοσύνη στους άλλους και στον εαυτό σας. Όταν οι δοκιμασίες της ζωής δοκιμάζουν την αποφασιστικότητά σας, επικαλεστείτε την εσωτερική σας δύναμη να τις αντιμετωπίσετε με χάρη και υπομονή. Με αυτή την ισχυρή κάρτα οδηγό σας, θα ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο και θα βασιλέψετε ως κυρίαρχος του πεπρωμένου σας.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των κυπέλλων

Απολαύστε τη ζεστασιά των κοινωνικών συνδέσεων, καθώς η μαγεία της αληθινής συγγένειας ρέει στη ζωή σας. Με φίλους στο πλευρό σας, απολαύστε τις απλές χαρές της ζωής, της ανταλλαγής ιστοριών και της δημιουργίας μόνιμων αναμνήσεων. Να αγαπάτε αυτές τις στιγμές, καθώς εμποτίζουν την καρδιά σας με ευτυχία και ενισχύουν τους δεσμούς σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Ταρω Αγάπης 31/07 Δευτέρα ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : οι εραστές

Η κάρτα των εραστών σας καλεί να ανοίξετε την καρδιά σας στη μαγεία της αγάπης. Εμπιστευτείτε τον μαγνητισμό που σας τραβάει προς συγγενικά πνεύματα και αδελφές ψυχές. Αυτή η κάρτα είναι μια υπενθύμιση για να επιλέξετε την αγάπη, όχι μόνο για τους άλλους, αλλά και για τον εαυτό σας. Στην ένωση των καρδιών, βρίσκετε αρμονία και κατανόηση… και στον καθρέφτη της αγάπης, βλέπετε να αντανακλάται ο αληθινός σας εαυτός.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο θάνατος

Αυτή η κάρτα συμβολίζει τη μεταμόρφωση και την αναγέννηση. Τα τελειώματα είναι κύκλοι όπως και τα ξεκινήματα, γιατί μέσα σε αυτές τις μεταβάσεις βρίσκεται η ουσία του ταξιδιού της ζωής. Όπως ο Φοίνικας που αναδύεται από τις στάχτες, ρίχνετε το παλιό δέρμα και ξεκινάτε νέα κεφάλαια. Ο θάνατος σας προτρέπει να απελευθερώσετε αυτό που δεν σας εξυπηρετεί πλέον – είτε είναι σκέψεις, συνήθειες ή σχέσεις. Ανοίγετε δρόμο για ανάπτυξη και θεραπεία.

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των κυπέλλων

Παλέψτε για τα όνειρα και τις επιθυμίες σας, γιατί αυτή η κάρτα σας υπενθυμίζει ότι οι επιθυμίες σας έχουν τη δύναμη να εκδηλωθούν. Με θετικότητα και αισιοδοξία, προσελκύετε την αφθονία του σύμπαντος. Αλλά να θυμάστε, να είστε ευγνώμον για τις ευλογίες που λαμβάνετε, γιατί στο χορό της ευγνωμοσύνης, προσελκύετε ακόμα περισσότερη χαρά στη ζωή σας.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των κυπέλλων

Ο βασιλιάς των κυπέλλων σας υπενθυμίζει να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας με χάρη και έλεγχο. Εμπιστευτείτε τη συναισθηματική σας νοημοσύνη, γιατί κρατά το κλειδί για τη λήψη σωστών αποφάσεων και τη σφυρηλάτηση βαθιών συνδέσεων. Καθώς οδηγείτε με αγάπη και ενσυναίσθηση, γίνεστε φάρος συναισθηματικής σταθερότητας και έμπνευσης για τους άλλους.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Ταρω Αγάπης 31/07 Δευτέρα ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας

Η κάρτα του αυτοκράτορα σας τονίζει να μείνετε σταθερή στις αρχές και τις πεποιθήσεις σας, αλλά και να είστε ανοιχτή σε νέες προοπτικές. Αυτός είναι ο λόγος που σας δίνονται ηγετικές ευθύνες, γιατί έχετε την ικανότητα να καθοδηγείτε τους άλλους προς ένα καλύτερο μέλλον. Με τον αυτοκράτορα στο πλευρό σας, θα βρείτε δύναμη και σοφία για να πετύχετε μια ισορροπία μεταξύ εξουσίας και συμπόνιας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο τροχός της τύχης

Οι κύκλοι της αλλαγής και οι ανατροπές της μοίρας, σας καθοδηγούν στο ταξίδι σας. Όταν ο τροχός γυρίζει, μπορεί να βρεθείτε στην κορυφή της επιτυχίας ή στα βάθη των προκλήσεων. Να είστε ευέλικτη και να αποδέχεστε τα σκαμπανεβάσματα της ζωής, με ανοιχτή καρδιά… γιατί κάθε στροφή περιέχει πολύτιμα μαθήματα και ευκαιρίες για ανάπτυξη. Εμπιστευτείτε ότι το σύμπαν έχει ένα σχέδιο για εσάς και σε κάθε περιστροφή του τροχού, ανακαλύπτετε τη σοφία του ταξιδιού σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45