Ταρω Ανατολής 01/11 Τρίτη – Θα ανακαλύψετε το τι πραγματικά συμβαίνει

taro-13

Ταρω Ανατολής 01/11 Τρίτη

Ταρω Ανατολής 01/11 Τρίτη Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα .

Η κάρτα ταρω το Άρμα:  Θα χρειαστεί να ρίξετε τους τόνους… καθώς τα αστρολογικά μέχρι τις 05-11, δεν σας ευνοούν ιδιαίτερα. Αυτοί που έχουν χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα αποφασίσουν τελικά μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, να δώσουν μια ακόμη, αλλά τελευταία ευκαιρία. Παιχνίδια εξουσίας θα παιχτούν, σε όλους τους αδέσμευτους που έχουν βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο κάτι νέο και ενδιαφέρον. Ερωτική Τύχη:  08/10

zodia-taro-45

 

 Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω  η Σελήνη: Πολλές οι σκέψεις που υπάρχουν  στο μυαλό σας για επανασύνδεση με το άτυχο παρελθόν σας.

Οι μέρες μέχρι τις 20/11, σας βοηθούν για να δείτε τι πραγματικά θέλετε και πώς. Οι Ταύροι του Απριλίου, θα έχουν μοναδικές γνωριμίες πριν λήξει αυτός ο μήνας για επαφές που ίσως και να αναδείξουν μεγάλους έρωτες με διάρκεια ζωής. Οι μέρες είναι άκρως δημιουργικές.

Ερωτική Τύχη:  09/10

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρω Ανατολής 01/11 Τρίτη Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Είστε σε μια ψυχική εγρήγορση προκειμένου να δειτε και να ανακαλύψετε, το τι πραγματικά συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή, που δεν δείχνει να βελτιώνετε σε κανένα επίπεδο. Ο μήνας θα δώσει μέσα στις επόμενες ημέρες, την δυναμική προκειμένου να τολμήσετε κάποιες αλλαγές που θα δώσουν λύσεις. Οι έχοντες 2πλές ζωές θα αποφασίσουν που τελικά θα καταλήξουν.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

 Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Κρατήστε την ψυχραιμία σας…δεν τα έχετε δει όλα ακόμα. Η κίνηση της Σελήνης πάνω τον οίκο σας, θα φωτίσει αρκετές ακόμα λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε! Οι γεννημένοι του 1ου  δεκαημέρου, που επιθυμούν αν κάνουν κάτι διαφορετικό, ας κρατηθούν για την ώρα, μακριά από ερωτικές περιπέτειες από τον κοινωνικό τους κύκλο.

Ερωτική Τύχη: 06/10

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 11/2022 – 1ο 10ήμερο του Νοεμβρίου

tarw-taro-xartomanteia

Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο  Μάγος: Φωτισμένος  ο οίκος των Βασιλιάδων και μέχρι τις 06/11 Όλο το αστρολογικό σκηνικό …. σας δοκιμάζει  και σας ανοίγει νέα μονοπάτια,  προκειμένου να λύσετε  με τρόπο τις αντιδικίες σας, με το αγαπημένο πρόσωπο που σας απασχολεί ερωτικά, για να προχωρήσετε από κοινού σε κάτι περισσότερο. Οι πύρινοι με ωροσκοπο ή  Νότιο Δεσμό της Σελήνης σε  πρώτο  ή τρίτο ζωδιακό  οίκο, θα έχουν άμεσες προτάσεις από ιδιαίτερο άτομο, που και θα πρέπει χωρίς καθυστέρηση να απορρίψουν.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

 Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Οι επικοινωνίες έχουν πια εξαντληθεί και τα συναισθήματα είναι πια αφημένα στην τύχη τους. Οι γεννημένοι γήινοι του 2ου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να δείξουν την δυναμική  τους, και να προβούν  σε διάλογους για το κοινό μέλλον τους. Οι θετικές όψεις του Ουρανού  και του Πλούτωνα, δημιουργούν τις θετικές προϋποθέσεις για μόνιμες λύσεις. Όσοι είναι ακόμα μέσα σε μοναξιά,  θα έχουν την τύχη να έρθουν σε επαφή με  ποικιλία  νέων ατόμων!

Ερωτική Τύχη: 07/10

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 01/11 Τρίτη Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Όλοι οι Ζυγοί  είναι επηρεασμένοι από τις  υποκειμενικές, γνώμες των τρίτων προσώπων – φιλών που υπάρχουν στην δύσκολη καθημερινότητα σας. Οι συναισθηματικές – ερωτικές σχέσεις των περισσότέρων αέρηδων,  τις προσεχείς ημέρες είναι μπλεγμένες. Οι γεννημένοι του πρώτου  10ημέρου, θα έχουν την τύχη να μπορέσουν να ξεφύγουν από τον  κύκλο των επιπολαιοτήτων και των λαθών, και να κινηθούν για  να κάνουν ένα υγιές  ξεκίνημα στην ζωή τους.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

 Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η κρίση

Η κάρτα ταρω η Κρίση: Έχετε χάσει την σταθερότητα του χαρακτήρα σας. Τα συναισθηματικά σας μπλεξίματα,  από το μακρινό παρελθόν και το πρόσφατο παρόν,….σας έχουν βάλει έναν  δρόμο  χωρίς χάρτη! Ότι  και αν σας φταιει σαν γεγονός.. έστω και το γεγονός ότι έχετε μείνει μόνοι σας, δεν είναι λόγος για να σκορπίζεστε.  Όσοι έχουν ωροσκόπο σε Σκορπιό  ή Τοξότη … θα έχουν νέες συναισθηματικές επικοινωνίες από άτομο  τους παρελθόντος, που επιθυμεί  έντονα … και πάλι την αναθέρμανση των τότε καταστάσεων.

Ερωτική Τύχη: 07/10

zodia-zvdia-75

 Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Οι Τοξότες  είναι οι ευνοημένοι  αυτών των πρώτων ημερών της εποχής, καθώς τα περισσότερα αστρολογικά δεδομένα είναι θετικά.  Η προσωπική  ζωή των ατίθασων, του τρίτου δεκαημέρου θα εκτιναχθεί … και πιθανόν μέσα στις τελευταίες ημέρες του μήνα,  να υπάρξουν νέοι έρωτες! Όσοι διατηρούν ακόμα  εκκρεμείς καταστάσεις, και ιδίως μέσα από τον εργασιακό τους  χώρο, θα πρέπει  να γίνουν αρκετά πιο εγκρατείς, καθώς πολλά τα ύποπτα γεγονότα που θα  προκύψουν τις προσεχείς ημέρες.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

 Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Η καλή   διάθεση, είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει αυτήν την  εποχή.  Οι εσωτερικοί  πλανήτες, κάνουν  όψεις με το ζωδιο σας,  και σας ενθαρρύνουν για μεγάλες αλλαγές στην συναισθηματική  ζωή σας. Οι Αιγόκεροι που έχουν  γεννηθεί στις μεσαίες μοίρες του ζωδιου τους, θα δουν δράσεις αγάπης και  πίστης από τον αγαπημένο άνθρωπο… που θα τους κάνει να αισθανθούν αισιόδοξα και μέσα σε ασφάλεια.

Ερωτική Τύχη: 07/10

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 11/2022 – 1ο 10ήμερο του Νοεμβρίου

Ταρω Ανατολής 01/11 Τρίτη Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Περπατάτε στον λάθος δρόμο,  με εντάσεις και πικρά λόγια στον  αγαπημένο άνθρωπο σας. Οι αρνητικές όψεις του Κρόνου  με την Αφροδίτη, θα  σας κάνουν να απομακρυνθείτε, από τις συναισθηματικές επικοινωνίες. Αυτό πιθανόν να προκύπτει   από την μεγάλη ψυχική  –  εγκεφαλική  κούραση σας. Αν κάτι / κάποιος  πλέον ….. δεν σας χαροποιεί,  ή δεν σας γεμίσει .. .. καλύτερα αποφύγετε τον μόνιμα.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

 Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Ασταμάτητες  οι λεκτικές εντάσεις  και τα καθημερινά προβλήματα που επιβάλλεται  να  πειθαρχήσετε στον ερωτικό δεσμό σας. Ποικιλότροπες  σκέψεις υπάρχουν… γύρω από οριστικό χωρισμό. Η πλειοψηφία των Ψαριών, που δεν έχουν καμία διάθεση να κρατούν πια μια σχέση από συνήθεια και βόλεμα…και  θα τολμήσουν  μέσα στις  προσεχείς ημέρες  να αποχωρήσουν.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45