Ταρω Ανατολής 03/09 Σάββατο

taro-13

Ταρω Ανατολής 03/09 Σάββατο .

Ταρω Ανατολής 03/09 Σάββατο Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06 .

Μην γυρίσετε την πλάτη σας σε άτομα που σας έχουν ευεργετήσει στο παρελθόν. Οι μέρες είναι δύσκολες, και η μοναξιά θα σας περικυκλώσει. Όλα αυτά τα ανάδρομα του ουρανού, θα σας φέρουν προσεχώς αντιμέτωπους με παλιά σας ερωτικά λάθη… που όμως έχετε την ευκαιρία να τα διορθώσετε και να τα εξελίξετε προς όφελος σας. Χωρισμένοι και τσακωμένοι σύζυγοι – σύντροφοι, θα σμίξουν προσεχώς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

zodia-taro-45

 Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07

Το βλέμμα σας είναι σκοτεινό και ακατανόητο. Μπορεί αυτό να είναι απόρροια παλιών καταστάσεων, αισθηματικών απωλειών και χωρισμών. Έχετε κλειστεί στην ασφάλεια της μοναξιάς σας.

Τώρα που η Αφροδίτη θα αλλάξει ζώδιο, εσείς όλα τα ανωτέρω θα τα αποτινάξετε από πάνω σας, και θα δεχτείτε να εισέλθει στην καθημερινή σας ζωή νέος κόσμος. Για τους δεσμευμένους… όλα υπό έλεγχο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-alex

Ταρω Ανατολής 03/09 Σάββατο Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04

Απολαύστε όλα αυτά που σας συμβαίνουν. Νέα άτομα έχουν εισβάλει στη ζωή σας και ζητούν ένα κομμάτι από την καρδιά σας. Παλιοί έρωτες έχουν εμφανιστεί, και θα απλώσουν στα πόδια σας εκπλήξεις και προσφορές που θα σας γοητεύσουν. Επιπροσθέτως, τα οικονομικά σας θα εκτιναχθούν και θα σας δώσουν την υλική σταθερότητα που ζητάτε. Τώρα που όλα πάνε καλά, κάντε και εσείς τις επιλογές σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Διαθέτετε εκ ζωδίου το χάρισμα του διαλόγου και τη λεπτότητα των τρόπων. Αυτό με μια υποστηριγμένη – ισχυρή επιχειρηματολογία, θα σας φέρει και πάλι κοντά στους συναισθηματικούς σας σκοπούς. Χωρισμένοι σύντροφοι, πριν λήξει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα καταφέρουν να πλησιαστούν, και να ξαναπροσπαθήσουν την επανασύνδεση. Νέοι έρωτες που τώρα κάνουν τα πρώτα βήματα τους, θα βρουν πολλές ευκολίες που θα τους μεταλλάξουν προσεχώς, σε μεγάλες αγάπες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Διαβαστε επισης : Tράπουλα SFIGGA 05-11/09 Επανασυνδέσεις – Δεσμεύσεις – Χωρισμοί

xartomanteia

 Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03

Οι αποφάσεις τελεσίγραφα, δεν είναι για εσάς. Αυτό που χρειάζεται στο τώρα, είναι να μιλήσετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε και να του εξηγήσετε ακόμη μια φορά τη θέση σας. Οι εποχές αλλάζουν, και μαζί με αυτές επιβάλλεται να αλλάξετε και εσείς, σίγουρα προς το καλύτερο. Όσοι είναι μέσα σε παράλληλες σχέσεις, θα δεχτούν επιθέσεις γκρίνιας και παραπόνων. Είστε σε ένα κομβικό σημείο… προσοχή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Όση καλή πίστη και αν διαθέτετε, δεν είναι αρκετή για να συνεχίσετε να είστε μαζί με κάποιον που δεν καλύπτει τις προδιαγραφές σας. Μπορεί να δώσατε χρόνο και ευκαιρίες μέσα στην προηγούμενη – Καλοκαιρινή σεζόν, αλλά στο τώρα αυτό το έργο δεν θα το ξαναδείτε. Μπορείτε να διευκρινίσετε αυτά που σας λείπουν. Όσο ο Ήλιος θα στέκεται πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, εσείς θα είστε με μεγάλη επιτυχία στις όποιες επιδιώξεις σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 03/09 Σάββατο Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22

Αυτόν που κυνηγάτε… απλά τον τρομάζετε. Δεν χρειάζεται ούτε να είστε πανταχού παρόντες, αλλά ούτε και να εξαφανιστείτε τελείως. Κρατήστε μια μέση οδό… ιδίως αν αυτός είναι νέος έρωτας. Οι Ζυγοί που έχουν δεσμό και μεσολαβεί χιλιομετρική απόσταση, τρίτο άτομο ή κάποια άλλη άσχημη κατάσταση, θα χρειαστεί να μιλήσουν πια ξεκάθαρα με τον άνθρωπο τους και να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις των Σκορπιών, που αδυνατούν να κάνουν το πρώτο βήμα μέσα σε προβληματικές σχέσεις που μόνο τους πικραίνουν. Μπορεί η εποχή να είναι γεμάτη άσχημες αστρολογικές όψεις, με πολλούς ανάδρομους πλανήτες, αλλά εσείς θα πρέπει να τολμήσετε εκκαθαρίσεις σε κάθε τομέα της ζωής σας. Κάντε το τουλάχιστον πρώτοι, καθώς υπάρχει πιθανότητα αυτό να σας έρθει από το σύντροφο σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

taro-zodia-098

 Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11

Πολύ μπέρδεμα και σε αστρολογικό επίπεδο και σε εγκόσμιο για τους Τοξότες. Είσαστε ανάμεσα σε πολλές και διαφορετικές επιλογές, που σίγουρα αφορούν και την προσωπική σας ζωή, που αυτή την εποχή χαρακτηρίζεται από μετριότητα. Μέχρι την πανσέληνο θα πρέπει να κάνετε τα αδύνατα –δυνατά, για να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Αυτοί που είναι στα δίχτυα νέου έρωτα, θα λάβουν δώρα και εκπλήξεις που θα τους δικαιώσουν για την επιλογή τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

 Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Είναι φυσιολογικό να αισθάνεστε μια μικρή ανασφάλεια, μέσα στη νέα σχέση που έχετε δημιουργήσει αυτό το Καλοκαίρι. Θα χρειαστείτε λίγο ακόμη χρόνο για να συναισθανθείτε ο ένας τον άλλον… αλλά τουλάχιστον υπάρχει αστρολογική εύνοια για όλα τα ζώδια της γης. Για αυτούς που έχουν μπλέξει μέσα σε διπλές ζωές, τα πράματα είναι δύσκολα. Πιθανότητες μεγάλες για αποκαλύψεις αμαρτωλών μυστικών. Προσοχή σε όλα!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Διαβαστε επισης : Tράπουλα SFIGGA 05-11/09 Επανασυνδέσεις – Δεσμεύσεις – Χωρισμοί

zodia-taro-45

Ταρω Ανατολής 03/09 Σάββατο Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14

Είσαστε σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Πολλές οι προτάσεις και οι πειρασμοί που στρώνονται στα πόδια σας. Εσείς πρέπει να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει περισσότερο. Είστε από τα πιο ώριμα και σοφά ζώδια του κύκλου… και επιπροσθέτως έχετε και το κοκαλάκι της νυχτερίδας αυτή την εποχή. Ακόμη και οι χωρισμένοι – απομακρυσμένοι σύντροφοι, θα έχουν τις ευκαιρίες μέσα στις προσεχείς ημέρες να ξαναβρούν τον δρόμο τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

 Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Οι υποχρεώσεις είναι πολλές που έχετε βάλει στους ώμους σας. Βέβαια είστε σε μια άριστη φόρμα, αλλά δεν χρειάζεται να εξυπηρετείτε τους πάντες. Ξεκινήστε με την προσωπική σας ζωή, η οποία χρειάζεται την άμεση παρέμβαση σας. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και βρείτε τους ιδανικούς εκείνους τρόπους, για να ανανεωθείτε με τον άνθρωπο σας. Μια εκδρομή, μια έκπληξη ή ένα δώρο, θα μπορούσε να ξαναζεστάνει το κλίμα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66