Ταρω Ανατολής 03/11 Πέμπτη – Νέοι κύκλοι ζωής σας καλούν

taro-13

Ταρω Ανατολής 03/11 Πέμπτη .

Ταρω Ανατολής 03/11 Πέμπτη Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα .

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Μελετήστε πιο σοβαρά τις συμπεριφορές του ταιριού σας που σας έχουν προβληματίσει έντονα.  Οι μέρες είναι αστρολογικά καλές για να ξεκινήσετε κουβέντες που θα φανερώσουν τα τυχόν προβλήματα που έχουν εδραιωθεί μεταξύ σας. Για τους ελεύθερους Κριούς, που έχουν θέληση για να βρουν  έναν άνθρωπο που να ταιριάζει στα δικά σας ιδιαίτερα δεδομένα. Ερωτική Τύχη:  08/10

zodia-taro-45

 

 Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω  το Άρμα: Η αμεσότητα σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει θα σας βοηθήσει να έχετε μια καλύτερη σχέση. Αυτοί που έχουν διπλή ζωή και μέσα από την επαγγελματική τους ζωή… θα χρειαστεί να πάρουν σοβαρές αποφάσεις, καθώς οι γύρω κλοιός σφίγγει.

Όσοι έχουν αποφασίσει πια να μείνουν μόνοι, πολύς νέος κόσμος από τις 10/11 και ύστερα, εισέρχεται στην ζωή σας, και σας διορθώνει την διάθεση.

Ερωτική Τύχη:  09/10

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρω Ανατολής 03/11 Πέμπτη Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Τα λόγια σας θα πρέπει να είναι μετρημένα με τα νέα άτομα της ζωής σας. Τα αστρολογικά δεδομένα δεν ευνοούν τις υπερφίαλες δηλώσεις που μπορεί σε βάθος χρόνου να σας εκθέσουν. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, και είναι ακόμη σε μοναχική φάση θα έχουν την τύχη να συναντηθούν με παλιό τους έρωτα, που έχει τροποποιηθεί κατά πολύ.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

 Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Έχετε να αντιμετωπίσετε πολλές και περίπλοκες καταστάσεις τις προσεχείς ημέρες μέσα στα οικεία σας περιβάλλοντα. Κάποια από όλα αυτά καλό θα ήταν να μην τα μάθει … και ο σύντροφος σας. Όσοι έχουν ερωτική σχέση με πρόσωπο, που έχει μόνιμα χιλιομετρική απόσταση από αυτούς… ίσως και να το δουν ξαφνικά μπροστά τους το προσεχές διάστημα.

Ερωτική Τύχη: 06/10

Διαβαστε επισης : Σαββατοκύριακο Αγάπης 05-06/11

xartomanteia

 Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο  Αυτοκράτορας: Νέοι κύκλοι ζωής σας καλούν να ζήσετε καταστάσεις που θα σας ανεβάσουν την καλή ψυχολογία.  Οι δεσμευμένοι Λέοντες μέχρι και τις 25/11, έχουν πολλές και θετικές αστρολογικές όψεις που θα λειτουργήσουν προς όφελος τους. Οι εν γάμο ή σε σοβαρή ερωτική δέσμευση, που έχουν ανάδρομο Ερμή σε τρίτο οίκο, ίσως να  εμπλακούν σε νέες σεξουαλικές περιπέτειες…προσωρινά…!

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Οι προσωπικές επικοινωνίες έχουν γίνει αρκετά βαριές και τα ερωτικά συναισθήματα είναι πια ξεθωριασμένα. Σίγουρα δεν ξέρετε ούτε και εσείς ακριβώς,  που στέκεστε μέσα στον δεσμό  σας….. Αυτό όμως πιθανόν, να στεναχωρεί ή και να προβληματίζει τον σύντροφο σας. Οι γεννημένοι του 2ου  δεκαημέρου, θα χρειαστεί να δείξουν θάρρος και να προχωρήσουν σε ώριμους διάλογους για το κοινό μέλλον τους. Οι όψεις του Ερμή και του Άρη, προς τον οίκο σας, δημιουργούν τις ιδανικές  προϋποθέσεις για γενικές εκκαθαρίσεις.

Ερωτική Τύχη: 07/10

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 03/11 Πέμπτη Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Πολλές οι αψιμαχίες και τα προβλήματα που καλείστε να βάλετε σε μια τάξη στον δεσμό σας. Πολλές και οι κρυφές σας σκέψεις…γύρω από μόνιμο χωρισμό. Η πλειοψηφία των Ζυγών, που δεν έχουν διάθεση να υπάρχουν ακόμα σε μια σχέση από ανασφάλεια και συνήθεια… θα τολμήσει  εντός  των επόμενων ημερών να αποχωρήσει. Όσοι έχουν ήδη βρει καινούργιο έρωτα, καλό θα ήταν, να δώσουν κιαλλό χρόνο στον εαυτό τους.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Είσαστε οι πιο τυχεροί του ζωδιακού κύκλου. Όλα θα βελτιωθούν, θα ανατραπούν τις προσεχείς  μέρες με την καλή Αφροδίτη στο ζωδιο σας.  Όσοι Σκορπιοί, έχουν βρει το τελευταίο χρονικό διάστημα το άτομο των ονείρων τους,  θα προχωρήσουν άμεσα σε συγκατοίκηση – συμβίωση ακόμα και δέσμευση μέσα στον ερχόμενο χρόνο . Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα μπορέσουν τελικά να ξεφύγουν από τις στατικές  και προβληματικές σχέσεις… που τους καθυστερούν από το δημιουργικό τους μέλλον.

Ερωτική Τύχη: 07/10

zodia-zwdia-9988

Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Ενισχυμένος ο ζωδιακός  οίκος των Τοξοτών, και μέχρι τα μέσα του μήνα αυτού.  Το αστρολογικό σκηνικό …. σας ενισχύει και σας ανοίγει μονοπάτια προκειμένου να λύσετε τις διαφορές σας, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, για να προχωρήσετε μαζί σε κάτι ποιοτικότερο. Οι έχοντες ωροσκοπο, είτε  Β. Δεσμό της Σελήνης σε  δεύτερο ή τέταρτο  οίκο, θα δεχτούν άμεσες προτάσεις από ακατάλληλο άτομο, που και θα πρέπει χωρίς άλλη σκέψη, να απορρίψουν

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Οι Αιγόκεροι είναι οι απόλυτα τυχεροί αυτών των ημερών, καθώς όλα τα αστέρια – πλανήτες είναι σύμμαχοι. Η προσωπική ζωή των πύρινων του δευτέρου δεκαημέρου θα εκτοξευθεί … και δεν αποκλείεται μέσα στις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου,  να υπάρξουν επίσημες προτάσεις. Όσοι έχουν ακόμα  εκκρεμότητες με τρίτα άτομα, και ιδίως μέσα από τον φιλικό χώρο, θα χρειαστεί να γίνουν αρκετά πιο προσεχτικοί,

Ερωτική Τύχη: 07/10

Διαβαστε επισης : Σαββατοκύριακο Αγάπης 05-06/11

μελλοντολόγος

Ταρω Ανατολής 03/11 Πέμπτη Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Έχετε χάσει την σταθερότητα και την ωριμότητα μέσα στο κεφάλι σας. Τα όποια μπλεξίματα σας, εδώ και εκεί, από το παρελθόν και το παρόν, όλα μαζί….σας έχουν βάλει σε έναν  χωρίς σαφές τέλος. Οπωσδήποτε και φταιει το γεγονός  ότι έχετε μείνει μόνοι σας εδώ αρκετό καιρό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καταναλώνεστε… χωρίς αποτέλεσμα.  Όσοι έχουν ωροσκόπο σε Τοξότη  ή Αιγόκερω … θα έχουν επικοινωνίες από πρόσωπο  ξεχασμένο στο μακρινό παρελθόν.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

 Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Το ακραίο πάθος  και η υπερβολική  ζήλια σας,  για τον σύντροφο  που βρίσκεται στην ζωή σας.. δεν έχουν κανένα λογικό όριο. Σε αυτό ευθύνεται και ο ς Κυβερνήτης σας σε  επαφή με την Αφροδίτη,  που όλα αυτά τα βάζει  κάτω από τον μεγεθυντικό φακό. Όσοι έχουν ερωτικό δεσμό,  με άτομο που είναι μόνιμα (ζει ή εργάζεται )  στο εξωτερικό…,  θα αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες να  διακόψουν οριστικά, καθώς τίποτα πια δεν δίνει χαρά.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia