Ταρω Ανατολής 04/09 Κυριακή

tarot-m

Ταρω Ανατολής 04/09 Κυριακή .

Ταρω Ανατολής 04/09 Κυριακή Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11 .

Αυτό που σας έρχεται στο μυαλό σας, καλό είναι να μην το ανακοινώνετε έτσι απλά και αφιλτράριστα. Μπορεί και να πληγώσει κάποιους. Αν τελικά δεν μένετε ικανοποιημένοι μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό, ή αυτά που έχετε κατά καιρούς προτείνει δεν γίνονται, τότε ίσως έχει έρθει η ώρα να σκεφτείτε πιο σοβαρά το μέλλον σας. Οι πιο τυχεροί όλων είναι οι ελεύθεροι, που θα έχουν αμέτρητες προτάσεις – προσκλήσεις για κοινωνικά γεγονότα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

zodia-taro-45

Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο Τροχός της Τύχης – Νο 10

Η ένταση που υπάρχει αυτές τις τελευταίες ημέρες μέσα στη σχέση σας, σίγουρα θα σας απομακρύνει αν δεν κάνετε κάτι άμεσα για να βρεθούν λύσεις.

Ίσως το γεγονός ότι είσαστε πολύ και συνέχεια μαζί, παίζει ένα ρόλο και αυτό. Ίσως ότι η σχέση έχει μείνει επί μακρόν… στάσιμη χωρίς ανανεώσεις και στόχους.

Όποιο και να είναι τελικά το ζητούμενο, εσείς σαν πιο σοφό – γήινο ζώδιο, κάντε τις διορθωτικές σας κινήσεις. Θα εκτιμηθούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρω Ανατολής 04/09 Κυριακή Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 10

Νιώθετε ήδη στην ατμόσφαιρα ότι κάτι δεν κινείται, όπως το έχετε εσείς στο μυαλό σας. Μπορεί σε αυτό να έχετε και εσείς μια ευθύνη. Ίσως να φταίει και ο κυβερνήτης σας, που σας επηρεάζει ευθέως σε αισθηματικές και οικονομικές καταστάσεις. Μην αντιδράτε σπασμωδικά, θα ήταν λάθος. Μια καλή ιδέα θα ήταν να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από την πίεση που ασκείτε, και να περιμένετε τις αντιδράσεις των άλλων.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – 18

Έχετε γεμίσει φιλοφρονήσεις και καλά λόγια, από τον κόσμο που σας περιβάλλει. Μια προσοχή με τον ανάδρομο 09/09, καθώς αυτό από τον σύντροφο σας, πιθανόν να μεταφραστεί με ζήλια. Όσοι είναι σε διπλές ζωές, ρισκάρουν πολύ αυτή την περίοδο με το να υπερβάλουν σε επικοινωνίες και συναντήσεις. Καλύτερα μέσα στο μήνα πάρτε και τις τελικές σας αποφάσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/09 Δυσπιστία συντρόφων – μικρά ψέματα

astrologia-provlepseis-44

Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04

Υποβάλετε τον εαυτό σας σε βαθιές και αναλυτικές κρίσεις, για να βρείτε τι άλλο επιπρόσθετο μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε την σχέση σας σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Μην το παρακάνετε… θα φτάσετε στον άλλο άκρο, της παθητικότητας. Καλό θα ήταν να επιτρέψετε και στον σύντροφο σας να συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία. Οι Βασιλιάδες, που έχουν μια θλίψη στα μάτια ένεκα της αναμονής μιας παλιάς τους αγάπης, ας ρίξουν και μια ματιά στο μέλλον τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19

Το να κρατάτε αποστάσεις από οποιονδήποτε σας πλησιάζει και θέλει να σας γνωρίσει σε πιο προσωπικό βαθμό, δεν θα σας οδηγήσει σε νέα σχέση. Πιθανόν να έχετε μείνει πολύ καιρό μόνοι, ή έστω στην καρδιά σας μπορεί ακόμη να είναι ανοιχτή η πληγή μιας ιστορίας, αλλά η ζωή δεν περιμένει κανέναν. Σχέσεις που έχουν μείνει πολύ καιρό χωρίς αναθέρμανση των συναισθημάτων, ή μεσολαβεί απόσταση, καλό θα ήταν να ενεργοποιηθούν. Οι πειρασμοί είναι παντού.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 04/09 Κυριακή Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17

Η κινητικότητα της σελήνης και μέχρι τις 10-09, θα σας προκαλέσει μια σειρά από εντάσεις και ποικίλες αναστατώσεις μέσα στη σχέση σας. Αυτό από την μια είναι θετικό, καθώς θα δείτε και ποιος τομέας χωλαίνει και πρέπει να διορθωθεί. Για τους τολμηρούς, που βιώνουν παράλληλες καταστάσεις και όχι μόνο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για άσχημες αποκαλύψεις… των μυστικών τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22

Πρέπει να επιταχύνετε τις δράσεις σας. Δεν υπάρχουν περιθώρια άλλα χρόνου. Οι αποφάσεις για γάμους και δεσμεύσεις γενικότερες, πρέπει να παρθούν μέσα σε αυτό το μήνα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να δείτε με μια πιο αναλυτική ματιά και οι δύο. Οι αστρολογικές όψεις πάνω στο ζώδιο σας, θα σας δώσουν τη δυναμική την οποία αναζητάτε, για να βρείτε τις λύσεις που αποζητάτε. Ένα θετικό στοιχείο είναι ότι τα οικονομικά σας, θα σας υποστηρίξουν σθεναρά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

taro-zodia-098

 Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08

Κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας, για να έχετε το ταίρι σας σε μια μόνιμη αίσθηση – κατάσταση συναισθηματικής ασφάλειας. Θα σας επιστραφεί αυτό, και πιθανόν να σας ωθήσει και τους δύο να κάνετε μέσα σε αυτό το τρέχον έτος κάτι περισσότερο με την σχέση σας… ίσως έναν γάμο – ένα παιδί, κάτι σίγουρα περισσότερο. Μοναχικοί Τοξότες θα αρχίσουν να βλέπουν φως προσεχώς, μέσα από νέα άτομα που θα ενταχθούν στο κύκλο τους… ενεργοποιηθείτε λοιπόν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

 Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09

Μην παίρνετε τα πάντα τόσο προσωπικά. Είστε τόσο πιεσμένοι από όλα τα άλλα της τρέχουσας ζωής σας, που ιδανικό θα ήταν να μη δίνετε τόσο μεγάλη σημασία στα μικροπράγματα. Ακόμη και αν το ταίρι σας σάς πιέζει για προσωπικές εξελίξεις, μην τρομάζετε. Πάρτε τον χρόνο σας, και μην αφήνετε κανέναν να ορίζει τα προγράμματα σας. Μιλήστε ξεκάθαρα… για τις προθέσεις σας χωρίς περιστροφές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/09 Δυσπιστία συντρόφων – μικρά ψέματα

taro-zodia-76

Ταρω Ανατολής 04/09 Κυριακή Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Τα αιτήματα σας είναι σαφή προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Δεν χρειάζεται δεν περιμένετε. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το βάλει στους ώμους του το συντροφικό σας ταίρι. Εσείς αυτή την εποχή ασχοληθείτε πια δραστικά με την εργασίας σας, την ξεχασμένη κοινωνική σας ζωή, και σίγουρα την προσωπική σας επιμόρφωση… μην αφήσετε εκτός τα αγαπημένα σας ταξίδια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05

Οι επιθυμίες σας είναι ένα βήμα πριν πάρουν σάρκα και οστά. Έχετε κάνει μεγάλες προσπάθειες για να είσαστε σε αυτό το επίπεδο που είσαστε τώρα. Οι δεσμευμένοι, θα καταφέρουν επιτέλους να βρουν τους ρυθμούς τους και να ξεχάσουν τα άσχημα του Καλοκαιριού. Μοναχικοί και χωρισμένοι, θα λάβουν από τη νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο, καινούργιες ερωτικές προκλήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia