Ταρω Ανατολής 04/11 παρασκευή – Η ώρα  να αφήσετε κάτι από το παρελθόν σας

taro

Ταρω Ανατολής 04/11 παρασκευή

Ταρω Ανατολής 04/11 παρασκευή κριος

Η κάρτα της ημέρας: ο θανατος

Η καρτα  ο θανατος  , σημαίνει ότι πλησιάζει η ώρα  να αφήσετε κάτι από το παρελθόν σας. Απλά, αυτή η κατάσταση που βιώνετε σήμερα δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Ετοιμαστείτε για αλλαγές . Σε περίπτωση χωρισμού  αν μια σχέση έχει μόλις τελειώσει η εμφάνιση της καρτας ταρω ο θανατος ,προαναγγέλλει ότι είναι πλέον καιρός για εσάς ,να διαχειριστείτε τον εαυτό σας, να προχωρήσετε μόνοι σας ή  να δείτε τριγύρω σας τι σας περιβάλλει. Ελέγξετε την ψυχολογία σας .

zodia-taro-45

 

 

 ταυρος ( 20 Απριλίου – 20 Μαΐου )

Η κάρτα της ημέρας: το δεκα των ραβδων ανεστραμμένη

Η καρτα   δεκα των ραβδων ανεστραμμένη  : Έχουμε μια στιγμή που επιτέλους γίνετε κατανοητό από την δική σας πλευρά ότι έχετε κάνει πάρα πολλά για τη σχέση σας. Έτσι, ένα μικρό διάλειμα ή μια προσωρινή απομάκρυνση από την σχέση σας είναι δυνατή.  Για τα συναισθήματα, η καρτα tarw – δεκα των ραβδων ανεστραμμένο   τονίζει ότι υιοθετείτε την συμπεριφορά  «  δεν σας νοιάζει» . Στην περίπτωση αυτή, ο εραστής σας κάνει ό, τι νομίζει εκείνος/η ότι είναι σωστό.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Ανατολής 04/11 παρασκευή διδυμοι ( 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου )

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το εξι των δηναριων

Η καρτα εξι των δηναριων :  Αναφερόμενη στην αγάπη και τη σχέση αποτελείται από δύο διαφορετικές έννοιες. Η πρώτη έννοια   είναι  συνδεδεμένη με τη διάρκεια, τη δικαιοσύνη  επειδή είναι χτισμένη στην αμοιβαία κατανόηση, την αγάπη και την ασφάλεια. Γιατί; Επειδή ο αριθμός έξι  που επισυνάπτεται στην παρούσα καρτα εξι των δηναριων  είναι πλέον σε ισχυρή μορφή. Η δεύτερη έννοια αναφέρετε στην ανάγκη του συντρόφου μας ή ακόμα και την δική σας. Δηλαδή την ανάγκη του να  λαμβάνει κάποιος συνεχώς προσοχή ,αγάπη, καλοσύνη . Θυμηθείτε όμως : Το να  λαμβάνετε συνεχώς και να κρατάτε μακριά  την αγάπη ή το σεξ από το σύντροφό σας  χωρίς να υπάρχει  σταθερή δέσμευση ή αντάλλαγμα  μπορεί  να γεννήσει  τη δυσαναλογία μέσα σε μια σχέση

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/11 Αλλαγές στις σχέσεις – Ξαφνικά νέα

 καρκινος  ( 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου )

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το τρια των ραβδων

Η καρτα   τρια των ραβδων : Μιλάμε για μια ενδιαφέρουσα καρτα που σε μια ανάγνωση σχέσης,  αντιπροσωπεύει ηρεμία τις σκέψεις σας σχετικά με το σύντροφό σας, αλλά και  μια σειρά από ερωτήματα. Ο διαλογισμός εδώ μερικές φορές μπορεί να περιλαμβάνει την επανεξέταση. Το πραγματικό πεπρωμένο είναι άγνωστο, αλλά αριθμολογικά,  η έννοια του αριθμού τρία  είναι του να είστε αισιόδοξοι.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

 λεων   ( 23 Ιουλίου –  22 Αυγούστου )

Η κάρτα  της ημέρας: η αυτοκρατειρα ανεστραμμένη

Η καρτα   αυτοκρατειρα ανεστραμμένη  :  υποδηλώνει όχι μόνο την απώλεια της ενέργειας σας αλλά και την ανικανότητα σας να προχωρήσετε σε κάτι νέο. Άλλοι πάλι από εσάς που  ενδιαφέρονται για τον υλιστικό ευδαιμονισμό ,αλλά δεν βλέπετε τις επιθυμίες σας να πραγματοποιούνται, δεν μπορείτε να κάνετε δημιουργικές σκέψεις. Οι ανησυχίες και ο φόβος κυριαρχούν μέσα σας Κάποιοι ψιθυρίζουν λόγια πίσω από την πλάτη σας.

 

 παρθενος ( 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου )

Η κάρτα της ημέρας: ο βασιλιας των δηναριων ανεστραμμένος

Η καρτα  βασιλιας των δηναριων ανεστραμμένη : Δείχνει διπροσωπία στη σχέση. Αυτήν την περίοδο έχετε μια τάση  ζήλιας και υπερβολικής κτητικότητας  αλλά παράλληλα σας λείπει η δέσμευση και η αφοσίωση στον τομέα των σχέσεων και έτσι είστε  επιρρεπής  προς την απιστία. Μπορεί  ακόμα κάποιοι από εσάς να βλέπετε το σεξ ως εμπόρευμα και θα προτιμούσατε  να πληρώσετε  για αυτό αντί να σπαταλάτε  την ενέργειά  σας για την εξεύρεση μια αξιοπρεπούς σχέσης. Προσοχή σε θέματα υγείας

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 04/11 παρασκευή ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το επτα των κυπέλλων

Η καρτα  επτα των κυπέλλων: Εγκαταλείψτε  τις ψευδαισθήσεις  και προχωρήστε σε σαφείς  εστιάσεις των θεμάτων που σας απασχολούν . Η καρτα ταρω επτα των κυπέλλων  έρχεται την κατάλληλη στιγμή  για να σας θυμίσει ότι η ζωή σας έχει γίνει λίγο χαλαρή, αλλά οι κλίμακες πρέπει πάντα να βρίσκονται σε εξισορρόπηση. Είστε υποχρεωμένοι να βρείτε την έμπνευση, και να δημιουργήσετε αυτήν την εξισορρόπηση..  Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, όμως τώρα ήρθε η ώρα να χαλιναγωγήσετε τη φαντασία σας για να ανοίξετε τις πόρτες. Η καρτα ταρω επτα των κυπέλλων, θέλει να γίνετε πραγματικά σαφείς για το τι θέλετε να κάνετε  τώρα.

 

σκορπιος    (23 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου )

Η κάρτα  της ημέρας: ο βασιλιας των ξιφων ανεστραμμένος

Η καρτα βασιλιας των ξιφων ανεστραμμένος:  Ίσως να χρειάζεστε ένα χέρι  βοήθειας αυτήν την στιγμή για πολλούς και διάφορους λόγους . Παρουσιάζετε ένα πρόσωπο  που είναι άτολμο και δειλό, που αγνοεί τις  υποχρεώσεις του και παράλληλα  επιτρέπετε σε τρίτα άτομα  να παρεμβαίνουν  με τις ιδέες τους στην ζωή σας. Έτσι   θέτετε σε κίνδυνο τους γύρω σας μέσω της αδυναμίας σας .Απαιτείται διαύγεια  σκέψης.

zodia-0988

 τοξότης     (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου )

Η κάρτα  της ημέρας: το τέσσερα των ξιφών ανεστραμμένη

Η καρτα τέσσερα των ξιφών ανεστραμμένη :   Αισθάνεστε απογοητευμένοι με την έλλειψη προόδου και της αλλαγής στη ζωή σας. Πολλά πράγματα παραμένουν ακόμα  στάσιμα ή έχουν αποτύχει . Μέρος αυτής της στασιμότητας, ωστόσο, είναι το αποτέλεσμα της παθητικής σας στάσης. Ίσως  να υπήρξαν περιπτώσεις που ήταν απογοητευτικές για σας  αλλά μπορεί να επιλέξατε   να καθίσετε   έξω σαν παρατηρητές ελπίζοντας ότι τα πράγματα θα άλλαζαν τελικά από μόνα τους από μόνα τους σε ένα πιο  επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

αιγοκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου )

Η κάρτα της ημέρας: το δεκα των ξιφων

Η καρτα δεκα των ξιφων:  Δείχνει ότι στον αισθηματικό τομέα  είστε έτοιμοι να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση. Ωστόσο, αν η ερώτηση έχει σχέση με κάποιο είδος  στόχου  π.χ. γάμο ,αρραβώνα, επανασύνδεσης η καρτα tarw δέκα των ξιφών , υπονοεί  ότι  θα πρέπει να επανεξετάσετε προσεκτικά κάποιους όρους ώστε να φέρετε  την επιθυμητή αλλαγή  παρά μόνο αν προσπαθήσετε  πολύ για αυτό. Για ερωτήσεις σχετικά με κάποιον που σας ενδιαφέρει , αν πρόκειται να κάνετε σχέση μαζί του η απάντηση είναι: “Nαι !” .

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/11 Αλλαγές στις σχέσεις – Ξαφνικά νέα

zodia-taro-45

Ταρω Ανατολής 04/11 παρασκευή υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το δύο των κυπέλλων

Η καρτα  δύο των κυπέλλων : Eυνοεί σημαντικά το θέμα του γάμου. Μπορεί να υπάρξει πρόταση γάμου σχέσης αρραβώνα κ.τ.λ. που περιμένατε ή που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό. πρόταση  Επίσης η καρτα tarw δύο των κυπέλλων συμβολίζει μια ισχυρή πνευματική σχέση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Καθώς θα  κοιτάζεστε μπορεί να  αισθάνεστε  ότι έχετε βρει την αδελφή ψυχή σας . Η καρτα tarw δύο των κυπέλλων συμβολίζει όχι μια καρμική σχέση ,αλλά μια σχέση χημείας!

 

 

ιχθυες   (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η κάρτα  της ημέρας: ο ασσος των ξιφων

Η καρτα  ασσος των ξιφων   επιβεβαιώνει ότι υπάρχει αρκετή δύναμη  θέλησης    ανάμεσα σε δύο εραστές. Σε αναγνώσεις αγάπης, ο ασσος των ξιφων δείχνει καλή είδηση​​, αντιπροσωπεύει  την διαύγεια του νου για να κατορθώσετε να  ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια σε μια σχέση. Επίσης σε σχέσεις που “ είναι στα σκαριά” αντιπροσωπεύει μια ερωτική τρέλα. Το ερωτικό  ενδιαφέρον κάποιου  που θα κάνει  αυτός την πρώτη κίνηση. Τις αναγκαίες αλλαγές προς το καλύτερο. Βαθιά και ισχυρά συναισθήματα που οδηγούν στην τελική νίκη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia