Ταρω Ανατολής 05/09 Δευτέρα

taro-13

Ταρω Ανατολής 05/09 Δευτέρα .

Ταρω Ανατολής 05/09 Δευτέρα Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08 .

Μην διστάζετε να ανοίξετε το στόμα σας και απλά να καθαρίσετε – φωτίσετε τη θέση σας. Το ότι είσαστε μέσα σε σχέση, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνετε αυτόματα και αυτοκόλλητοι με την άλλη πλευρά. Υπήρχατε σαν προσωπικότητα και πριν… δεν εφεύρατε τον εαυτό σας τώρα. Αυτοί που έχουν πάρει τη σκληρή απόφαση να χωρίσουν, ή έστω να μείνουν ένα διάστημα μόνοι τους, θα το πράξουν αφήνοντας πάντα ένα μικρό παράθυρο για επανασύνδεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

zodia-taro-45

Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11

Κινήστε με υψηλές ταχύτητες, και αυτό ζαλίζει τους γύρω σας… αλλά ταυτόχρονα τους γοητεύει. Όλα αυτά θα πολλαπλασιαστούν τώρα που ο κυβερνήτης σας θα μπει στην Παρθένο.

Κάτι που θα κάνει και τους πιο δύσκολους να σας πλησιάσουν για να σας κατακτήσουν. Μια ιδανική εποχή, που θα δεχτείτε και μια σειρά από προτάσεις από το παρελθόν σας για ευκαιρίες επανένωσης.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρω Ανατολής 05/09 Δευτέρα Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19

Μπορείτε να μείνετε και λίγο μόνοι σας, μόνο με τις σκέψεις σας. Είσαστε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε μια μόνιμη υπερένταση, και αυτό σας καθυστερεί από τους σκοπούς σας. Έχετε αδικαιολόγητα πλατειάσει σε εργασία και πολύ κοινωνική ζωή. Μια κατάσταση που σίγουρα έχει κουράσει τον σύντροφο σας. Τώρα που ο Κυβερνήτης σας αλλάζει πορεία, να είστε διπλά προσεχτικοί σε όλα σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

 Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18

Αφήστε μια χαραμάδα ανοιχτή σε μια πρώην σχέση σας. Δεν είναι όλα τελειωμένα. Έχετε πονέσει, αλλά κάπου έχετε και εσείς ένα μικρό μερίδιο ευθύνης. Με τόση αστρολογική κινητικότητα, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τα βρείτε με τον άνθρωπο που ακόμη αγαπάτε… και φυσικά και αυτός εσάς. Όσοι έχουν εμπλακεί σε παράλληλους δρόμους χωρίς σκοπό και πορεία, άδικα βάζουν τον εαυτό τους σε αυτά τα ρίσκα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/09 Δυσπιστία συντρόφων – μικρά ψέματα

astrologia-provlepseis-44

 Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 18

Σκεφτείτε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο μιας μόνιμης δέσμευσης, αν τελικά το άτομο που έχετε εδώ και καιρό στην αισθηματική σας ζωή έχει πραγματικά περάσει όλα τα τεστ σας. Οι μέρες μέχρι και τη λήξη του μήνα θα σας φέρουν άπειρες ευκαιρίες και καλές ειδήσεις, που θα σας τοποθετήσουν σαν ζευγάρι πάρα πολύ κοντά. Μην εκπλαγείτε αν ακούσετε για εγκυμοσύνη – πρόταση γάμου ή κάτι σχετικό. Νέοι θυελλώδεις έρωτες για τους εργένηδες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02

Μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Βγάλτε το κράνος από το κεφάλι και αφαιρέστε και τα μαύρα γυαλιά από το πρόσωπο σας. Ότι έγινε… πια έχει τελειώσει. Μπορεί να ήταν μεγάλη αγάπη, μπορεί να είχε ένταση και να νομίζατε ότι σας ταιριάζει, αλλά στο τώρα ο κύκλος ολοκληρώθηκε, και εσείς πρέπει να συνεχίσετε. Πάρτε το χρόνο σας, και σίγουρα δεν χρειάζεται άμεσα να περάσετε σε μια καινούργια σχέση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 05/09 Δευτέρα Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22

Αδειάστε το μυαλό σας από όλα τα λάθη που έγινα το προηγούμενο διάστημα με τον άνθρωπο σας. Τώρα τα άστρα είναι συμμαχικά πάνω σε εσάς και τις επιδιώξεις σας. Χωρισμένοι και τσακωμένοι σύντροφοι, μέσα από την κοινή τους αγάπη θα βρουν τις διεξόδους για την επανένωση. Ακόμη μεγαλύτερη τύχη περιμένει και τους ελεύθερους, που έχουν βρει έναν καινούργιο έρωτα… που τους ταιριάζει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

 Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01

Ο αέρας του νικητή που έχετε, θα σας φέρει κοντά σε μια καινούργια γνωριμία που θα συμπληρώσει όλα τα κενά που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην καρδιά σας. Όλα τα αστρολογικά του μήνα είναι μεν δύσκολα για το ζώδιο σας, αλλά μόνο έτσι θα κάνετε και τα αυστηρά σας ξεκαθαρίσματα. Προσοχή πρέπει να υπάρχει με τον ανάδρομο, σε όσους έχουν ανοιχτές – παράλληλες σχέσεις με ήδη δεσμευμένα άτομα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

zodia-0988

 Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 02

Διατάξτε και θα γίνει. Άρης και Κρόνος συμμαχούν , και σας δίνουν τα καλύτερα συναισθηματικά δώρα. Αυτό μπορεί να είναι μια ξαφνική επανασύνδεση, ένας νέος και ποιοτικός έρωτας, μια ερωτική εξομολόγηση, μια πλατωνική φιλία που έχει τις δυνατότητες να γίνει αγάπη. Διαλέξτε τι θέλετε, και θα δείτε ότι αυτό άμεσα θα γίνει πραγματικότητα. Είστε άκρως ευνοημένοι για όλο το μήνα της Παρθένου, για να κάνετε κάτι καλύτερο με τα οικονομικά σας, αλλά και ειδικά ζητήματα με την οικογένεια σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 

 Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03

Η επιθυμία σας είναι επιτέλους αυτός ο έρωτας ο οποίος ζείτε με τον άνθρωπο σας, να τελεσφορήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Έχετε υποστεί πολλή πίεση και ιδιοτροπίες, που μόνο σας πλήγωσαν. Βάλτε τα χρονικά σας όρια, ανακοινώστε εκεί και σε αυτόν που πρέπει και αναμείνατε. Μέχρι τότε μην ξεχνάτε να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τα εργασιακά σας, που έχουν πάρει την ανιούσα και σύντομα θα σας κάνουν να αισθανθείτε υλικά ασφαλείς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν χαρτομαντεία 05-07/09 Δυσπιστία συντρόφων – μικρά ψέματα

taro-zodia-76

Ταρω Ανατολής 05/09 Δευτέρα Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04

Και να θέλετε να μείνετε μόνοι σας, δεν σας αφήνουν. Όλα τα αστρολογικά δεδομένα της εποχής, σας φωτίζουν και σας κάνουν πολύ γοητευτικούς. Αυτό για τους χωρισμένους θα σύρει αναμνήσεις από το παρελθόν, και ίσως και μια ανάγκη για επικοινωνία. Οι εν σχέση θα δεχτούν ερωτικές δράσεις και προτάσεις από τον άνθρωπο τους, που θα τους συγκινήσει. Εσείς οι μόνοι, είστε ένα βήμα πριν τη μοιραία αγάπη της ζωής σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

 Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09

Δοκιμάστε και κάτι άλλο – διαφορετικό. Έχετε μείνει μόνοι εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όπου έχετε τεμπελιάσει γενικότερα. Από τις 5 Σεπτεμβρίου και μέχρι την Πανσέληνο έκλειψη, θα σας έρθει νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Οι Ιχθείς που έχουν σχέσεις με παρεμβολή τρίτων, αποστάσεων, χωρισμών και επανασυνδέσεων, απλά θα φύγουν και χωρίς την ελπίδα του γυρισμού.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia