Ταρω Ανατολής 05/11 Σάββατο – Ένα ισχυρό αισθηματικό τραύμα

taro-13

Ταρω Ανατολής 05/11 Σάββατο

Ταρω Ανατολής 05/11 Σάββατο κριος .

Η κάρτα της ημέρας: το επτα των κυπελλων .

Η καρτα  επτα των κυπελλων : Δείχνει ότι κάτι δεν είναι σωστό ή ότι κάτι έχει αλλάξει. Μπορεί κάποιοι να αισθάνεστε  ότι υπάρχει κάτι που λείπει από τη σχέση σας και άλλοι να αισθάνεστε  συναισθηματικά ανεκπλήρωτοι .. Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε χάσει την προσωπική σας ταυτότητα στο πλαίσιο της σχέσης. Αν ψάχνετε για ρομαντική σχέση, πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στο ποιος σύντροφος θα είναι  ο πιο κατάλληλος για. εσάς .Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε σε μια σχέση; Τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους;

zodia-taro-45

 

ταυρος

Η κάρτα της ημέρας: το επτα των ξιφων

Η καρτα  επτα των ξιφων :   Αναφερόμενη στην αγάπη και τη σχέση  μιλούν για μια κατάσταση που αισθάνεστε παγιδευμένοι είτε εξαιτίας κάποιων παραμέτρων είτε επειδή δεν καταβάλλετε η αντίστοιχη προσπάθεια από τον σύντροφο σας. Εδώ πρέπει να επαναπροσδιορίστε την σχέση σας με  ερωτήματα του είδους:

Είναι αυτός που μου έδωσε την ευτυχία;

Που με οδηγεί αυτή η σχέση;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρω Ανατολής 05/11 Σάββατο διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το δυο των κυπελλων

Η καρτα   δυο των κυπελλων : Κάνετε ένα βήμα προς τα εμπρός αναλαμβάνοντας μια υπεύθυνη δράση. Είναι ή ώρα τώρα για να αναλάβετε εσείς τις πρωτοβουλίες στον αισθηματικό τομέα . Σε καινούριες γνωριμίες που φαίνονται πολλά υποσχόμενες φροντίστε να βάλετε γερά θεμέλια για την μετέπειτα  στήριξη τους  .

Προσπαθήστε να καταλάβετε τις εσωτερικές αξίες των συντρόφων σας για να συνειδητοποιήσετε τα ζωτικής σημασίας σημεία στην κατάσταση που σας περιβάλλει.

 

 καρκινος

Η κάρτα της ημέρας:  το αστρο

Η  καρτα  το άστρο: Ανακάμπτοντας από ένα ισχυρό αισθηματικό τραύμα θέλετε να ξεκινήσετε κάτι νέο αλλά νοιώθετε ανασφάλεια. Το άστρο μιλάει για κάτι πολύ καλό που έρχεται στην ζωή σας για μία αγνή αληθινή αγάπη αλλά ό ασσος  των ραβδων ανεστραμμένος δείχνει σαν τελική έκβαση είτε το γεγονός ότι φοβούμενοι μην ξανά-πληγωθείτε δεν δείχνετε την απαραίτητη εμπιστοσύνη και ακυρώνετε τα όποια σχέδια σας. Πιστεύετε ότι ο μεγάλος σας έρωτας έχει πια χαθεί για πάντα!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G – Προβλέψεις για Παράλληλες σχέσεις .

xartomanteia

λεων

Η κάρτα  της ημέρας:  η δύναμη

Η καρτα  η δύναμη: Μαρτυρά ότι η  πίστη φέρνει απρόσμενη βοήθεια. Τα όνειρα δεν πρέπει να είναι μακριά από το μυαλό σας και πρέπει πάντα να παραμείνουν μέρος της προσωπικής ζωής του καθενός . Βάλτε  μακροπρόθεσμους στόχους και αποφύγετε επιφανειακές σχέσεις ώστε αργότερα να βρεθείτε σε θέση ισχύος

Η νίκη όχι μόνο στον αισθηματικό τομέα αλλά και σε άλλους μοιάζει να είναι εφικτή.

Ένας άλλος αέρας  πνέει εντός της σχέσης

 

παρθενος

Η κάρτα της ημέρας: το επτά των ξιφών (ανεστραμμένη)

Η καρτα  επτά των ξιφών ανεστραμμένη : Καρτα  ψυχικής πρόκλησης ! Η αντιστροφή αυτής της καρτας δείχνει ότι  αρκετοί από εσάς  δυσκολεύεστε να κάνετε το πρώτο βήμα σε μια νέα κατεύθυνση  καθώς σας  έρχονται συνεχώς η μια αναποδιά μετά την άλλη. Η καρτα ταρω  επτά των ξιφών ανεστραμμένο  υποδηλώνει ότι θα πρέπει να απελευθερωθείτε από  παλιές συνήθειες και τρόπους σκέψης, προκειμένου να ξεπεράσετε εμπόδια  που βρίσκονται σήμερα στο δρόμο σας. Θα πρέπει να αποδεχθείτε  ό, τι  σας συμβαίνει και να το αντιμετωπίσετε αντί να προσπαθήσετε να ξεφύγετε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 05/11 Σάββατο ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: η αυτοκράτειρα (ανεστραμμένη)

Η καρτα  αυτοκράτειρα ανεστραμμένη : Υποδηλώνει  δυσαρμονία, αστάθεια και έλλειψη θετικής ανάπτυξης.  Μπορείτε να σας είναι δύσκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας  ή μπορεί να αισθάνεστε αποκομμένοι από τον/την σύντροφό σας . Τα παιδιά, η εργασία και οι δουλειές μπορεί να αφήνουν  λίγο πολύτιμο χρόνο για εσάς ως ζευγάρι.  Τα συναισθήματα καταπιέζονται με αποτέλεσμα  να μην ευνοείτε  η δημιουργία ενός  υγιούς περιβάλλοντος. Θα πρέπει να ξαναβρείτε το σημείο επαφής με τον σύντροφο σας  πριν να είναι πολύ αργά.

 

 σκορπιος

Η κάρτα  της ημέρας: το oκτω των δηναριων

Η καρτα  oκτω των δηναριων: Μια πολύ σκληρή προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί για την  δημιουργία της ασφάλειας, της αγάπης, τη φιλίας και τη διαπραγμάτευση ώστε  να υπάρξουν υγιείς καταστάσεις και τα πράγματα να συνεχίσουν να κυλάνε ομαλά και ειρηνικά. Τότε η σχέση αυτή θα χαρακτηριστεί πολλά υποσχόμενη

zodia-taro-45

τοξοτης

Η κάρτα  της ημέρας:  η αυτοκράτειρα)

Η καρτα η αυτοκράτειρα : Είναι για μια  υπενθύμιση ότι παρόλα τα εμπόδια πρέπει  να χρησιμοποιήσετε αγάπη, φροντίδα, και τρόπους για να επιτύχετε τους στόχους σας χωρίς να χάσετε τη δύναμή σας. Θα πρέπει να δώσετε τον εαυτό σας , την ψυχή σας, σε θέματα που σας αφορούν άμεσα  αλλά παράλληλα και να διατηρήσετε τον έλεγχο σας πάνω στις  καταστάσεις.

 

αιγοκερως

Η κάρτα  της ημέρας: το  τρια των ξιφων (ανεστραμμενο  )

Η καρτα  τρια των ξιφων ανεστραμμενο : Τα χειρότερα πέρασαν. Έτσι οι ευτυχισμένες μέρες  είναι κοντά. Τα κακά νέα είναι ότι  θα σας  πάρει κάποιο χρόνο για να ξεπεράσετε το όλο πρόβλημα. Απλά τώρα έχετε περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες  για να  χειριστείτε  τα προβλήματα σας. Όσον αφορά αποκλειστικά και μόνο  τα συναισθήματα  της αγάπη σας προς εσάς, το τρια των ξιφων ανεστραμμενο  δείχνει ότι πρέπει να καταλάβετε  πως υπάρχουν δυο επιλογές και αν σας αρέσει! Εναλλακτική λύση με τίποτα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G – Προβλέψεις για Παράλληλες σχέσεις .

taro-6-9

Ταρω Ανατολής 05/11 Σάββατο υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο ασσος των κυπελλων

Η καρτα  ασσος των κυπελλων :Γεμάτη  από θετικά συναισθήματα. Για την αγάπη, τη σχέση  , τις καταστάσεις, αυτή είναι μια καρτα ταρω που προσφέρει μόνο καλά νέα. Η αγάπη και η φιλία είναι οι λέξεις-κλειδιά που συνδέονται με αυτή. Ακόμη και η ισορροπία μεταξύ των δύο εραστών είναι τέλεια. Αυτή η καρτα ταρω μπορεί να σημαίνει το ξέσπασμα μιας μεγάλης αγάπης ειδικά στο τώρα.  Αν θέλετε να μάθετε αν υπάρχει μέλλον ή ημερομηνία γάμου στην σχέση σας εγγυώμαι ότι αυτή η καρτα είναι ότι το καλύτερο για εσάς.

 

ιχθυες

Η κάρτα  της ημέρας: το πεντε των ξιφων

Η καρτα  πεντε των ξιφων :έχετε το χάρισμα να προσελκύετε  τους άλλους αλλά με κάποιο τρόπο που νομίζετε  ότι  είστε σε καλύτερη θέση από αυτόν.  Επίσης είναι  πιθανό να  είστε πολύ παθητικοί επειδή σας αρέσει  το ενδιαφέρον της αγάπης του. Αλλά πρέπει  επίσης να γνωρίζετε, ότι  θα μπορούσε να ξεκινήσει το χειρισμό της παθητικότητά σας για  δικό του προσωπικό όφελος. Θυμηθείτε,  τα ξίφη δείχνουν πάντα αρνητικά ζητήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-provlepseis-44