Ταρω Ανατολής 06/11 Κυριακή – Μια επικοινωνιακή ευκαιρία για επανασύνδεση

taro

Ταρω Ανατολής 06/11 Κυριακή .

Ταρω Ανατολής 06/11 Κυριακή Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης .

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Είσαστε σαφώς πάλι…στο απόγειο της  στασιμότητας  και της αβεβαιότητας,  αλλά και με πιο βαριά σκέψη, πάνω στο τι πρέπει και σας ευχαριστεί  για την προσωπική σας ζωή. Οι πλείστοι των Κριών, που έχουν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό …,  θα λάβουν  συγκινητικές αλλά και ενδιαφέρουσες  δράσεις για επανασύνδεση. Ο κυβερνήτης, δεν σας αφήνει να σκεφτείτε  με την ίδια ένταση  τα λάθη – υπερβολές  του παρελθόντος. Ερωτική Τύχη:  08/10

zodia-taro-45

 

Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω  ο Αυτοκράτορας: Πολλά αυτά που θα τροποποιηθούν το προσεχές διάστημα. Οι ερωτευμένοι Ταύροι θα πάρουν τις μόνιμες αποφάσεις για να εξελίξουν την προσωπική τους ζωή απομακρυνόμενοι πια και οριστικά από το άσχημο παρελθόν. Αυτοί που έχουν διπλά μπλεξίματα μέσα στον εργασιακό τους χώρο….ας προσέχουν, καθώς τρίτα μάτια που έχουν ήδη ανακαλύψει και πιθανόν αυτό να δημιουργήσει παρεξηγήσεις!

Ερωτική Τύχη:  09/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρω Ανατολής 06/11 Κυριακή Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Τα λίγα λόγια και οι σωστές  κινήσεις σας  θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση  αυτές τις ώρες και ημέρες. Πολλές οι επιθετικές αστρολογικές όψεις στον ζωδιακό οίκο σας …αναγκάζουν να πείτε ότι έχετε μέσα στο μυαλό και την ψυχή σας…. τόσο καιρό. Αυτοί  που παίζουν σε παράλληλες καταστάσεις, θα πρέπει να περιορίσουν τις υπερβολικές επικοινωνίες και λοιπές  επαφές, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για  αποκαλύψεις.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

 Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Κρίση

Η κάρτα ταρω η Κρίση:  Είναι πολύ νωρίς ακόμα για εσάς και  δεν έχετε  πάρει τις μόνιμες αποφάσεις σας, για το τι επακριβώς θέλετε να καταφέρετε στον μεταξύ σας δεσμό. Όλοι οι Καρκίνοι σε συναισθηματική σχέση ή και χωρίς, θα δεχτούν ποικίλες   πιέσεις, για να αποδώσουν αυτό που τους αναλογεί. Όσοι έχουν χωρίσει ίσως όχι και με καλό τρόπο,  τις τελευταίες εβδομάδες ή έστω και αρκετούς μήνες…, θα το  προσπαθήσουν μέσω  επικοινωνιακών – τρίτων τρόπων επανασύνδεση με τον σύντροφο τους….πιθανή η καθυστέρηση.

Ερωτική Τύχη: 06/10

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 07-09/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

tarw-taro-xartomanteia

Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο  Αρχιερέας: Οι γεννημένοι Λέοντες των πρώτων μοιρών, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ερωτικά δρώμενα και  περιπέτειες από τον κοινωνικό τους περίγυρο. Πολλές και οι παρεξηγήσεις  και οι λογομαχίες που είναι στον δρόμο και σας πλησιάζουν. Οι μη έχοντες αισθηματική σχέση αυτήν την εποχή, θα χρειαστεί δώσουν μια περισσότερη σημασία…. στην εξωτερική τους εμφάνιση – βελτίωση,  που τόσο την έχουν πια έχουν ξεχάσει. Θα την χρειαστείτε από την επόμενη περίοδο….!

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

 Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Ξαφνικές και ύποπτες  δυσκολίες και  πολλαπλές  καθυστερήσεις, θα αντιμετωπίσουν οι Παρθένοι , που σχετίζονται συναισθηματικά  με ζώδιο του νερού και ιδίως με Ζυγούς. Αν το συντροφικό έτερο  σας λόγω, ‘κρυφών – υπόπτων καταστάσεων’, σας είχε τότε χωρίσει,  πιθανότατα να προσπαθήσει στο τώρα να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας. Ζυγίστε αυτά που έχουν συμβεί  μεταξύ σας, και σκεφτείτε πρώτα και πάνω από όλα  τον εαυτό σας….. και μετά την έλλειψη εμπιστοσύνης  …. στο πρόσωπο αυτού του ιδιαίτερου ατόμου.

Ερωτική Τύχη: 07/10

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 06/11 Κυριακή Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Αρχιέρεια

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Είστε από αυτά λίγα  ζώδια που θα βιώσουν  τις μεγάλες  συναισθηματικές –  ερωτικές επιτυχίες αλλά και τις μόνιμες –   καλές επανενώσεις. Οι γεννημένοι  των τελευταίων 7-8 μοιρών, που ακόμα στεναχωριούνται  από τις πολλές προβληματικές καταστάσεις του πρόσφατου  παρελθόντος, θα έχουν καλές  συναντήσεις που θα δηλώσουν επανασυνδέσεις. Προσοχή ….όμως μέχρι τις 08 του μήνα, που θα υπάρχουν αρνητικά  αστρολογικά δεδομένα, και  πιθανόν να φέρουν απότομες ανατροπές και καθυστερήσεις.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

 Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, .και  με καλές όψεις της Αφροδίτης που σας ενισχύει, θα αποκτήσετε  άμεσα και με ευκολία  τα ποθούμενα σας μέσα από την ερωτική σας σχέση.  Οι  απομακρυσμένοι  σύντροφοι,  θα μπορέσουν να μιλήσουν  ειλικρινά στο πρώην ταίρι τους. Οι γεννημένοι του πρώτου είτε τρίτου 10ημέρου, πιθανόν να  χρειαστούν χρόνο, καθώς οι όψεις του Ερμή,  να τους βάλει σε περίπλοκες σκέψεις, πριν αποφασίσουν   και ανακοινώσουν τις οριστικές του αποφάσεις στην άλλη… αναμένουσα πλευρά.

Ερωτική Τύχη: 07/10

zodia provlepseis

 Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Όλο τα αστρολογικά δεδομένα  και τα κοσμικά δεδομένα εξελίσσονται προς τους σκοπούς σας και την ολοκλήρωση τους.  Οι γεννημένοι με Νότιο Δεσμό,  σε Κριό ή Σκορπιό,  θα επηρεαστούν…. αλλά σε βάθος χρόνου θα τους αποδοθεί απόλυτη σταθερότητα …δίνοντας έτσι   ερωτικές ευκαιρίες ζωής. Αυτοί που έχουν χωρίσει έστω και με άσχημο, ακόμα και από το προηγούμενο έτος, αλλά  ακόμα θέλουν και  επιθυμούν να τους δοθεί  μια επικοινωνιακή ευκαιρία για επανασύνδεση,  θα την εισπράξουν άμεσα.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Μην σκέφτεστε πολύ, μην καταναλώνεστε στο να δίνετε περισσότερη συναισθηματική ενέργεια σε αυτούς που στο παρελθόν  απέδείξαν ότι δεν την αξίζουν τελικά. Έχετε την  διάθεση της 2ης  ευκαιρίας, αλλά δεν χρειάζεται αυτό να φτάσει στα απόλυα άκρα της καθυστέρησης. Οι ελεύθεροι γηραιοί,  θα τους είναι εύκολο να επιλέξουν  κάποιον που να τους ταιριάζει, καθώς οι απαιτήσεις έχουν γίνει πολύ συγκεκριμένες.

Ερωτική Τύχη: 07/10

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 07-09/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zodia-0988

Ταρω Ανατολής 06/11 Κυριακή Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη:  Δεν είναι πια ξεκάθαρο και σαφές, όπως πάντα,  το τι ακριβώς θέλετε από το άσχημο παρελθόν σας. Κάποιοι από εσάς,  ίσως  και να το φοβούνται, και κάποιοι άλλοι πιο θαρραλέοι, θα θελήσουν να το προσπαθήσουν κάτω από καινούργιες συνθήκες και προϋποθέσεις. Οι διελεύσεις της Σελήνης και του πολέμαρχου  Άρη …θα δώσουν την απαιτούμενη ενέργεια και  δυναμική,  για να στήσετε το δημιουργικό παρόν σας.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

 Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Είσαστε χαλαροί,  εν τη  αναμονή  καινούργιων γεγονότων και προσώπων στην ζωή σας. Αυτά όλα  θα προκύψουν μέσα στις ακόλουθες  ημέρες … και εσείς θα πρέπει να αφήσετε ελεύθερη την καλή θέληση σας και να απορρίψετε τις παράλογες προσκλήσεις του μέτριου – ξεχασμένου  παρελθόντος σας. Μια ιδιαίτερη και θετικότατη  αστρολογική περίοδος … και  με δύσκολες αλλά σημαντικές όψεις, θα παραπλανήσει τους Ιχθείς, όπου θα πρέπει να διαλέξουν  με ωριμότητα πια.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot