Ταρω Ανατολής 07/11 Δευτέρα – Η αγάπη θα σας κάνει πιο αφοσιωμένους

taro-13

Ταρω Ανατολής 07/11 Δευτέρα .

Ταρω Ανατολής 07/11 Δευτέρα κριός: Το Άρμα Αντεστραμμένο .

Έχετε χάσει τον έλεγχο μέσα στη σχέση, είτε για τον εαυτό σας είτε για τις καταστάσεις. Το έτερο ήμισύ σας επιβάλλει τις απόψεις του και έχει τα ηνία. Νιώθετε σαν να έχει γίνει πειρατεία στο δεσμό, και οι αποφάσεις να παίρνονται με θυμό και εγωισμό αντί με κατανόηση και αγάπη. Προσέξτε μην τρακάρετε, επειδή κοιμηθήκατε και οι δύο στο τιμόνι…

Για τους αδέσμευτους, το αντικείμενο του πόθου τους ίσως να μην θέλει περιορισμό. Ίσως οι ίδιοι να υποσκάπτετε την αναζήτηση του στόχου σας, επειδή κάπου υπάρχει ένα αντικρουόμενο σημείο.

zodia-taro-45

ταρω ταύρος: Η Δικαιοσύνη

Οι αδέσμευτοι θα ξεκαθαρίσουν την εικόνα του συντρόφου που αποζητούν, και θα συναντήσουν το άτομο που θα ταιριάζει στην ιδιαίτερη προσωπικότητά τους.

Αυτή η κάρτα προσδιορίζει τις σχέσεις, άρα δεν αποκλείονται προτάσεις για αρραβώνα ή γάμο. Τα ζευγάρια θα συζητήσουν τη δομή της σχέσης τους, την αρτιότερη σεξουαλική τους ικανοποίηση, ακόμη και τα καθήκοντα του καθενός μέσα στο σπίτι.
Αυτή την περίοδο η ισότητα μεταξύ των συντρόφων θα είναι σημαντική, ενώ θα αποκατασταθούν σχέσεις μέσα από ειλικρινείς απολογίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρω Ανατολής 07/11 Δευτέρα δίδυμοι: Ο Μάγος Αντεστραμμένος

Το χάρισμα της πειθούς θα είναι λίγο βαλτωμένο σήμερα, γι’ αυτό θα είναι συνετό να αποφύγετε να πιέσετε τους αγαπημένους σας να λειτουργήσουν με τον τρόπο που θέλετε. Η μέρα δεν ενδείκνυται για να γνωρίσετε τους γονείς του ετέρου σας ήμισυ. Να είστε προσεκτικοί με τους άλλους, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπάτησης, παραπλάνησης ή αντιζηλίας.
Οι αδέσμευτοι ας μην ασχοληθούν σήμερα με το φλερτ, δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Αφιερώστε χρόνο για να μελετήσετε την εικόνα που βγάζουν όσα κάνετε, όσα λέτε αλλά και η εμφάνισή σας καθαυτή.

καρκίνος: Η Δύναμη

Θα σας κατακλύσει η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση αλλά και η έντονη σεξουαλικότητα. Το ταίρι σας θα γουργουρίζει από ηδονή, και θα δοθούν οι ευκαιρίες να επιλύσετε μια διαφορά σας μέσω ικανοποιητικών και αμοιβαίων συμβιβασμών. Η αγάπη θα κάνει και τους δυο σας πιο αφοσιωμένους και υπομονετικούς.
Οι αδέσμευτοι θα έλξουν πολλούς θαυμαστές και το φλερτ θα μετατρέπεται γρήγορα σε πάθος. Μια εσωτερική δύναμη θα σας κάνει να ανοίξετε την καρδιά σας, ακόμη κι αν γίνετε πιο τρωτοί.
Δεν αποκλείεται να δεχθείτε μια νέα εργασιακή πρόταση, προαγωγή ή κάποια επιβράβευση.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 07-09/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

chartomantia-098

 λέων: Το Αστέρι

Έρχεται ανανέωση στις ελπίδες και τις επιδιώξεις σας! Το Αστέρι σας ενθαρρύνει να κοιτάτε πλέον μπροστά και όχι πίσω. Η αισιοδοξία θα σας χαρίσει μια μαγνητική λάμψη, και ο έρωτας θα σας προσεγγίσει ίσως και ως φιλία αρχικά. Η βάση των νέων σχέσεών σας θα είναι οι κοινές αντιλήψεις αντί για το εύκολο πάθος.
Οι δεσμευμένοι θα εκτιμάτε τις ιδιοτροπίες του άλλου, και θα συγχωρήσετε ο ένας τον άλλον για παλαιότερες ατασθαλίες. Θέτετε νέα θεμέλια με αγάπη και εμπιστοσύνη, ενώ θα αλλάξει και ο κοινός κοινωνικός σας κύκλος. Οι νέοι σας φίλοι θα αντιπροσωπεύουν τη νέα σας αρχή ως ζευγάρι.

 παρθένος: Ο Θάνατος

Μην αντιδράτε με φόβο, αυτή είναι μια θετική κάρτα για τα ταρώ γιατί δηλώνει το απαραίτητο πρώτο βήμα για μια μεταμόρφωση. Μπορεί να μεταμορφωθεί η σχέση σας, αλλάζοντας ρόλους εντός ή εκτός σπιτιού. Ίσως να πεθαίνουν οι ψευδαισθήσεις για τη σχέση και να τα βλέπετε όλα στη ρεαλιστική τους μορφή. Δεν αποκλείεται να χωρίσετε και έτσι να ανοίξει η πόρτα για να βρείτε το καρμικό σας ταίρι. Ίσως πρέπει πλέον να κόψετε κάποιες κακές συνήθειες που πληγώνουν τη σχέση σας. Το μήνυμα πάντως είναι να αποδεχθείτε την αλλαγή με ευγνωμοσύνη.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 07/11 Δευτέρα ζυγός: Η Αρχιέρεια

Η συμβουλή για σήμερα είναι να ακούσετε το ένστικτό σας. Η εσωτερική σας σοφία και όχι οι συμβουλές των φίλων, θα σας φτάσουν στη ρομαντική ολοκλήρωση. Να δίνετε σημασία στα όνειρά σας, ίσως περιέχουν μηνύματα που θα σας καθοδηγήσουν. Βιώνετε μια περίοδο απόσυρσης στη «φωλιά» σας. Τα ζευγάρια θα προτιμούν να περάσουν χρόνο μόνοι.
Οι αδέσμευτοι πρέπει να φροντίζουν και να περιποιούνται τον εαυτό τους. Αν η ερωτική σας ζωή χωλαίνει, οργανώστε την κρεβατοκάμαρά σας. Η ακαταστασία εμποδίζει το ρομάντζο να εισέλθει! Μετατρέψτε το δωμάτιο σε ένα ζεστό ερωτικό καταφύγιο. Μην μιλάτε απαιτητικά ή ψυχρά, η θέρμη στη χροιά σας θα σας κάνει πιο σαγηνευτικούς.

σκορπιός: Ο Αυτοκράτορας

Η ωριμότητα θα διέπει τώρα τη σχέση σας, με το ταίρι σας θα θέλετε να την θέσετε σε πιο σταθερά θεμέλια. Θα θελήσετε να κόψετε και μια κακιά συνήθεια για το καλό της σχέσης.
Οι αδέσμευτοι νιώθουν πλέον ώριμοι για μια σχέση ενηλίκων. Ίσως να ζευγαρώσετε με ένα άτομο μεγαλύτερο σε ηλικία, που θα προσφέρει αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για άτομα που συμπεριφέρονται ασύδοτα.

taro-zodia-098

 τοξότης: Ο Ερημίτης

Έχετε ανάγκη από ειλικρινή ενδοσκόπηση, θα ωφεληθείτε από λίγο χρόνο απομόνωσης. Τα ζευγάρια θα θυμηθούν να εκτιμούν τα καλά του συντρόφου τους αντί να κρίνουν τα ελαττώματά του.
Οι αδέσμευτοι καλούνται τώρα να σκεφτούν τις επιθυμίες τους από τον έρωτα και τι θέλουν από μία σχέση. Ίσως νιώθετε αυτάρκεις και δεν σας ενδιαφέρει το ρομάντζο. Ίσως πάλι θέλετε επανασύνδεση με μια πρώην σχέση. Και να μην ξαναφουντώσει η αγάπη, θα μάθετε τα αίτια του χωρισμού.

 

ταρω αιγόκερως: Ο Ήλιος Αντεστραμμένος

Σήμερα ίσως να νιώθετε μόνοι και απελπισμένοι, είτε έχετε την αίσθηση ότι όλος ο κόσμος περιστρέφετε γύρω από εσάς. Ό,τι κι αν ισχύει, μειώνει τις πιθανότητές σας για ένα νέο ρομάντζο. Οι προσπάθειες προσέγγισης ατόμων με χιούμορ, θα πέσουν στο κενό. Μην περιμένετε να ακούσετε το κάθετο «όχι», για να καταλάβετε ότι κάποιος δεν ενδιαφέρεται.
Αν υπάρχει σχέση, ενδέχεται το ένα μέλος να χαίρει εκτίμησης και φροντίδας και το άλλο να νιώθει ότι είναι στη σκιά. Η σεξουαλική έλξη έχει θαμπώσει. Στο χέρι σας είναι να επαναφέρετε τις ισορροπίες.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 07-09/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zodia provlepseis

Ταρω Ανατολής 07/11 Δευτέρα υδροχόος: Ο Κόσμος

Επέρχονται επεκτάσεις στην ερωτική σας ζωή, προχωράτε στο επόμενο επίπεδο. Δεν αποκλείεται ένας αρραβώνας και ένα ταξίδι. Ίσως μετακομίσετε στο εξωτερικό με το ταίρι σας, ακόμη και για επαγγελματικούς λόγους.
Οι αδέσμευτοι θα προχωρήσουν σε νέα ρομάντζα. Οι αλλαγές θα είναι συναρπαστικές, όχι όμως απαραίτητα και με ευτυχές τέλος. Η εποχή εστιάζει στη ρεαλιστική ευτυχία, όχι αυτή των παραμυθιών… Η τύχη θα σας φέρει προκλήσεις και καλείστε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, για να ανταποκριθείτε στους νέους ρόλους σας ως σύζυγοι, σύντροφοι ή γονείς.

 

ταρω ιχθύες: Ο Θάνατος Αντεστραμμένος

Φαίνεται ότι δεν δώσατε σημασία σε κάποιο προμήνυμα ότι φτάνει το τέλος, και η κάρτα σήμερα δηλώνει ότι είναι μάταιο να αντιτάσσεστε στην αλλαγή. Μην κρατάτε άλλο τις πύλες του φράγματος, αποδεχθείτε το αναπόφευκτο. Η εμμονή σε μια νεκρή σχέση, κάνει τον χωρισμό πιο οδυνηρό.
Αν είστε αδέσμευτοι, η ερωτική σας ζωή αλλάζει και θα αρχίσετε να σκέφτεστε αρκετές προτάσεις. Έχει φτάσει η στιγμή να περάσετε σε μια σοβαρή σχέση. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε τις αυταπάτες σε κάποιες εμμονές σας.
Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί η διπροσωπία ενός ατόμου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66