Ταρω Ανατολής 08/11 Τρίτη – Ανοιχτές  εκκρεμότητες με τρίτα πρόσωπα

taro

Ταρω Ανατολής 08/11 Τρίτη

Ταρω Ανατολής 08/11 Τρίτη Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια

Η κάρτα Ταρώ  η Ιέρεια:  Η αρνητική διάθεση και η μέτρια  ψυχολογία …..είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει αυτήν την δύσκολη  περίοδο.  Πολλοί και αργοί πλανήτες, κάνουν δυσαρμονικές γωνίες με το ζωδιο σας και σας ωθούν  για πρακτικές  αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις μεσαίες  και τελευταίες μοίρες του ζωδιου, θα είναι οι μόνοι θα λάβουν αποδείξεις πίστης από τον αγαπημένο τους  άνθρωπο. Οι μέρες μέχρι τις 15 του μήνα  είναι ιδανικές, για να προχωρήσετε σε δραστηριότητες Ερωτική Τύχη:  10/10

zodia-taro-45

 

Ταύρος

Η κάρτα ταρω  η Ιέρεια: Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Έχετε πέσει σε επικοινωνιακά λάθη και σε υπερβολές με τον ερωτικό σύντροφο σας. Οι έντονες  όψεις σας κάνουν … να πρέπει να  ξεφεύγετε από προβληματικές καταστάσεις άμεσα.

Αυτό οφείλετε,  στην πολλή μεγάλη πίεση που έχετε δεχτεί τις τελευταίες εβδομάδες. Για όσους έχουν μόνιμη  σχέση,  αν κάτι πια  δεν τους ενθουσιάζει ή δεν τους ευχαριστεί καλύτερα ας απομακρυνθούν από αυτό.

Ερωτική Τύχη:  08/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Ανατολής 08/11 Τρίτη Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος : Οι Δίδυμοι είναι τα ευνοημένα ζωδια  αυτών των τελευταίων 4-5 μερών του Νοεμβρίου, καθώς όλα τα αστρα είναι σύμμαχοι τους. Η προσωπική ζωή  των εκπροσώπων του δευτέρου-τρίτου 10ημέρου θα εκτοξευθεί … και πιθανόν  να υπάρξουν δεσμευτικές  διαθέσεις. Οι  ζωηροί που έχουν ακόμη ανοιχτές  εκκρεμότητες με ‘τρίτα’ πρόσωπα, και ιδίως μέσα από τον επαγγελματικό-κοινωνικό τους  χώρο, θα πρέπει  να γίνουν πιο μαζεμένοι  στα λόγια – δράσεις τους, καθώς πολλά τα δύσκολα  που πιθανόν να ανακύψουν το επόμενο διάστημα.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

 Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Πολλές οι ερωτικές – συναισθηματικές εντάσεις και τα εν λόγω προβλήματα…. που καλείστε να λύσετε και να επιβάλετε πειθαρχία στην προσωπική σχέση σας. Πολλές και οι ανείπωτες σκέψεις…γύρω από τον οριστικό χωρισμό. Η πλειοψηφία των Καρκίνων  που δεν μπορούν  πια … να υπάρχουν σε μια σχέση λόγω ηθικών λόγων ή  και βόλεμα  θα τολμήσουν άμεσα να αποχωρήσουν. Όσοι έχουν ήδη βρει έρωτα, καλό θα ήταν, να μην δοθούν απόλυτα στην νέα κατάσταση, αλλά να την αφήσουν ελεύθερη να  εξελιχθεί.

Ερωτική Τύχη: 07/10

μελλοντολόγος

Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Είσαστε άκρως  επηρεασμένοι από τις γνώμες των ανθρώπων ….που υπάρχουν στην καθημερινότητα  Οι σχέσεις των περισσότέρων Λεόντων του 2ου  δεκαημέρου….αυτές τις τελευταίες ημέρες είναι πολύ δύσκολες και  απρόσμενες. Οι γεννημένοι με Β. Δεσμό Σελήνης, θα έχουν την απόλυτη επιτυχία και μέσα από μεγάλο κόπο να μπορέσουν να ξεφύγουν από τον μόνιμο  κύκλο των λαθών τους. Όσοι επιμένουν στο άτυχο  παρελθόν….και επιθυμούν να το προσπαθήσουν, μάλλον θα απογοητευτούν πολύ …!

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

 Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω Η Σελήνη: Δεν υπάρχει καμία  διάθεση και περιττό χρόνος για να δείτε αν αυτά που ακούτε ή σας τάζουν είναι αλήθεια. Αν έχετε ήδη πάρει τη απόφαση να αποχωρήσετε από μια ήδη άσχημη σχέση… τότε πάρτε το θάρρος και κάντε το. Για τους γήινους… που αυτήν την εποχή, είναι ανάμεσα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στην ερωτική τους ζωή, θα τα βρουν δύσκολα , με πίεση που θα προκύψει για περισσότερο χρόνο και παρουσία… και από τα δύο αυτά άτομα.

Ερωτική Τύχη: 08/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Ταρω Ανατολής 08/11 Τρίτη Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η  Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Η Αφροδίτη και ο Δίας  σας κοιτούν  και μετράνε ανάποδα τις μέρες για να συναντηθείτε με τον ιδανικό σύντροφο.  Όσοι έχουν ακόμα εκκρεμείς καταστάσεις με το αγαπημένο  έτερο τους, θα κληθούν να τις επιλύσουν. Οι χωρισμένοι  σύντροφοι, θα  μπορέσουν να προχωρήσουν σε ποιοτικές επικοινωνίες και προσωπικές  συναντήσεις, χωρίς άγχος και  με πολλές και θετικές δυνατότητες για μόνιμη και σοβαρή επανασύνδεση.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

 Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Ενισχυμένος ποικιλοτρόπως  και φωτισμένος είναι  ο οίκος των             Σκορπιών  και γενικότερα των υδάτινων ζωδιων , και μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μήνα Νοεμβρίου.  Το έντονο αστρολογικό σκηνικό ….δίνει την δύναμη και σας ωθεί προκειμένου να ξεδιαλύνετε τις ερωτικές σας διαφορές, με τον σύντροφο αλλά  και να προχωρήσετε από κοινού σε κάτι ‘διαφορετικό’. Οι έχοντες ωροσκοπο ή Ν. Δεσμό της Σελήνης σε πρώτο  ή δέκατο  ζωδιακό οίκο, θα δεχτούν προτάσεις από το ίδιο φύλλο….!

Ερωτική Τύχη: 09/10

tarw-taro-xartomanteia

 Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Οι συναισθηματικές επικοινωνίες έχουν γίνει πλέον δύσκολες και οι σκέψεις  είναι πια αρκετά μπλεγμένες. Σίγουρα δεν υπάρχει ερωτισμός  πια μέσα  στην προσωπική σχέση σας….αλλά και ούτε έχετε εντοπίσει τα λάθη. Αυτό όμως πρακτικά στεναχωρεί ή και να απομακρύνει  το ταίρι σας. Οι γεννημένοι του μεσαίου και  τρίτου 10ημέρου, θα χρειαστεί να δείξουν απόλυτη ψυχραιμία  και να προχωρήσουν σε σοβαρούς διάλογους ….για το από κοινού  μέλλον τους. Οι όψεις δημιουργούν ….τις σωστές προϋποθέσεις για μόνιμες αποφάσεις.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Κρίση

Η κάρτα ταρω Η Κρίση : Έχετε χάσει τον λογικό τρόπο σκέψεως σας και  το μέτρο του λόγου και των δράσεων σας. Τα ερωτικά σας παραστρατήματα ….σας έχουν βάλει σε μια διαδρομή χωρίς σημεία αναφοράς. Μην παρερμηνεύετε τις συμπεριφορές των τρίτων ανθρώπων … καλύτερα ρωτήστε τους. Όσοι έχουν ωροσκόπο σε Τοξότη  ή Αιγόκερω … θα έχουν σύντομα  επικοινωνίες από άτομο… που έχει ξεχαστεί στο παρελθόν τους, και  που επιθυμεί την αναθέρμανση των  συναισθημάτων…χωρίς όμως αυτό να είναι και πιο εύκολο να συμβεί, λόγω τωρινών  δεσμεύσεων και από τις δύο πλευρές.

Ερωτική Τύχη: 09/10

zodia-zwdia-9988

Ταρω Ανατολής 08/11 Τρίτη Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα : Η ερωτική και κατ’επέκταση σεξουαλική προσοχή σας είναι  σταματημένη  στο παρελθόν σας…καθώς δεν έχετε προσπαθήσει ποτέ, να επιδιώξετε από τις σκέψεις και τις όποιες αναμνήσεις. Αν υπάρχει ακόμα κάτι – κάποιος που σας προβληματίσει ….τότε μην χάνετε τον χρόνο σας…..και μιλήστε  στο σχετικό άτομο. Οι ελεύθεροι  του πρώτου και του δευτέρου 10ημέρου,  θα έχουν  ενδιαφέρουσες  γνωριμίες που θα τους βάλουν και πάλι σε σκέψεις έρωτα.

Ερωτική Τύχη:  10/10

 

Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας : Είσαστε οι καλύτεροι  των ημερών.  Όλα θα εξελιχθούν …ή και  θα ανατραπούν… αλλά και θα βελτιωθούν τις ημέρες, τις τελευταίες  της εβδομάδας  όπου η ερωτική  Αφροδίτη δίνει θετική ενέργεια για αλλαγές  Όσοι έχουν εντοπίσει  το πρόσωπο που συμπληρώνει τις δύσκολες προδιαγραφές τους,  πιθανόν και να προχωρήσουν γρήγορα σε συγκατοίκηση μέσα στο νέο έτος. Οι γεννημένοι του δευτέρου και  τρίτου  10ημέρου, θα μπορέσουν να τελειώσουν με σχέσεις –άτομα  που τους καθυστερούν από το καλό  τους μέλλον.

Ερωτική Τύχη: 07/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988