Ταρω Ανατολής 09/09 Παρασκευή

taro-13

Ταρω Ανατολής 09/09 Παρασκευή .

Ταρω Ανατολής 09/09 Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06 .

Όπου και να στρέψετε το βλέμμα σας, θα δείτε πολύ κόσμο να σας κοιτά με ένα περίεργο ύφος. Όχι δεν υπάρχει κάτι λάθος – περίεργο στην εξωτερική σας εμφάνιση. Απλά το στυλ σας είναι έντονο και μυστικό – περίεργο. Έχετε περάσει πάρα πολλά και αυτό είναι μια άμυνα που την έχετε εσείς σηκώσει, για να μην ξαναπονέσετε. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι τους, θα περάσουν αυτό το μήνα καλύτερα με τους φίλους τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

zodia-taro-45

Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04

Ψαχτείτε λίγο παραπάνω. Ίσως και να βρείτε και κάτι σαν απάντηση, σε όλα αυτά που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό στην αισθηματική σας σχέση.

Οι αστρολογικές συνθήκες είναι υπέρ σας, άρα έχετε την ευχέρεια παραπάνω κινήσεων και διαλόγου. Χωρισμένοι σύντροφοι – σύζυγοι, έχουν και αυτοί την τύχη γύρω τους, άρα θα καταφέρουν με αμοιβαίες υποχωρήσεις να τα ξαναβρούν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Ανατολής 09/09 Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03

Τα δράματα, δεν εξυπηρετούν κανέναν. Μπορείτε σαν παιδιά του Ερμή, να μιλήσετε ανοιχτά για όλα αυτά που δεν σας αρέσουν, μέσα στη σχέση σας αλλά και στη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το γεγονός ότι είστε μέσα σε έναν ερωτικό δεσμό, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να γίνετε ταυτόσημοι και ίδιοι. Μοναχικοί του ζωδίου, υπομονή μέχρι ο κυβερνήτης σας να γυρίσει σε ορθή πορεία 02/10.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07

Αναζητείτε με τον φακό να βρείτε ένα ταίρι που να μπορεί να σας καταλάβει, εσάς και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα σας. Δύσκολο βέβαια, αλλά κάπου είναι όλων το ταίρι τους. Από τις 13/09 και μετά, πολλές θα είναι οι νέες επαφές με κόσμο που μπορεί και να σας οδηγήσει σε κάποιο δυνατό έρωτα. Πιο τυχεροί όλων αυτή την εποχή, είναι οι μόνοι και οι χωρισμένοι χωρίς πόνο στην καρδιά πια, που απολαμβάνουν την καθημερινότητα τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 09-11/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

μελλοντολόγος

Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02

Να κινήστε σε λεκτικό επίπεδο πιο προσεχτικά και μαζεμένα, γιατί με τόσους ανάδρομους, μόνο παρεξηγήσεις και λάθη μπορούν να γίνουν. Αφιερώστε για αυτό το μήνα παραπάνω χρόνο στον εαυτό σας, και αφήστε για λίγο τη συναισθηματική ζωή σε δεύτερο ρόλο. Πολλά αυτά που τείνουν να ξεκαθαρίσουν και να σας έρθουν προσεχώς με καινούργιες προτάσεις… που σίγουρα θα σας ενδιαφέρουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08

Εφαρμόστε τους κανόνες και τις τελικές αποφάσεις που έχετε πάρει στην εργασία, στην ερωτική σας ζωή αλλά και στις παρέες σας. Οι μέρες μέχρι και τα τέλη αυτού του μήνα σας δίνουν ένα προβάδισμα και μια δυναμική, που θα καταφέρετε να λύσετε αρκετές παγιωμένες καταστάσεις, ακόμη και σε δύσκολα οικονομικά. Αυτοί που διαβουλεύονται χωρισμό ή επανασύνδεση, θα ήταν καλύτερα να τα αφήσουν όλα για μετά τις 13/09.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

chartomantia-098Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 09/09 Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21

Για Ζυγοί, έχετε χάσει αυτό το διάστημα την ισορροπία σας, και κάποιοι αυτό μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Δεν χρειάζεται ουδείς να γνωρίζει τα τρωτά σας σημεία. Κάποια στιγμή θα το εκμεταλλευτεί. Οι σύντροφοι που αυτό το χρονικό διάστημα προσπαθούν να τα ξαναβρούν, θα έχουν συμμαχίες από φίλους και γνωστούς. Εργασιακά ζητήματα που σας κάνουν να ανησυχείτε, θα καταφέρετε να τα λύσετε.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

 Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10

Πρακτικά θέματα που σας απασχολούν, θα παραμεριστούν. Μην ανησυχείτε. Το σύμπαν θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες, έτσι ώστε να φέρετε τις καταστάσεις στους δικούς σας δρόμους. Οι σύντροφοι που πραγματικά αγαπιούνται, θα οργανώσουν από τώρα τα σχέδια τους για κάτι περισσότερο – πιο επίσημο τον Χειμώνα. Μόνοι και απογοητευμένοι, θα έχουν την υποστήριξη των φίλων τους. Η ψυχολογία θα αλλάξει και με καλά νέα από τα εργασιακά τους δρώμενα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

taro-zodia-098

 Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05

Μην αφήνετε τα προσωπικά σας δεδομένα να πέφτουν σε ξένα χέρια, ακόμη και αν αυτά είναι φίλων σας. Ουδείς δεν θα σας βοηθήσει, αν εσείς δεν έχετε έτοιμες τις λύσεις για τη σχέση σας. Από τις 22/09 και μετά θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας, και να βρείτε την κοινή σας πορεία. Τα βέλη του έρωτα, θα χτυπήσουν όλους τους μοναχικούς και τους στεναχωρημένους του ζωδίου.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01

Αλλάξτε τον τρόπο που σκέφτεστε για τον εαυτό σας. Βρείτε εκείνους τους τρόπους που θα ανεβάζετε την ψυχολογία και την καλή σας διάθεση, και σίγουρα και την αυτοεκτίμηση σας. Σχέσεις και συναισθήματα που απλά υπάρχουν και πιάνουν χώρο μέσα στην καρδιά σας, και χωρίς ιδιαίτερα ανταλλάγματα, θα τα διώξετε. Καλύτερα αυτή την εποχή μόνοι σας, και μακριά από τις μετριότητες.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 09-11/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

taro-zodia-76

Ταρω Ανατολής 09/09 Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22

Πολυκοσμία και πολλή βαβούρα από τον κοινωνικό και φιλικό σας περίγυρο, σας έχει κουράσει. Αυτά είναι τα καμώματα του ανάδρομου Ερμή που θα αναστατώσει όλα τα αέρινα ζώδια. Θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή, και μετά τις 02/10 που και πάλι ο πλανήτης αυτός γυρίζει σε ορθή φορά, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τα πάντα. Ακόμη και υποθέσεις που μπλέκουν παλιές ερωτικές ιστορίες και τρίτα άτομα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

 Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09

Δεν είστε για τα ψίχουλα της αγάπης εσείς. Έχετε υποστεί πολλά στο παρελθόν, και το μόνο που επιθυμείτε είναι να μπορέσετε πια να ισορροπήσετε αισθηματικά με τον σωστό σύντροφο. Οι Ιχθείς που δεν έχουν βαρεθεί να δέχονται συνεχώς μια κλειστή πόρτα για απάντηση, θα κάνουν μια τελευταία προσπάθεια για να κερδίσουν και πάλι την καρδιά του συντρόφου τους. Κάντε το, κι αυτή τη φορά αποδεχτείτε το αποτέλεσμα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα .

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia