Ταρω Ανατολής 11/11 Παρασκευή – Κάτι απρόσμενο έρχεται στον τομέα της αγάπης

taro-13

Ταρω Ανατολής 11/11 Παρασκευή – Κάτι απρόσμενο έρχεται στον τομέα της αγάπης .

Ταρω Ανατολής 11/11 Παρασκευή κριος .

Η κάρτα  της ημέρας: το δεκα των ραβδων .

Η καρτα  δεκα των ραβδων αναφέρεται στο ότι έχοντας δημιουργήσει  ένα δικό σας σύστημα πεποιθήσεων  θα εκφέρετε τη δική σας άποψη στον/στην σύντροφο σας για το τι είναι σημαντικό  και τι όχι  σε μία σχέση και κατά συνέπεια  στη ζωή. Είναι επίσης μια στιγμή που θα πρέπει να μείνετε πιστοί στον εαυτό σας  και να είστε  όσο πιο αυθεντικοί γίνεται. Οι εραστές  αντιπροσωπεύουν επίσης  επιλογές σε μεγάλη κλίμακα.  Κάποιοι από εσάς θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα δίλημμα και θα πρέπει να προχωρήσετε με τον καλύτερο τρόπο για να κάνετε τη σωστή επιλογή.

zodia-taro-45

 

ταυρος

Η κάρτα της ημέρας: το επτα των ξιφων

Η καρτα  επτα των ξιφων συνιστά να επιδείξετε διπλωματία προς το παρόν.. Σκεφτείτε τι κινήσεις θα κάνετε και επιλέξτε με προσοχή τα λόγια σας. Λίγο τακτ και διπλωματία μπορεί να σας οδηγήσει πολύ μακριά.

Με τη σωστή προσέγγιση, θα μπορέσετε να οδηγήσετε τον/την σύντροφο σας  να έρθει  πιο  κοντά σας και στον τρόπο με τον οποίο βλέπετε εσείς τα πράγματα. Έτσι θα μπορέσετε  να πάρετε ό, τι θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ταρω Ανατολής 11/11 Παρασκευή διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το οκτω των ραβδων

Η καρτα  οκτω των ραβδων  μπορεί να να ερμηνευθεί σαν κάτι το οποίο βρίσκετε σε εξέλιξη. Στον τομέα  αγάπης και  σχέσης αυτό σημαίνει ότι κάτι απρόσμενο θα έρθει στο δρόμο σας και θα είσαστε ευγνώμονες για αυτό. Αριθμολογικά  ο αριθμός οκτώ που συνδέεται  με αυτήν την καρτα ταρω  υπαινίσσεται  σημαντικές αλλαγές στη ζωή ενός ατόμου. Αξιοσημείωτο είναι επίσης για ορισμένους από εσάς ότι δίνετε μεγάλο μέρος της ενέργειας σας στον σύντροφο σας. Κανένα πρόβλημα! Όμως η καρτα οκτω των ραβδων  σας προειδοποιεί να μην αγνοείτε  κάποιες λεπτομέρειες γιατι θα θεωρηθείτε δεδομένη. Σε γενικές όμως γραμμές στα ερωτικά το μόνο που χρειάζεται είναι να εστιάσετε την προσοχή σας στο τι ακριβώς θέλετε και διώξτε μακριά τους φόβους και τις αμφιβολίες και επιτρέψτε την αγάπη να μπεί στην ζωή σας!

 

 καρκινος

Η κάρτα  της ημέρας: η αυτοκράτειρα

Η καρτα  η αυτοκράτειρα έρχεται σήμερα στην ανάγνωση των αισθηματικών σας για να σας υπενθυμίσει ότι παρόλα τα εμπόδια πρέπει  να χρησιμοποιήσετε αγάπη, φροντίδα, και τρόπους για να επιτύχετε τους στόχους σας χωρίς να χάσετε τη δύναμή σας. Θα πρέπει να δώσετε τον εαυτό σας , την ψυχή σας, σε θέματα που σας αφορούν άμεσα  αλλά παράλληλα και να διατηρήσετε τον έλεγχο σας πάνω στις  καταστάσεις. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να  επηρεάζεται  από τρίτους ούτε να γίνει  πολύ άκαμπτος. Πάνω απ ‘όλα, το καλύτερο βαρόμετρο για το τι είναι σωστό είστε εσείς οι ίδιοι!. Χρησιμοποιήστε την κρίση σας.!!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/11 Ερωτικές εξηγήσεις – Λόγια για αλλαγές

xartomanteia

λεων

Η κάρτα  της ημέρας: η δυναμη

Η καρτα  η  δυναμη σας ενθαρρύνει να πάρετε τον έλεγχο του θυμού σας αναγνωρίζοντας την πραγματική πηγή από την οποία προέρχεται . Αυτή η καρτα  υποδεικνύει την ανάγκη να αλλάξετε την προσέγγισή σας σε δυσκολίες και προβλήματα με τρίτους. Ορισμένοι από εσάς  ίσως χρειαστεί για πρώτη φορά να αναζητήσετε  να κατανοήσετε και να αποδεχθείτε  τις πιο αρνητικές πτυχές του εαυτού σας αλλά και των άλλων που σας περιβάλλουν και ιδίως του/της συντρόφου σας. Τότε θα μπορέσετε να κοντρολάρετε πιο αποτελεσματικά και πιο ευεργετικά οποιονδήποτε και οτιδήποτε σας περιβάλλει

 

παρθενος

Η κάρτα  της ημέρας: το τρία των κυπέλλων

Η καρτα  τρία των κυπέλλων δείχνει ότι ο μοναδικός τρόπος για να ξεπεράσετε τα  αισθήματά τρωτότητας που έχετε   με τον εραστή σας  είναι να μείνετε για λίγο μόνοι μαζί του και να μοιραστείτε τους φόβους σας και τις ανησυχίες σας . Θα ήταν κάτι ιδιαίτερα θεραπευτικό και  ίσως ακόμη και ρομαντικό. Κάποιοι από  εσάς μπορεί να έχετε  έναν  ή δύο στενούς φίλους που πραγματικά θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί τους. Κάντε το . Απλά μην αφήσετε τα πράγματα να κοινωνικοποιηθούν από  χέρι. Η αυτό εκτίμησή σας εξαρτάται από την ικανότητά σας να δημιουργήσετε υγιή όρια, και να μην  είστε ευάλωτοι με αυτούς που αγαπάτε.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 11/11 Παρασκευή ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το εννεα των κυπελλων

Η καρτα εννεα των κυπελλων για την αγάπη και τη σχέση προαναγγέλλει την ικανοποίηση. Μπορεί να μην έχετε προβλήματα με τον εραστή σας και θέλετε ένα τρόπο για  να κυλάει η σχέση σας ομαλά..  Σε περιπτώσεις πλατωνικού έρωτα  ή ενός ανολοκλήρωτου  έρωτα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ναι μεν του αρέσετε, αλλά ο ίδιος δεν κάνει κάποια κίνηση προς εσάς, επειδή θέλει περισσότερες  ενδείξεις από την πλευρά σας ή φοβούμενος την απόρριψη περιμένει να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα.

 

σκορπιος

Η κάρτα της ημέρα:  o ασσος των κυπελλων (ανεστραμμένος)

Η καρτα  o ασσος των κυπελλων ανεστραμμένος λαμβάνεται ως αρνητική καρτα. Συμβολίζει το ξεχείλισμα των συναισθημάτων αλλά σε αρνητική μορφή . Το κύπελλο όχι μόνο είναι κενό, αλλά και ανεστραμμένο. Αυτό σημαίνει ότι το νερό το οποίο αντιπροσωπεύει τα έντονα θετικά συναισθήματα έχουν φύγει  από τη σχέση. Ίσως  μια τέλεια σχέση έχει εξαφανιστεί ή κινδυνεύει να εξαφανιστεί. Όσο για τα συναισθήματα, απλά δεν υπάρχουν. Αυτό δίνει μια ημερομηνία λήξεως στην σχέση σας και  ίσως χρειαστεί να αλλάξετε κατεύθυνση.

astrologia-provlepseis-44

τοξοτης

Η κάρτα της ημέρας: ο ιπποτης των ραβδων

Η καρτα  ο ιπποτης των ραβδων δείχνει ότι αισθάνεστε απογοητευμένοι. Ότι υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που επηρεάζουν την κατάστασή σας και αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να  τους ελέγξετε. Μην βάζετε  τους εαυτούς σας  σε κίνδυνο   ενεργώντας παρορμητικά,  ή λέγοντας πράγματα που μπορεί αργότερα να τα μετανιώσετε. Να είστε επίσης προσεκτικοί, και να μην αντιδράτε  άμεσα σε όλα όσα συμβαίνουν, αλλά  δώστε λίγο περιθώριο χρόνου πριν να αναλάβετε δράση. Διαζύγιο ή διάλυση σχέσης είναι πολύ πιθανά.

 

αιγοκερως

Η κάρτα της ημέρας: ο κρεμασμενος (αντίστροφα)

Η καρτα  οκτω των ραβδων  μπορεί να να ερμηνευθεί σαν κάτι το οποίο βρίσκετε σε εξέλιξη. Στο τομέα  αγάπης και  σχέσης αυτό σημαίνει ότι κάτι απρόσμενο θα έρθει στο δρόμο σας και θα είσαστε ευγνώμονες για αυτό. Αριθμολογικά  ο αριθμός οκτώ που συνδέεται  με αυτήν την καρτα ταρω  υπαινίσσεται  σημαντικές αλλαγές στη ζωή ενός ατόμου. Αξιοσημείωτο είναι επίσης για ορισμένους από εσάς ότι δίνετε μεγάλο μέρος της ενέργειας σας στον σύντροφο σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/11 Ερωτικές εξηγήσεις – Λόγια για αλλαγές

zwdia-66

Ταρω Ανατολής 11/11 Παρασκευή υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το επτα των ξιφων

Η καρτα  επτα των ξιφων συνιστά να επιδείξετε διπλωματία προς το παρόν.. Σκεφτείτε τι κινήσεις θα κάνετε και επιλέξτε με προσοχή τα λόγια σας. Λίγο τακτ και διπλωματία μπορεί να σας οδηγήσει πολύ μακριά. Με τη σωστή προσέγγιση, θα μπορέσετε να οδηγήσετε τον/την σύντροφο σας  να έρθει  πιο  κοντά σας και στον τρόπο με τον οποίο βλέπετε εσείς τα πράγματα. Έτσι θα μπορέσετε  να πάρετε ό, τι θέλετε.

 

ιχθυες

Η κάρτα ταρω της ημέρας: οι εραστες

Η καρτα οι εραστες αναφέρεται στο ότι έχοντας δημιουργήσει  ένα δικό σας σύστημα πεποιθήσεων  θα εκφέρετε τη δική σας άποψη στον/στην σύντροφο σας για το τι είναι σημαντικό  και τι όχι  σε μία σχέση και κατά συνέπεια  στη ζωή. Είναι επίσης μια στιγμή που θα πρέπει να μείνετε πιστοί στον εαυτό σας  και να είστε  όσο πιο αυθεντικοί γίνετε.

Οι εραστές  αντιπροσωπεύουν επίσης  επιλογές σε μεγάλη κλίμακα.  Κάποιοι από εσάς θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα δίλημμα και θα πρέπει να προχωρήσετε με τον καλύτερο τρόπο για να κάνετε τη σωστή επιλογή. Κάτι που πρόκειται αρχικά  να αλλάξει τα σχέδιά σας θα το εκλάβετε σαν αρνητική κατάσταση αλλά αργότερα θα αποδειχθεί ότι είναι μια ευλογία .

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76