Ταρω Ανατολής 12/11 Σάββατο – Το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής

taro

Ταρω Ανατολής 12/11 Σάββατο – Το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής .

Ταρω Ανατολής 12/11 Σάββατο Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Δυναμιτίζετε την γαλήνια ατμόσφαιρα που υπάρχει στην σχέση σας και γενικότερα στην αισθηματική σας ζωή προς χάριν μιας νέας και πολύ ενθουσιώδους γνωριμίας. Ο παρορμητικός σας χαρακτήρας…δεν αφήνει περιθώρια για λογική και ώριμη σκέψη. Αυτοί που διατηρούν διπλά παιχνίδια μέσα στον εργασιακό τους τομέα… αν δεν είναι προσεχτικοί, ίσως και να αποκαλυφτούν…μην ξεχνιέστε ο Ερμής είναι στον Σκορπιό. Ερωτική Τύχη:  10/10

zodia-taro-45

 

Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω  το Αστέρι: Είσαστε ακόμα κάτω από το φως των αστεριών και στην συγκεκριμένη περίπτωση, κάτω από την επήρεια της έκλειψης στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε τα επικοινωνιακά σας προβλήματα με τον σύντροφο σας, αλλά και να πάρετε από κοινού αποφάσεις για τα επόμενα βήματα σας, και πριν βγει αυτό το έτος. Ημέρες που βοηθούν και τον οικονομικό – εργασιακό τομέα.

Ερωτική Τύχη:  07/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρω Ανατολής 12/11 Σάββατο Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Η σκληρότητα των λόγων σας, δεν επιτρέπει στον άνθρωπο που τον ενδιαφέρετε να σας πλησιάσει και να σας παρουσιάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον και σεβασμό γενικότερα. Οι όψεις του Ερμή από τον Σκορπιό, σας βάζουν στο ερωτικό επίκεντρο νέων προσώπων που θα παρελάσουν από μπροστά σας μέχρι και τα τέλη του μήνα αυτού. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να περνούν.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

 Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Πολλά τα αστρολογικά καλά που αναμένονται μέχρι τα τέλη του μήνα του Σκορπιού. Οι νέες γνωριμίες θα εξελιχθούν πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν, και αυτοί που βιώνουν άσχημο χωρισμό θα καταφέρουν να μειώσουν τις επικοινωνιακές αποστάσεις και να έρθουν πιο κοντά στην οριστική επίλυση των μεταξύ τους προβλημάτων.

Ερωτική Τύχη: 08/10

Διαβαστε επισης : Η Αιγυπτιακή Sfigga δίνει προβλέψεις μέχρι το τέλος Νοεμβρίου!

xartomanteia

Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο  Αρχιερέας: Αυτά που ζείτε και βιώνετε σίγουρα δεν σας εκφράζουν. Οι μέρες με έναν κυβερνήτη σε υδάτινο ζωδιο, δεν σας ευνοούν για να πάρετε τις αποφάσεις σας. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, είναι οι μόνοι που θα καταφέρουν να κινηθούν με ευκολία προς τους σκοπούς τους. Όσοι έχουν ερωτική σχέση με άτομο σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση θα χρειαστεί να κάνουν, κάτι παραπάνω για να δώσουν μια νέα πνοή στον σύντροφο τους.

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Νιώθετε την μεγάλη ανάγκη να μιλήσετε πιο σοβαρά για το μέλλον σας στον άνθρωπο σας. Οι ερχόμενες ημέρες είναι καλές για να οργανωθείτε γενικότερα. Όσοι έχουν ωροσκοπο σε πύρινο  ζωδιο θα καταφέρουν, έστω και με κόστος, να χωρίσουν από σχέσεις που τους έχουν ταλαιπωρήσει πολύ μεγάλο διάστημα. Το αστρολογικό σκηνικό, σίγουρα είναι υπέρ σας και σας βοηθάει προς τον δρόμο της θεραπείας, μέσω νέων επαφών, κόσμου  και δραστηριοτήτων.

Ερωτική Τύχη: 06/10

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 12/11 Σάββατο Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Έχετε απομακρυνθεί από την αρχική σας συμφωνία με το ταίρι σας….το ‘παράλληλο’. Οι περισσότεροι Ζυγοί που έχουν στην καθημερινότητα τους και κάτι δεύτερο που πια έχει αρχίσει και τους βαραίνει. Οι όψεις του Κρόνου και του Άρη , θα βάλουν τέρμα σε πολλές τέτοιες καταστάσεις που δεν έχουν αξία ύπαρξης… παρά μόνο προβλήματα μπορούν να παρουσιάσουν.  Οι αδέσμευτοι, θα έχουν καλές ειδήσεις, από μια παρελθοντική τους υπόθεση που έρχεται με διάθεση επανένωσης.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

 Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Πολλές οι ακραίες υπερβολές και οι ανακρίβειες που ακούτε από τον σύντροφο σας. Αυτό πιθανόν να  σημαίνει ότι ‘κάποιος από τους ΄δυο ’ έχει βαρεθεί μέσα σε αυτόν τον δεσμό …και επιθυμεί πλαγίως να αποχωρήσει. Αν δεν σας ευχαριστεί ούτε και εσάς αυτή η κατάσταση, και μπορείτε … κάντε ένα πρώτο πρακτικό  βήμα. Για τους ελεύθερους, πολλές ‘ ερωτικές υποσχέσεις’ θα πάρετε από την Αφροδίτη στο Ζυγό… από νέο κόσμο που έχει ήδη μπει στην ζωή σας .. και σας έχει ανανεώσει.

Ερωτική Τύχη: 08/10

zwdia-zodia-astrologia-65

Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Πολλοί από τους στόχους σας έχουν υλοποιηθεί…. και τώρα έχει προτεραιότητα το ερωτικό σας κομμάτι που χρειάζεται αρκετές διορθώσεις. Οι περισσότεροι Τοξότες   δεν λαμβάνουν τα βασικά – δομικά συναισθήματα μέσα στον δεσμό τους… και πιθανόν να πάρουν καταλυτικές αποφάσεις.. για χωρισμό μέσα σε αυτό τον μήνα. Αυτοί που ήδη είναι μόνοι και ποθούν κάτι νέο να έρθει στην ζωή τους….η Αφροδίτη θα τους το αποδώσει πολύ σύντομα.

Ερωτική Τύχη: 08/10

 

 Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Δεν ακούτε πια κανέναν και τίποτα. Ο ψυχισμός σας δεν μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα σε κανέναν τομέα της ζωή σας. Μην πάρετε εν θερμό αποφάσεις για το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής. Θα ήταν λάθος. Για τους αδέσμευτους Αιγόκερως, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να παίξουν σε ρηχά νερά με καινούργιες γνωριμίες. Υπομονή μέχρι τις 22/11, που τα αστρολογικά θα είναι πολύ καλύτερα.

Ερωτική Τύχη: 06/10

Διαβαστε επισης : Η Αιγυπτιακή Sfigga δίνει προβλέψεις μέχρι το τέλος Νοεμβρίου!

μελλοντολόγος

Ταρω Ανατολής 12/11 Σάββατο Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Οι μέρες είναι κατάλληλες για διάλογο με τον αγαπημένο σύντροφο σας, που πια αυτό που επιθυμεί είναι να πάτε την σχέση σας σε κάτι πιο επίσημο. Σε αυτό θα βοηθήσει και η τύχη που θα έχετε στον οικονομικό τομέα και που θα σας ανοίξει αρκετές πόρτες. Όσοι έχουν χωρίσει μέσα στον προηγούμενο μήνα… θα καταφέρουν με σχετική ευκολία να  επανασυνδεθούν.

Ερωτική Τύχη:  07/10

 

 Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Η αυστηρή και ανούσια κριτική που έχετε εξαντλήσει πάνω στο ταίρι σας… δεν βοηθάει στο να έρθετε πιο κοντά, μετά από μια περίοδο εντάσεων και παρεξηγήσεων. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου, θα χρειαστεί μια προσοχή παραπάνω, ιδίως αν διατηρούν και δεύτερη παράλληλη σχέση, καθώς ο υπερκινητικός Ερμής  θα βγάλει στην επιφάνεια πολλές κρυφές πτυχές. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν έντονη πολιορκία από παλιά του σχέση

Ερωτική Τύχη: 09/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66