Ταρω Ανατολής 13/09 Τρίτη – Tρίτα πρόσωπα προδοσίες και συγχωρέσεις

taro-13

Ταρω Ανατολής 13/09 Τρίτη

Ταρω Ανατολής 13/09 Τρίτη Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04 .

Τα συναισθηματικά θέματα, είναι στην κορυφή της Ατζέντας σας. Έχετε καταφέρει και έχετε ή έστω τακτοποιήσει όλα τα άλλα που σας ενοχλούν και στο τώρα, είστε μια ανάσα πριν ενεργοποιηθείτε για την σχέση σας. Μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει έτσι. Αν τελικά η τότε ερωτική σας επιλογή δεν ανταποκρίνεται στα δεδομένα του τώρα, είτε θα πρέπει να την βελτιώσετε, είτε να την τερματίσετε.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

zodia-taro-45

 Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03

Το ζώδιο σας είναι από τα πιο καχύποπτα του κύκλου. Αυτό είναι όμως ένα σωτήριο χαρακτηριστικό, που θα σας βγάλει και στο τώρα από δύσκολες καταστάσεις.

Οι νέες γνωριμίες, πρέπει να περάσουν από τα φίλτρα σας. Δεν υπάρχει περιθώριο για λάθη. Αυτοί που είναι σε σοβαρές σχέσεις, θα κοιτάξουν πιο πολύ να οργανώσουν κάτι πιο επίσημο, από τον ερχόμενο μήνα όπου και τα αστρολογικά είναι ακόμη καλύτερα για τους γήινους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρω Ανατολής 13/09 Τρίτη Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02

Η επαγγελματική σας εξέλιξη, είναι αυτή που σας νοιάζει μόνο. Σίγουρα πολλά αυτά που συνέβηκαν τους τελευταίους μήνες, και σας έκαναν να μπείτε και πάλι κάτω από την πολύωρη απασχόληση και την ασφάλεια της δουλειάς σας. Εργασιοθεραπεία λέγετε. Μην πιέσετε τον εαυτό σας. Άλλωστε και τα αστρολογικά δεδομένα της εποχής, δεν ευνοούν νέες επαφές και συναισθήματα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05

Τα οικεία σας περιβάλλοντα, είναι επικριτικά επάνω σας. Αυτό συμβαίνει γιατί εσείς τους έχετε δώσει αυτό το δικαίωμα. Κάντε κάτι καλύτερο, για τον εαυτό σας και μην λέτε – αποκαλύπτετε πολλά – πολλά για την ερωτική σας ζωή. Εσείς ξέρετε καλύτερα από όλους. Με το να ζητάτε συνεχώς την βοήθεια για παρέμβαση ή τις συμβουλές των τρίτων, μόνο τους πολλαπλασιάζετε τα σχόλια. Ενεργοποιηθείτε από μόνοι σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια: Της Φωτιάς

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 13-15/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

zodia-0988

 Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής

Η αυτοπεποίθηση που απλά εκπέμπετε Βασιλιάδες, είναι και αυτή που θα κατακτήσει, την δύσκολη περίπτωση που σας ενδιαφέρει, εύκολα. Τα άστρα είναι συμμαχικά, και θα δείτε ότι και στα οικονομικά σας, θα έχετε ανέλπιστα νέα που θα σας κάνουν και πάλι να αισθανθείτε υλική ασφάλεια. Οι δεσμοί που έχουν ταλανιστεί με τρίτα πρόσωπα και προδοσίες και συγχωρέσεις και πάλι τα ίδια, δεν θα συνεχίσουν από καμία πλευρά.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

 Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Έχετε κάνει ένα μεγάλο πέρασμα, από την στεναχώρια στην ανακούφιση και τώρα είσαστε πια, στην ισορροπία και την γαλήνη σας. Κοινώς έχετε περάσει όλα τα επίπεδα, και το μόνο που μένει είναι να βρείτε έναν σωστό σύντροφο για να χαρείτε έναν νέο έρωτα. Οι σύντροφοι που είναι εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε απόσταση και δεν έχουν ειδωθεί, μέχρι να λήξει ο Σεπτέμβριος, θα το έχουν επιτέλους καταφέρει.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 13/09 Τρίτη Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07

Κάνετε μια προσπάθεια, να δικτυωθείτε μέσα σε καινούργιο κόσμο για να χαρείτε όλα αυτά που τόσο καιρό σας έχουν λείψει. Τώρα με ένα ολόκληρο πλανητικό σύστημα να σας χαμογελά, σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει γάντι. Οι μοναχικοί – χωρισμένοι – εργένηδες – απογοητευμένοι συναισθηματικά, θα δεχτούν παρηγοριά ερωτικής φύσεως από φιλικό πρόσωπο.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

 Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06

Ένας έρωτας κορυφώνεται και σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε, με πάθος την εποχή. Είσαστε το ζώδιο, που μέσα σε αυτό το έτος, θα πάρει αποφάσεις για διαζύγιο και νέο γάμο ίσως και κάτι περισσότερο. Τα επιχειρησιακά – οικονομικά σας, θα κάνουν άλματα και θα σας βγάλουν και από την παρούσα δύσκολη φάση. Ακόμη και οι εν σχέση, θα θελήσουν να κάνουν κάτι περισσότερο για την κοινή τους πορεία.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

dream

Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21

Δεν μπορείτε εσείς με το ταμπεραμέντο, που έχετε να κρατηθείτε από μια απλοϊκή σχέση. Οι περισσότεροι Τοξότες, αυτήν την εποχή είναι μόνοι τους και το μόνο που επιθυμούν, είναι έναν καινούργιο έρωτα που θα τους αναστατώνει την ύπαρξη! Σχέσεις, αποστάσεις, τρίτα πρόσωπα δεν θα παραμείνουν στο μενού της καθημερινότητα σας. Επίσης τα οικονομικά, θα επηρεάσουν πολύ και την καλή σας διάθεση… όλα τελικά βελτιώνονται.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

 

 Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10

Σας κυνηγούν οι έρωτες. Και παλιοί και καινούργιοι. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Πλούτωνας και Αφροδίτη πια σε ορθή πορεία, σας βάζουν στο κέντρο της καρδιάς πολύ κόσμου, όπου και θα σας πολιορκήσει μέχρι να σας κατακτήσει. Είναι μια καλή εποχή, που θα δείτε ψυχολογία, οικονομικά ζητήματα να αριστεύουν. Λίγη υπομονή και θα έρθει και εκείνος που πραγματικά αναζητάτε.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 13-15/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

zodia-taro-45

Ταρω Ανατολής 13/09 Τρίτη Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08

Μην διστάζετε, να πείτε την αλήθεια στο άτομο που είναι δίπλα σας. Μπορεί να έχετε κουραστεί, μπορεί να μην έχετε πια την ίδια θεώρηση για τα πράματα. Μιλήστε και εξηγηθείτε. Μην αφήνετε απλά τα πράματα να εννοούνται, σίγουρα θα ερμηνευτούν λάθος. Μια ιδανική εποχή για τους αδέσμευτούς που κάνουν πια ότι μπορούν για να βελτιώσουν τις συνθήκες τις δικής τους ζωής, με το καλύτερο δυνατό τρόπο.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

 Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11

Κοιτάτε τριγύρω σας, μήπως εμφανιστεί το εν λόγω άτομο που ακόμη σκέφτεστε. Υπάρχει μια μελαγχολία στην διάθεση σας, και αυτό ξεκινάει και τελειώνει σε κάποια παλαιότερη σας ιστορία, που δεν έχει ακόμη φύγει από την μνήμη σας. Σίγουρα θα πρέπει και εσείς πια, να κάνετε την μεγαλύτερη σας προσπάθεια για να ξεφύγετε, ή έστω τοποθετήστε ένα όριο χρόνου μέχρι πότε ζητάτε εξελίξεις…και μετά από αυτό, απλά προχωρήστε.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22