Ταρω Ανατολής 13/11 Κυριακή – Ο έρωτας είναι  πολύ κοντά πια

taro-13

Ταρω Ανατολής 13/11 Κυριακή

Ταρω Ανατολής 13/11 Κυριακή Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

zodia-taro-45

Η κάρτα ταρω  ο Μάγος: Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για καθυστερήσεις στις τελικές αποφάσεις. Ακόμα και αν αυτές είναι για χωρισμό, μην καθυστερείτε και την ζωή του άλλου. Για όσους έχουν Άρη σε πρώτο ή τέταρτο οίκο….πιθανές είναι οι εμφανίσεις  ατόμων από το παρελθόν που ζητούν επανασύνδεση. Πολλά και τα νέα πρόσωπα για τους ελεύθερους.Μια εποχή με πολλές εναλλαγές που πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Ερωτική Τύχη:  08/10

 

 Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω  η Αυτοκράτειρα: Είναι  πολύ κοντά πια…ο  έρωτας που μπορεί να σας ανανεώσει στα συναισθηματικά. Αποφύγετε όμως πάλι τις επιπολαιότητες  αλλά  και τις  προβληματικές σχέσεις, και τις αναζωπυρώσεις τους. Για τα δεσμευμένα άτομα…, αν θέλετε τελικά να χωρίσετε, …δηλώστε το ευθέως και τολμήστε  το. Σκεφτείτε πρώτα και δώστε προτεραιότητα σε εσάς,  και μετά υλοποιήστε την απόφαση σας. Για αυτούς,  που βρίσκονται σε άλλη  φάση… κρατήστε χαμηλότατους…. τόνους για τις επόμενες ημέρες.

Ερωτική Τύχη:  09/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Ανατολής 13/11 Κυριακή Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Νέο και ξαφνικό ερωτικό γίγνεσθαι θα αποτελέσει για εσάς κινητήριο δύναμη για ανανέωση. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, και των συναισθηματικών  δεσμεύσεων ο Ποσειδώνας,  θα σας επηρεάζει το προσεχές διάστημα μέσα από ποικίλες ευκαιρίες. Το επιθυμούσατε  άλλωστε τόσο καιρό…, αλλά τώρα έφτασε το ιδανικό χρονικό διάστημα. Γενικά ευνοϊκό είναι το διάστημα, και για εσάς τους εν σχέση ή επίσημη δέσμευση. Μια μεγαλύτερη προσοχή στους γεννημένους του 1ου 10ημέρου…,

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Τις επόμενες ημέρες, σας ωθεί  ο δύσκολος ανάδρομος Ουρανός και ο Δίας, με  την σταθερότητα τους, ώστε να τολμήσετε να κάνετε δράσεις και  επιπρόσθετες επικοινωνίες  μέσα στην σχέση σας. Από τις προσεχείς ημέρες, και μετά… δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να προχωρήστε και πιο σοβαρά την σχέση σας. Για τους Καρκίνους, που έχουν βρει, το έτερον ήμισυ, τους περιμένουν μέρες ακραίου πάθους-έντασης ενώ τα όποια οικογενειακά θέματα, μπαίνουν σε μια καλύτερη  πορεία από τις 15/11 και μετά.

Ερωτική Τύχη: 06/10

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL Ένα εισιτήριο αγάπης χωρίς επιστροφή!

tarw-taro-xartomanteia

Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο  Κόσμος: Δεν είναι το καλό διάστημα για να χωρίσετε οριστικά, από το μέτριο  παρόν σας. Πολλές οι ανατροπές σε όλους τους Λέοντες, που επιθυμούν να κάνουν νέα ξεκινήματα… και με νέο κόσμο. Αφήστε τις συνήθεις και τις σειρήνες του παρελθόντος  και κοιτάξτε το μέλλον σας. Όσοι έχουν σχέση με άτομο στο εξωτερικό ή γενικότερα σε μεγάλη απόσταση… θα χρειαστεί να συναντηθούν σε φυσικό επίπεδο, προκειμένου να πάρουν κοινές αποφάσεις για το μέλλον τους.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

 Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Πολλές οι άμεσες οι εκπλήξεις που θα σας φανερωθούν από αύριο  και τις προσεχείς ημέρες  από τον αγαπημένο άνθρωπο σας.  Οι όψεις του  ανάδρομου Ουρανού  θα σας βοηθήσουν πολύ, έτσι ώστε να έρθετε αισθηματικά  κοντά με το ταίρι σας… και να λύσετε  παλαιότερες παρεξηγήσεις. Όσοι  έχουν γεννηθεί με Άρη σε έκτο οίκο , πριν λήξει ο μήνας,….  θα έχουν ευθεία προσέγγιση από προσωπικότητα του πρόσφατου παρελθόντος, που όμως τα αληθινά κίνητρα του, δεν είναι για επανασύνδεση.

Ερωτική Τύχη: 07/10

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 13/11 Κυριακή Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Για πολλούς και ποικίλους  λόγους και με την βοήθεια των αργών πλανητών,  ο ιδιαίτερος μαγνητισμός σας, δείχνει να έλκει μέσα στις επόμενες μέρες, το ερωτικό ενδιαφέρον μίας προσωπικότητας, που έχει καρμικές πιθανότητες να γίνει και ο νέος έρωτας σας. Αφήστε στην άκρη τους συντηρητισμούς και  ζήστε το στο έπακρο. Για τους Ζυγούς,  που έχουν ήδη κάτι ποιοτικό,  οι βάσεις είναι ήδη έτοιμες και το μόνο  είναι οι επίσημες ανακοινώσεις – γάμος. Θυμηθείτε να απομακρυνθείτε το χρονικό διάστημα μέχρι και τις 29/11.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: : Η αλήθεια είναι ότι o Δίας σε δύσκολες όψεις στον υδατινό οίκο σας,  δεν σας έχει βοηθήσει… ακόμα… με τον καλύτερο τρόπο,  τις τελευταίες  εβδομάδες. Ο ερωτικός – σεξουαλικός μαγνητισμός, που εκ ζωδιου, ‘αναβλύζετε’ σε όλους αυτούς που σας ενδιαφέρουν θα τους βάλει  στην σκέψη  να σας γνωρίσουν καλύτερα. Για  το προσεχές / άμεσο χρονικό διάστημα, βγείτε  από την στασιμότητα  και πράξτε εποικοδομητικά. Για τους Σκορπιούς, που είναι μέσα σε σοβαρή σχέση, η συμβουλή των ημερών είναι…, να προσθέστε ποικιλία – εκπλήξεις στα κοινά σας ενδιαφέροντα

Ερωτική Τύχη: 07/10

zodia-0988

 Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Είναι η κατάλληλη – σωστή  χρονική ευκαιρία να αποδεσμευτείτε, από το μέτριο παρελθόν σας, και να οδεύσετε με ταχύτατα  βήματα προς το πολλά υποσχόμενο συναισθηματικό  σας μέλλον. Από τον  επόμενο μήνα, οι όψεις του Πλούτωνα θα είναι πολύ πιο θετικές , θα μπορέσετε να κάνετε ακραία και τελικά ξεκαθαρίσματα.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

 Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Ο πλανήτης Δίας πάνω σας…..δίνει όλη την θετική και δημιουργική ενέργεια του, μιας και η κοινωνική – φιλική σας ζωή βρίσκεται στο απόλυτο απόγειο της,  καθώς και οι πολλές ευκαιρίες και οι νέες γνωριμίες,  σας φέρνουν κοντύτερα στον μεγάλο έρωτα …. ή και αγάπη της ζωής σας. Αυτήν την φορά όμως… επιλέξτε με πιο σοφά  κριτήρια…άλλωστε χρόνος δεν  υπάρχει.  Αν είστε σε μακροχρόνιο δεσμό, δεν αποκλείεται μέσα στον χρόνο αυτό, να επισημοποιήσετε την σχέση σας

Ερωτική Τύχη: 07/10

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία HAL Ένα εισιτήριο αγάπης χωρίς επιστροφή!

zodia-taro-45

Ταρω Ανατολής 13/11 Κυριακή Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης : Οι γοργές αλλαγές  στην προσωπική σας ζωή είναι προ των πυλών…. Οι αισθηματικές δυσκολίες …. του παρελθόντος απομακρύνονται, και στην θέση τους, έρχεται κάτι που θα τραβήξει την σύνθετη προσοχή σας, αλλά  και θα σας προβληματίσει. Ένας καινούργιος δεσμός  θα προκύψει με την προοπτική να σας ισορροπήσει και να σας συμφιλιώσει με την σκέψη  ‘δέσμευση’. Αφήστε τον  εαυτό σας να κάνει βήματα εμπρός…στα αισθηματικά σας.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

 Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Κρίση

Η κάρτα ταρω η Κρίση: Τάση  για ανεξαρτησία γενικότερα, θα δημιουργηθεί τις προσεχείς ημέρες σε όλους τους Ιχθείς! Για όσους έχουν κάτι ιδιαίτερο στην ζωή τους, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός ξαφνικού γάμου ή συγκατοίκησης.! Τύχη πολλή  και λαμπερά γεγονότα στην συναισθηματική  /  κοινωνική ζωή,  θα φέρει η κινητικότητα του Ερμή εν σχέση με την ερωτική Αφροδίτη…. σε όλα τα ζωδια του νερού.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia