Ταρω Ανατολής 16/11 Τετάρτη – Οι συναισθηματικές δυσκολίες του παρελθόντος απομακρύνονται

taro-13

Ταρω Ανατολής 16/11 Τετάρτη .

Ταρω Ανατολής 16/11 Τετάρτη Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Τρελός .

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Δοκιμασίες θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες ημέρες για όλα τα Κριάρια που έχουν ακόμα διπλές ζωές, στην πραγματικότητα τους. Οι όψεις του κυβερνήτη σας  δίνουν τις ευκαιρίες για διάλογο, που μπορεί να δώσει πρακτικές λύσεις.  Αυτοί που έχουν αποφασίσει να χωρίσουν, ας περιμένουν  λίγο, καθώς ευχάριστες αλλαγές θα προκύψουν από την πλευρά του συντρόφου τους. Ερωτική Τύχη:  08/10

zodia-taro-45

 

 Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω  ο Μάγος: Πολλές οι καλές  εκπλήξεις που θα σας φανερωθούν σήμερα και τις προσεχείς ημέρες  από τον αγαπημένο άνθρωπο σας.  Οι όψεις του Ουρανού  θα σας ευνοήσουν αρκετά, έτσι ώστε να έρθετε επικοινωνιακά κοντά… και να λύσετε  παλιές παρεξηγήσεις. Όσοι  έχουν γεννηθεί με Άρη σε έβδομο οίκο , πριν λήξει ο μήνας του Σκορπιού,  θα έχουν προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος, που όμως τα πραγματικά κίνητρα του, δεν είναι για άμεση επανασύνδεση.

Ερωτική Τύχη:  09/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρω Ανατολής 16/11 Τετάρτη Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Ο πλανήτης Άρης,  δίνει όλη την θετική και δημιουργική ενέργεια του, μιας και η κοινωνική / φιλική σας ζωή βρίσκεται στο απόγειο της,  καθώς και οι ευκαιρίες και οι νέες γνωριμίες,  σας φέρνουν κοντύτερα στον καρμικο έρωτα …. αγάπη της ζωής σας. Αυτήν την φορά όμως… επιλέξτε με πιο λογική  κριτήρια…άλλωστε χρόνος δεν  υπάρχει  Αν είστε σε μακροχρόνιο δεσμό, δεν αποκλείεται μέσα στον χρόνο, να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

 Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Νέο και ξαφνικό ρομάντζο θα αποτελέσει για εσάς κινητήριο δύναμη για ανανέωση. Ο κυβερνήτης σας, και των συναισθηματικών- επικοινωνιακών δεσμεύσεων η σελήνη  θα σας επηρεάζει το προσεχές διάστημα μέσα ποικίλες ευκαιρίες. Το επιθυμούσατε  άλλωστε τόσο καιρό…, αλλά τώρα έφτασε το ιδανικό χρονικό διάστημα. Γενικά ευνοϊκό είναι το διάστημα, και για εσάς τους εν σχέση ή γάμο. Μια προσοχή στους γεννημένους του 3ου  δεκαημέρου…, μιας και  έχετε παραμελήσει τον σύντροφό σας,  τον τελευταίο καιρό.

Ερωτική Τύχη: 06/10

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 17-19/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

dream

Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο  Ήλιος: Απόλυτη  επιθυμία  για ανεξαρτησία γενικότερα, θα δημιουργηθεί τις προσεχείς ημέρες σε όλους τους Λέοντες! Για όσους έχουν κάτι ιδιαίτερο στην ζωή τους, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο ενός ξαφνικού γάμου ή καινούργιου μέλους.! Τύχη  και λαμπερά γεγονότα στην συναισθηματική  /  κοινωνική ζωή   θα φέρει η κινητικότητα του Ερμή, εν σχέση με την Αφροδίτη σε όλα τα ζωδια της φωτιάς

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Είναι  πιο κοντά σας από ότι τυχόν να πιστεύετε…ο  έρωτας που μπορεί να σας ανανεώσει συναισθηματικά. Αποφύγετε τις επιπολαιότητες  στο  παρελθόν αλλά  και σε προβληματικές σχέσεις, και τις αναζωπυρώσεις τους. Για τα δεσμευμένα άτομα…, αν θέλετε να χωρίσετε, …δηλώστε το άμεσα και κάντε το. Σκεφτείτε πρώτα και δώστε προτεραιότητα σε εσάς,  και μετά υλοποιήστε την απόφαση σας. Για τους Παρθένους,  που βρίσκονται σε καλύτερη φάση… κρατήστε χαμηλότατους…. τόνους για τις επόμενες ημέρες

Ερωτική Τύχη: 07/10

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 16/11 Τετάρτη Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Οι ραγδαίες αλλαγές  στην προσωπική σας ζωή είναι προ των πυλών…. Οι συναισθηματικές δυσκολίες του παρελθόντος απομακρύνονται, και στην θέση τους, έρχεται κάτι που θα τραβήξει την σύνθετη προσοχή σας, αλλά  και θα σας προβληματίσει. Μια καινούργια σχέση θα προκύψει με την προοπτική να σας ισορροπήσει και να σας συμφιλιώσει με την έννοια ‘δέσμευση’. Αφήστε τον  εαυτό σας να κάνει βήματα εμπρός στα αισθηματικά σας.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

 Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Για πολλούς και ποικίλους  λόγους και με την βοήθεια των αργών πλανητών,  ο ιδιαίτερος μαγνητισμός σας, δείχνει να έλκει μέσα στις επόμενες μέρες, το ερωτικό ενδιαφέρον μίας προσωπικότητας, που έχει καρμικές πιθανότητες να γίνει και ο νέος έρωτας σας. Αφήστε στην άκρη τους συντηρητισμούς και  ζήστε το στο έπακρο. Για τους Σκορπιούς,  που έχουν ήδη κάτι ποιοτικό,  οι βάσεις είναι ήδη έτοιμες και το μόνο  είναι οι επίσημες ανακοινώσεις – γάμος.

Ερωτική Τύχη: 07/10

zodia-0988

 Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

Η κάρτα ταρω Ο Τροχός της Τύχης: Είναι η κατάλληλη – σωστή  χρονική ευκαιρία να αποδεσμευτείτε, από το άσχημο παρελθόν σας, και να οδεύσετε με ταχύτατα  βήματα προς το πολλά υποσχόμενο συναισθηματικό  σας μέλλον. Από αυτόν τον  μήνα, του Σκορπιού, οι όψεις του  Δία,  που θα είναι πολύ πιο θετικές , θα μπορέσετε να κάνετε ακραία ξεκαθαρίσματα.  Για αυτούς  που είναι σε μακροχρόνια ερωτική σχέση, καλό θα ήταν να αφήσετε τις επίσημες δεσμεύσεις για το επόμενο 3μηνο, που θα  είναι πιο ευνοϊκά τα αστρολογικά.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Δεν είναι το ιδανικό διάστημα για να χωρίσετε οριστικά, από το μέτριο  παρόν σας. Πολλές οι αλλαγές σε όλους τους Αιγόκερους,  που επιθυμούν να κάνουν νέα ξεκινήματα… και με νέο κόσμο. Αφήστε τις συνήθεις και τις σειρήνες του παρελθόντος  και κοιτάξτε το μέλλον σας. Όσοι έχουν σχέση με άτομο στο εξωτερικό ή γενικότερα σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση… θα πρέπει να συναντηθούν προκειμένου να πάρουν κοινές αποφάσεις, για το μέλλον τους.

Ερωτική Τύχη: 07/10

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 17-19/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

taro-zodia-76

Ταρω Ανατολής 16/11 Τετάρτη Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Κρίση

Η κάρτα ταρω η Κρίση: Τις επόμενες ημέρες του μήνα,  σας ωθεί  ο Ουρανός και ο Δίας , ώστε να τολμήσετε να κάνετε δράσεις – επιπρόσθετες επικοινωνίες  μέσα στην σχέση σας. Από τις προσεχείς ημέρες, και μετά… δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να προχωρήστε και πιο σοβαρά για την σχέση σας. Για τους ελεύθερους, που έχουν βρει, το έτερον ήμισυ, τους περιμένουν μέρες ακραίου πόθου, ενώ τα όποια οικογενειακά θέματα, μπαίνουν σε μια καλύτερη  πορεία από τις 18/11 και μετά.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

 Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Πολύ ένταση  και περίπλοκες επικοινωνίες θα φέρει άμεσα ο Άρης,  που αναμένεται να ταράξει τα γαλήνια και βολεμένα νερά όλων των Ιχθύων.  Ίσως και μέχρι τις 18/11  δεν αποκλείεται,  εκτός από έναν φρέσκο  έρωτα, να έχετε νεότερα από το ξεχασμένο παρελθόν σας! Είναι μια ιδιαίτερη  εποχή, ώστε να σταθεροποιηθείτε,  σε όλους τους τομείς της ζωής σας και ιδίως τον συναισθηματικό.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia