Ταρω Ανατολής 17/10 Δευτέρα – Οι μέρες που πλησιάζουν θα είναι περίπλοκες

taro

Ταρω Ανατολής 17/10 Δευτέρα

Ταρω Ανατολής 17/10 Δευτέρα Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Κρίση .

Η κάρτα ταρω η Κρίση: Από τις ιστορίες σας τις παλιές θα βρείτε…τον νέο σας μπελά! Οι μέρες που πλησιάζουν θα είναι περίπλοκες. Οι επιλογές σας είναι περιορισμένες και σε αυτό ευθύνεστε αποκλειστικά εσείς.  Έχετε υιοθετήσει  σε μια φιλοσοφία απομόνωσης προκειμένου να αντιμετωπίσετε μια ερωτική απογοήτευση. Αυτό σαφώς και πιθανόν να βοηθάει…αλλά όχι για πολύ πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε λίγες ημέρες ο Ήλιος μπαίνει στον υδάτινο Σκορπιό και σας δίνει το πάτημα και τις ευκαιρίες για καινούργιες  γνωριμίες που θα σας ανεβάσουν την καλή ψυχολογία. Ερωτική Τύχη:  08/10

zodia-taro-45

 

Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω  το Άρμα: Σαφώς και σας είναι αδύνατον να πειθαρχήσετε σε κανόνες άγραφους που επιτάσσουν οι σωστοί  τρόποι των σχέσεων. Ο ερωτικός κυβερνήτης σας σε όψεις με τον Ποσειδώνα, θα σας βγάλει μπροστά σε δύσκολους πειρασμούς,  εσάς του δεσμευμένους – παντρεμένους  που θα πρέπει με σοβαρότητα να αποφύγετε. Οι ημέρες δεν είναι κατάλληλες για υπερβολές. Για τους αδέσμευτους… επιλέξετε και προσχωρήστε με τον ρυθμό σας.

Ερωτική Τύχη:  08/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρω Ανατολής 17/10 Δευτέρα Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Αισθάνεστε ηθικά υποχρεωμένοι να δώσετε τις απαραίτητες εξηγήσεις στον άνθρωπο που έχετε αδικήσει. Αυτοί που είναι ήδη σε ‘διπλή ζωή’ θα χρειαστεί να είναι αρκετά προσεχτικοί μέχρι τα τέλη αυτού του μήνα. Η εποχή προστάζει μείωση επικοινωνιών και συναντήσεων για αποφυγή λαθών. Όσοι έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο και που έχουν σχέση, με άτομο που ακόμα δεν έχουν δει από κοντά … ίσως και να απογοητευτούν – στεναχωρηθούν από τις κρυφές αλήθειες μέσα από περισσότερη και συχνότερη επαφή.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

 Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος:  θα σας δωθούν ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε την αισθηματική σας ζωή… που πλέον δεν σας εκφράζει όπως εσείς θα περιμένατε. Η δύναμη και η αντοχή που υπάρχει στο ζωδιακό στοιχείο σας, θα σας ενδυναμώσει ψυχικά μέσα σε αυτόν τον μήνα του Οκτωβρίου  για να αποδράσετε από την στασιμότητα και να ξαναμπείτε στους φρενήρεις ρυθμούς σας .

Ερωτική Τύχη: 06/10

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας αποκαλύπτει τις ερωτοφιλίες και τους κρυφούς πόθους!

taro-provlepseis-01

Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο  Τρελός: Πολλά τα πιεστικά γεγονότα που σας ταλαιπωρούν εδώ και μέρες. Οι Λέοντες του πρώτου και τρίτου 10ημέρου,  θα έχουν στην διάθεση τους ακόμη λίγες ακόμα ημέρες για να μπορέσουν να ξεμπερδέψουν το κουβάρι, το ατελείωτο, της ερωτικής τους ζωής. Αυτό τυχόν να αδειάσει τις μπαταρίες σας…αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να ισορροπήσετε και να μην εκτεθείτε περισσότερο.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Η απαισιόδοξη στάση σας δεν εξυπηρετεί κανέναν πρακτικό σκοπό μέσα στον δεσμό ή και τον γάμο σας. Ίσως κατά βάθος να φοβάστε την απόρριψή. Τα αστρολογικά τεκταινόμενα δεν είναι ιδιαίτερα συμμαχικά αυτήν την περίοδο με αποτέλεσμα να έχετε και εσείς τι τεράστιες αμφιβολίες σας για τα πάντα.  Για τους ελεύθερους Παρθένους θα υπάρξουν καλές παρέες και επαφές που θα τους ανεβάσουν το κέφι και την καλή ψυχολογία.

Ερωτική Τύχη: 07/10

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 17/10 Δευτέρα Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Η υπερβολή των λόγων και των δράσεων σας μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, έχει τρομάξει την άλλη πλευρά που δείχνει σημάδια και διάθεσης απομάκρυνσης. Η αναταραχή που υπάρχει στο ζώδιό σας μετριάζει την καλή αίσθηση ρομαντισμού και επιβάλει τον γήινο χαρακτήρα σας….που είναι αρκετά τραχύς.  Προσέξτε μην το παρακάνετε όμως και μείνετε τελικά μόνοι… ως συνήθως.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

 Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Έχετε αφήσει μια σειρά από ερωτικές εκκρεμότητες στο πρόσφατο παρελθόν σας….που μέχρι να λήξει ζωδιακά ο μήνας του Ζυγού,  θα σας βάλουν σε ταλαιπωρία. Πολλές οι απαντήσεις και οι δικαιολογίες που καλείστε να δώσετε…προκειμένου να σώσετε τα προσχήματα. Για τους χωρισμένους συντρόφους….πολλές οι ευκαιρίες στις 20-24/10 για συζήτηση και συνάντηση με επιτυχημένο αποτέλεσμα

Ερωτική Τύχη: 07/10

zodia-0988

 Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Αισθάνεστε ότι σας κόβουν πάλι τα φτερά…αυτήν την περίοδο. Πολλές και οι απρόβλεπτες καθυστερήσεις και τρίτα εμπόδια που σας εκνευρίζουν. Αφήστε τις μέρες μέχρι τις 25/10 να περάσουν. Από εκεί και μετά όλα μεταμορφώνονται. Οι ανασφάλειες σας θα ξεπεραστούν και οι ερωτικές σχέσεις θα εξελιχτούν. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το 1ο  δεκαήμερο ίσως βρουν τον έρωτα μέσα από κίνηση / ταξίδι / μετακόμιση.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

 Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Έχετε κλειστεί στον δύσκολο εαυτό σας και δεν δέχεστε τρίτες γνώμες και λοιπές παρεμβολές. Αυτό πιθανόν να αποξενώνει το αγαπημένο σας ταίρι. Αυτοί που έχουν γεννηθεί με ανάδρομο Άρη ή Πλούτωνα, θα δεχτούν ειδήσεις-νέα ή τυχαίες συναντήσεις από το παρελθόν, μέχρι τα τέλη του μήνα Οκτωβρίου, που θα τους δώσουν ευκαιρίες για επανένωση υπό καλύτερες προϋποθέσεις.

Ερωτική Τύχη: 07/10

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες των Αγγέλων μιλούν για αληθινή αγάπη και συντροφικές σχέσεις!

xartomanteia

Ταρω Ανατολής 17/10 Δευτέρα Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Η επικοινωνία και η ευελιξία δεν σας χαρακτηρίζουν αυτήν την χρονική περίοδο στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να υπάρχουν γενικότερα ευχάριστες στιγμές και δράσεις από κοινού,  με το αγαπημένο σας ταίρι, όμως αυτό θα χρειαστεί και μια περισσότερη πρακτική ενίσχυση το προσεχές διάστημα. Οι ξεθωριασμένες συζητήσεις του παρελθόντος και της ζήλιας σε πλήρη έκταση δεν οδηγούν τελικά πουθενά.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Έχετε βρει τους σωστούς τρόπους για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο στην προσωπική σας ζωή…και αυτό το αισθάνεται και το συντροφικό σας ταίρι. Ωστόσο, η κίνηση της Σελήνης στις 25/10 πιθανόν να σας βάλει σε πειρασμό να ψάξετε το παρελθόν σας. Μην ρισκάρετε να χαλάσετε κάτι που έχετε χτίσει με αρκετό κόπο, μόνο λόγω περιέργειας και τυχόν βαρεμάρας και που σίγουρα θα πικράνει και τους  άλλους εμπλεκόμενους .

Ερωτική Τύχη: 10/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia