Ταρω Ανατολής 17/11 – Τα κλειδιά της σχέσης σας τα κρατάτε εσείς

taro

Ταρω Ανατολής 17/11

Ταρω Ανατολής 17/11  Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Πεντάκτινων:

Η κάρτα ταρω το Τρία των Πεντάκτινων: Τα κλειδιά της σχέσης σας τα κρατάτε εσείς. Οι μέρες  δημιουργούν πυρκαγιές στην καρδιά του ανθρώπου που έχετε βάλει στο επίκεντρο της κριαρίσιας προσοχής σας. Ακόμα και οι δεσμευμένοι ετών, θα θελήσουν να κάνουν κάποιες αλλαγές στην αισθηματική τους ρουτίνα για να θερμάνουν το ερωτικό κλίμα. . Εύνοια με: Καρκίνος

zodia-taro-45

 

Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω  το Δύο των Κυπέλλων: Πολλές οι εσώτερες σας σκέψεις γύρω από το μέλλον της σχέση σας. Πολλές οι νέες συναντήσεις με αξιόλογα άτομα που μπορούν να σας φτιάξουν την διάθεση…ιδίως αν βιώνετε ερωτική απογοήτευση.

Θετικές της επιρροές μέχρι και τις 19/11. Άρα εκμεταλλευτείτε τις καλές και γόνιμες ημέρες… με πρακτικό τρόπο.

Εύνοια με: Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρω Ανατολής 17/11  Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Ράβδων

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Ράβδων: Θα χρειαστείτε και την συμπαράσταση του συντρόφου σας… για να βρείτε λύση στα θέματα που σας απασχολούν. Τάσεις για ανεξαρτησία θα προκύψουν από τις 18/11 και μέχρι τα τέλη του μήνα, σε όσους είναι μέσα σε σχέσεις και γάμους που δεν εξελίσσονται με καλό τρόπο. Αυτοί που έχουν χωρίσει πρόσφατα, θα έχουν επικοινωνίες που θα βοηθήσουν στην επανένωση με τις λιγότερες δυνατές ανατροπές.

Εύνοια με: Ζυγός

 

 Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εφτά των Σπαθιών:

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Σπαθιών: Άπλετη αστρολογική τύχη και εύνοια θα έχουν όλοι  οι Καρκίνοι που τον τελευταίο καιρό, έχουν βρει μια νέα αγάπη που φαίνεται, προς το παρόν, να συμβαδίζει με τα δεδομένα τους. Όσοι έχουν διπλές ερωτικές ζωές, θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί στις επικοινωνίες τους και στις διαπροσωπικές τους συναντήσεις… καθώς επιφυλάσσονται ατυχείς αποκαλύψεις και σε ακατάλληλα άτομα.

Εύνοια με: Αιγόκερως

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 19-20/11 Σαββατοκύριακο

zodia-0988

Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω ο  Άσος των Κυπέλλων: Ένα ταξίδι ή ένα απρόσμενο γεγονός από μεγάλη απόσταση…. θα σας δώσει χαρά. Προσπαθήστε να πάρετε αυτά που σας αξίζουν τώρα. Αν είστε μόνοι αυτήν την περίοδο, πολλά τα ευχάριστα γεγονότα που θα σας κατακλύσουν μέσα από τον κοινωνικό – εργασιακό σας κύκλο….και ίσως ένας νέος και πολλά υποσχόμενος έρωτας στα σκαριά να σας περιμένει.

Εύνοια με:  Σκορπιός

 

 Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Κυπέλλων: Προκοπή επιτέλους θα δείτε και εξέλιξη στα αισθηματικά σας θέματα που δεν σας επιτρέπουν αν ζήσετε και το υπόλοιπο κομμάτι της ζωής σας. Οι γεννημένοι με ανάδρομο Άρη, θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις από το παρελθόν, που έρχεται δυναμικά και με νέες προτάσεις για επανασύνδεση. Διαβάστε τα σημάδια των καιρών και αναλόγως τροποποιήσετε τις δράσεις σας, για πιο γρήγορο αποτέλεσμα.

Εύνοια με:  Τοξότης

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 17/11  Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας:   Το Τέσσερα των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Σπαθιών: Ευνοϊκές οι θέσεις των εξωτερικών πλανητών ως προς τον ζωδιακό σας οίκο. Πολλές και οι αποκαλύψεις που θα σας δυσαρεστήσουν όμως και για τον σύντροφο σας. Όσοι έχουν σχέση με χιλιομετρική απόσταση  ή με μεγάλη διαφορά ηλικίας, ίσως τελικά μέσα σε αυτόν τον μήνα, να  πάρουν την απόφαση, να χωρίσουν… μην δίνοντας άλλη συνέχεια σε άσχημες καταστάσεις…που μόνο καθυστερούν και τις δύο πλευρές.

Εύνοια με:  Σκορπιός

 

Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Οχτώ των Ράβδων

Η κάρτα ταρω το Οχτώ των Ράβδων: Μην κάνετε αλόγιστες κινήσεις που μπορεί σε βάθος χρόνου να σας κοστίσουν. Όλα τα αστρολογικά σας δίνουν την απόλυτη εύνοια τους, προκειμένου να λάβετε δράση και να λύσετε οτιδήποτε σας ενοχλεί. Αυτοί που έχουν μακροχρόνια σχέση που μάλλον δεν μπορεί να καταλήξει κάπου, σίγουρα θα μπουν στον πειρασμό να την τερματίσουν.

Εύνοια με:  Αιγόκερως

astrologia-provlepseis-44

Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Πέντε των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Πέντε των Κυπέλλων: Πολλές οι συζητήσεις που θα ξεκινήσουν προσεχώς με τον άνθρωπο σας, για θέματα που μέχρι τώρα κανείς δεν τόλμησε να ανοίξει και να φωτίσει. Όσοι έχουν παράλληλη σχέση με άτομο δεσμευμένο από τον στενό τους κοινωνικό κύκλο ή από τον εργασιακό τους χώρο…. ίσως βρεθούν στο επίκεντρο κουτσομπολιών και λοιπών σχολίων.

Εύνοια με: Ιχθείς

 

Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Έξι των Πεντάκτινων

Η κάρτα ταρω το Έξι των Πεντάκτινων: Οι ενδείξεις στον ουράνιο θόλο, αυτές τις ημέρες είναι μέτριες για την προσωπική σας ζωή. Υπάρχουν πολλές ημερομηνίες αυτόν τον μήνα και μέχρι τα τέλη του, που θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Γενικότερα όλοι οι Αιγόκεροι όλων των δεκαημέρων και των χρονολογιών από το -70 και μετά, ας είναι όλον τον τρέχοντα μήνα σε μια περισσή προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Εύνοια με: Κριός

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 19-20/11 Σαββατοκύριακο

zodia provlepseis

Ταρω Ανατολής 17/11  Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Σπαθιών:  Ερχομός ατόμου από το παρελθόν θα σας αναστατώσει…όχι όμως ευχάριστα. Όσοι έχουν ερωτικές εκκρεμότητες με πρώην συζύγους, σχέσεις με  παιδιά, διαζύγια… θα εμφανιστούν και θα ζητήσουν τον χρόνο σας και τις λύσεις που καλείστε εσείς να παρουσιάσετε. Αυτοί που είναι ακόμη σε φάση μοναξιάς, δεν είναι καλό το διάστημα να κάνουν αισθηματικές επενδύσεις με καινούργια πρόσωπα… που πιθανόν για αρχή να φαίνονται ενδιαφέροντα αλλά στην πραγματικότητα… είναι κάτι άλλο.

Εύνοια με: Αιγόκερως

 

Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Πεντάκτινων

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Πεντάκτινων: Έντονη ερωτική δραστηριότητα θα  επιφέρει η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη. Πολλές και θετικές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας θα οδηγήσουν σε δράσεις γύρω από δέσμευση, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Αυτοί που παίζουν σε πολλά ταμπλό θα πρέπει τελικά να πάρουν τις αποφάσεις τους, για το που τελικά θα καταλήξουν.

Εύνοια με: Ταύρος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia