Ταρω Ανατολής 18/10 Τρίτη – Εξωγενείς παράγοντες με άσχημες επιδράσεις στον δεσμό σας

taro-13

Ταρω Ανατολής 18/10 Τρίτη – Εξωγενείς παράγοντες με άσχημες επιδράσεις στον δεσμό σας .

Ταρω Ανατολής 18/10 Τρίτη  Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Εγκράτεια .

Η κάρτα ταρω Η Εγκράτεια: Δεν είσαστε ικανοποιημένοι με τίποτα, και αυτό έχει ήδη αρνητικά αντίκτυπο στην συμπεριφορά και στις κινήσεις σας μέσα στην ερωτική σας σχέση ή ακόμα και τον γάμο. Οι διαθέσεις των άστρων μέχρι τα τέλη του  μήνα δεν είναι συμμαχικές και αυτό θα πρέπει να σας κάνει αρκετά πιο συγκρατημένους στις παρορμητικές σας σκέψεις και δράσεις. Υπομονή και όλα θα βελτιωθούν…ακόμα και για όσους δηλώνουν ακόμη μόνοι! Ερωτική Τύχη:  08/10

zodia-taro-45

 

 Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω  οι Εραστές: Θα χρειαστεί να εκφραστείτε με τάκτ και διπλωματία σε νέες γνωριμίες που φαίνεται να έχουν κυκλώσει το δυνατό μυαλό σας.

Όλες οι όψεις που κάνει η Αφροδίτη και μέχρι τις 25/10 θα σας βάλεις το επίκεντρο αρκετού κόσμου που επιθυμεί να σας πλησιάσει. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, πιθανόν να βρουν και μέσα σε όλη αυτήν την κινητικότητα.. και το καρμικό τους έτερο.

Ερωτική Τύχη:  09/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρω Ανατολής 18/10 Τρίτη  Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Οι εξωγενείς παράγοντες σας έχουν επηρεάσει ….και αυτό έχει άσχημες επιδράσεις στον δεσμό και τον γάμο σας.  Τα αστρολογικά των ημερών δεν δίνουν την ευκαιρία για διπλωματικό διάλογο και επίλυση των θεμάτων σας. Αυτοί που κρατούν διπλές ερωτικές υποθέσεις στην ζωή τους, και διαρκώς αγχώνονται για αποκαλύψεις, καλό θα ήταν να πάρουν αποφάσεις και να επιλέξουν…συντόμως.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

 Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω  η Σελήνη:  Έχετε ναρκισσιστικές τάσεις και αυτό πιθανόν να σας βάλει σε διαδικασίες  να ψάξετε και κάτι παραπάνω μέσα στον ερωτικό σας δεσμό. Οι μέρες που ακολουθούν υπενθυμίζουν σε όλα τα υδάτινα ζωδια την ανάγκη για εσωτερική πληρότητα. Αυτοί οι Καρκίνοι  που τον τελευταίο καιρό καταναλώνονται μέσα σε σχέσεις χωρίς αύριο και ουσία, θα βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Προσοχή στους δεσμευμένους.

Ερωτική Τύχη: 06/10

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 19-21/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

tarw-taro-xartomanteia

 Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο  Αυτοκράτορας: Αγοράστε χρόνο και μην πιέζεστε για απαντήσεις, που πιθανόν να έχετε καθυστερήσει. Πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε και να ξεκαθαρίσετε, ίσως με ένα διαζύγιο, οικονομική κατάσταση πριν προχωρήσετε σε κάτι νέο. Αυτοί που ήδη είναι χωρισμένοι ίσως να αποφασίσουν να δώσουν την χαριστική βολή σε όποιο ενεργό συναίσθημα υπάρχει στο παρελθόν τους.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

 Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω Η Δικαιοσύνη: Περιττή φιλοδοξία και ενέργειες επιτάσσει το ζωηρό σας πνεύμα μετά από μια σειρά από αποτυχίες και ερωτικές απογοητεύσεις. Σειρά επιτέλους έχουν και όσοι έχουν χωρίσει εδώ και μήνες, και μόνο στο τώρα οι συνθήκες είναι ιδανικές για κινήσεις επανασύνδεσης. Τα αστρολογικά όλου του μήνα έδωσαν και θα συνεχίσουν να δίνουν ευνοϊκές όψεις για εξέλιξη σχέσεων.

Ερωτική Τύχη: 07/10

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 18/10 Τρίτη  Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω Ο Τρελός: Βρίσκεστε σε μια εποχή που σχεδόν τίποτα δεν σας πάει καλά….και ιδίως στον ερωτικό τομέα που όλα δείχνουν να είναι στάσιμα. Μέχρι τις 25/10 αποφύγετε να ανοίξετε θέματα του παρελθόντος που ενοχλούν. Οι γεννημένοι με Βόρειο δεσμό της Σελήνης σε τρίτο οίκο θ α δικαιωθούν σε ερχόμενο χρόνο για αστοχίες και αδικίες που τους βάρυναν, από το πρώην ταίρι τους.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

 Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας; Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Δικαιούστε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Όσοι έχουν σοβαρή σχέση, θα πρέπει προσεχώς να πάρουν αποφάσεις και σίγουρα όχι υπό την πίεση του συντρόφου τους για κάτι περισσότερο μέσα στο τρέχον έτος. Οι Σκορπιοί που δηλώνουν ότι βιώνουν μεγάλο και  καρμικό έρωτα, τυχόν να λάβουν απογοήτευση μέσα από προδοσία του ατόμου αυτού.

Ερωτική Τύχη: 07/10

zodia-zvdia-oroskopio-11

Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Η γενικότερη κατάσταση σας είναι απερίγραπτη. Τίποτα δεν σας πηγαίνει όπως θα το θέλατε. Ξεκινήστε από το να συγκεντρωθείτε πάνω στις ανάγκες σας και μην δίνετε αφορμές για τρίτα σχόλια μέσα από ακραίες συμπεριφορές και απαιτήσεων. Οι μοναχικοί Τοξότες, θα λάβουν σημαντική υποστήριξη από την Αφροδίτη μέχρι τις 25 /10 όπου και μπορούν να βρουν κάτι κατάλληλο για αυτούς.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

 Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Θα χρειαστεί να κάνετε την υπέρβαση σας σε χρόνους που θα εκπλήξουν τους τρίτους ακόμα και τον σύντροφο σας. Απολαύστε όλες τις ημέρες μέχρι τα τέλη μήνα και δώστε ευκαιρίες εκεί που σας το ζητάτε. Αυτοί που έχουν σχέση σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση  – εξωτερικό θα δεχτούν πιέσεις για χωρισμό ή απομάκρυνση… καθώς σε τέτοιες σχέσεις τίποτα δεν είναι εύκολο.

Ερωτική Τύχη: 07/10

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 19-21/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

astrologia-provlepseis-44

Ταρω Ανατολής 18/10 Τρίτη  Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος:  Μην πείτε πολλά αυτές τις ημέρες που τα αστρα και ιδίως ο ανάδρομος κυβερνήτης  σας, δεν δίνουν και τις καλύτερες όψεις. Τα αισθηματικά σας έχουν γίνει ένα κουβάρι και αυτό πιθανό να σας βάζει σε σκέψεις για οριστικό χωρισμό. Οι ελεύθεροι του ζωδιου, θα έχουν επαφές με άτομα μέσα από τον κοινωνικό τους περίγυρο…που θα δώσουν ευκαιρίες για κάτι περισσότερο. Από τον ερχόμενο μήνα πολλά θέματα  θα ευθυγραμμιστούν… κάντε λίγη ακόμη υπομονή.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Κρίση

Η κάρτα ταρω  η Κρίση : Μιλήστε με διπλωματία και μην φανερώνετε ακόμα τα σχέδια σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι μέρες σαν δίνουν ένα γόνιμο τρόπο για να τα εκφέρετε όλα αυτά αλλά και να τα κάνετε πράξη. Οι Ιχθύες με ανάδρομο Άρη σε υδάτινο οίκο, πιθανόν πάνω σε μια μετακίνηση – ταξίδι τους, να βρουν και τον έρωτα της ζωής τους.  Αυτό πιθανόν να συμβεί και με τους πρόσφατα χωρισμένους και πάνω σε τυχαίες συναντήσεις να δοθούν οι καλές ευκαιρίες για επανένωση.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66