Ταρω Ανατολής 19/10 Τετάρτη – Μην αφήσετε συναισθήματα αδυναμίας να σας κυριεύσουν

taro

Ταρω Ανατολής 19/10 Τετάρτη .

Ταρω Ανατολής 19/10 Τετάρτη κριος .

Η κάρτα της ημέρας: το εννεα των ξιφων .

Η καρτα  εννεα των ξιφων είναι η καρτα που υποδηλώνει ότι εξαιτίας εγωισμού ή αδυναμίας του να δείτε ουσιαστικές λεπτομέρειες  ή έχει έλθει μία ψυχρότητα στην σχέση σας  ή έχει γίνει κακή και άνιση. Παρόλα αυτά νέοι ορίζοντες ανοίγονται και παρά τον φόβο της όποιας  αποτυχίας ένα καινούριο ξεκίνημα θεωρείτε σίγουρο. Να θυμάστε ότι παρά τα καθημερινά σκαμπανεβάσματα η αληθινή χαρά δεν στηρίζεται σε εξωτερικούς παράγοντες στηρίζεται στη σταθερότητα και την  δύναμη  που πηγάζει  από μέσα σας. Η αληθινή  χαρά δεν είναι κάτι που μπορείτε να βρείτε. Είναι κάτι που μπορείτε να δημιουργήσετε.

zodia-taro-45

 

ταυρος

Η κάρτα της ημέρας: το πεντε των ραβδων & το εξι των κυπελλων

Οι καρτες  πεντε των ραβδων + εξι των κυπελλων δείχνουν ότι περιβάλεστε από αντιπάλους τόσο στον επαγγελματικό σας όσο και στον αισθηματικό σας τομέα. Στο μεν επαγγελματικό τομέα μιλάμε για άτομα που αναπτύσσονται σε θέσεις εξουσίας για να πετύχουν νίκη εις βάρος σας ,στο δε αισθηματικό τομέα υπάρχουν ψεύτικοι φίλοι εδώ και πολύ καιρό στην σκηνή που προσπαθούν να σας επηρεάσουν .Π.χ. Σε ένα αισθηματικό θέμα όσον αφορά μια περίπτωση επανασύνδεσης ή ξεκινήματος σχέσης μια τυφλή πίστη έχει δώσει την θέση της στην ανάγκη της πιο άμεσης δράσης

Μια τυφλή πίστη έχει αντικαταστήσει την ανάγκη της πιο άμεση δράση για να επιλυθεί μια τρέχουσα κατάσταση. Η ελπίδα είναι ότι πιο σημαντικό. Τότε έρχεται η προδοσία. Άτομο στο οποίο δείχνετε μεγάλη εμπιστοσύνη  προσπαθεί να σας εξαπατήσει και να πάρει περισσότερα από όσα του δίνετε ισχυριζόμενο  ότι αυτή η σχέση θα ήταν καταστροφική για εσάς. Οι σωστές φιλίες όμως εδώ σώζουν την κατάσταση με αποτέλεσμα να οδηγηθείτε σε μια ορθή κρίση και σε μια σχέση που φέρνει την ευτυχία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Ανατολής 19/10 Τετάρτη διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο κοσμος & ο βασιλιας των κυπελλων (ανεστραμμένος)

Οι καρτες ο κοσμος + ο βασιλιας των κυπελλων ανεστραμμένος είναι μια ένδειξη  ειρήνης και ευνοϊκών καιρών. Είναι ένα σημάδι της ευημερίας, της αφθονίας και την επιτυχίας. Ο Ουρανός και η Γη είναι σε πνευματική επαφή αυτή τη στιγμή, και υπάρχει μια αρμονία μεταξύ τους. Θετική  ενέργεια σας κατακλύζει  και είναι ευθύνη όλων σας να  την χρησιμοποιήσετε  και να την  διοχετεύσετε σωστά. Μην αφήσετε συναισθήματα αδυναμίας να σας κυριεύσουν και πέσετε σε αδράνεια. Σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να σας επηρεάσει ή να σας εκφοβίσει (βασιλιάς κυπελλων) θα υπάρξει τρίτο πρόσωπο που θα σας υποστηρίξει.

 

καρκινος

Η κάρτα της ημέρας: το επτα των κυπελλων & ο βασιλιας των κυπελλων

Οι καρτες  επτα των κυπελλων + βασιλιας των κυπελλων φανερώνουν την  άνεση και την ειρήνη του μυαλού που προέρχεται από την επιθυμία κατοχής υλικών αγαθών και χλιδής. Αυτή είναι μια  λάθος επιτυχία γιατί θα χάσετε την επαφή σας  με ό, τι είναι πραγματικά σημαντικό, και ποιοι πραγματικά είστε με αποτέλεσμα μια  επαγγελματική επιχείρηση, μια σχέση ή ένας τρόπος  ζωής  να μην μπορέσει  να διατηρηθεί. Βεβιασμένες κινήσεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη. Επειδή η  αγάπη μπορεί να καταστρέψει ορισμένους από εσάς ή να ενδώσετε σε λανθασμένες καταστάσεις ενεργείστε κατά τη συμβουλή των φίλων. Για αρκετούς από εσάς που είστε αισθηματικά κουρασμένοι δεν  θα υπάρξει ανάπαυση καθώς οι  εσωτερικές σας συγκρούσεις θα εμποδίζουν την ενδοσκόπηση. Ένας μέντορας και σύμβολο της δύναμης θα παίξει σημαντικό ρόλο βγάζοντας σας από το αδιέξοδο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/10 – Deste Προβλέψεις για το 3ο 10ήμερο Οκτωβρίου 22

xartomanteia

λεων

Η κάρτα της ημέρας: ο βασιλιας των δηναριων

Η καρτα βασιλιας των δηναριων  υποδηλώνει ότι σημασία έχει να κατανοήσετε μέσα από μία προσεκτική παρατήρηση ποια σημεία  είναι ζωτικής σημασίας για την ήδη υπάρχουσα κατάσταση . Η συναισθηματική ταύτιση με τις εμπειρίες του/της συντρόφου σας θα σας οδηγήσει  σε βαθύτερες γνώσεις. Μην  ενεργείτε παρορμητικά .Θυμηθείτε  ότι ακόμα και με ισχυρούς συμμάχους και  στρατούς, δεν είναι δυνατή η  επιτυχία  αν αμφιταλαντεύεται η ηγεσία. . Η επιτυχία αυτή την περίοδο θα είναι το αποτέλεσμα των ισχυρών διαπροσωπικών σχέσεων και της προσωπικής πειθαρχίας. Το να θελήσετε κάποιοι να απολαύσετε   το  δικό σας  εγώ ή τις προσωπικές σας  φιλοδοξίες  θα σας   οδηγήσει σε πτώση. Μόνο  αν εργαστείτε σαν μια ενιαία δύναμη   με επιμέλεια και επιμονή πάνω στις νέες ευκαιρίες που  έρχονται θα πετύχετε..

 

παρθενος

Η κάρτα της ημέρας: ο ασος των κυπελλων

Η καρτα  ασος των κυπελλων προτείνει μια περίοδο από επιρροές και  αλλαγές. Αυτή είναι μια στιγμή που η σαφήνεια και η αλήθεια μπορεί να διαπεράσει τα πέπλα της ψευδαίσθησης. Μέσω σοβαρότητας και με μια αίσθηση  ειρήνης, μπορείτε να διαπεράσετε τις καρδιές των γύρω σας, των συντρόφων σας  και να διαδώσετε την καλή θέληση και την ευημερία. Αυτή είναι και η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσετε.  Επικοινωνήστε με αυτούς που αγαπάτε  και εκφράστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας . Το κλειδί εδώ είναι η ήπια, αλλά συνεχής  έκφραση των ονείρων και των επιθυμιών σας. Η θέλησή σας έχει απίστευτη δύναμη  τώρα .

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/10 – Deste Προβλέψεις για το 3ο 10ήμερο Οκτωβρίου 22

zodia-zwdia-88-1Ταρω Ανατολής 19/10 Τετάρτη ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το τεσσερα των ξιφων & το εξι των ραβδων

Οι καρτες τεσσερα των ξιφων και εξι των ραβδων  αναφέρονται στο  τέλος μιας σχέσης  που σας γέμισε  δυσαρέσκεια και θλίψη.

Παρότι δημιουργήθηκαν  άνισες καταστάσεις η νίκη θεωρείτε σίγουρη  ως αποτέλεσμα του χρόνου και της ενέργειας που δαπανήσατε σωστά.  Η επικοινωνία αυτήν την περίοδο  είναι το πιο σημαντικό από όλα. Ένας διάλογος θα ανοίξει νέες δυνατότητες και θα οδηγήσει  σε θετικές αλλαγές . Μετά από μια περίοδο μεγάλης ταλαιπωρίας και υψηλού κόστους επέρχεται η εκεχειρία ανάμεσα σε δυο συντρόφους και θα υπάρξει χρόνος για την επούλωση των τραυμάτων και την λήψη μέτρων.

 

σκορπιος

Η κάρτα της ημέρας: το δεκα των ξιφων (ανεστραμμενο)

Η καρτα δεκα των ξιφων ανεστραμμενο  είναι μια ένδειξη ότι βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο και  ότι παράλληλα  για το μυαλό σας, το σώμα και τη ψυχή σας , θα πρέπει να λάβετε ιδιαίτερη μέριμνα. Στον αισθηματικό τομέα τυχόν  εμπόδια στο δρόμο σας θα διαλυθούν ή θα τροποποιηθούν  με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσετε να κινηθείτε προς τα εμπρός με μεγαλύτερη άνεση. Αλλά να θυμάστε:  O καθένας είναι ότι καταναλώνει. Τα καλά πράγματα έρχονται από τις καλές σκέψεις και ενέργειες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

τοξοτης

Η κάρτα της ημέρας:  η εγκρατεια & η σεληνη

Η καρτα η εγκρατεια  είναι η αρχή μιας θετικής αλλαγής. Έχετε αρχίσει να αποκτάτε   αυτογνωσία . Δεν υπάρχει πλέον ανάγκη διαλογισμού . Τώρα είναι περίοδος για να δράσετε και να μετατρέψετε τις ιδέες σας  σε πραγματικότητα.

Εφαρμόζοντας την μετριοπάθεια σε όλες τις μορφές, συμπεριλαμβανομένων πνευματική, σωματική, πνευματική και συναισθηματική θα πετύχετε την ισορροπία και την  ίση μεταχείριση. Προσοχή στα όνειρα! Άλλα εμπνέουν και άλλα εξαπατούν. Η Σελήνη κυβερνά όλα τα όνειρα, αυτά που χαρακτηρίζονται προφητικά και εκείνα που είναι απλή φαντασία. Θα πρέπει να αποφασίσετε. Άτομο που  το θεωρείτε φίλο σας βγάζει μεγάλη ζήλεια προς εσάς

 

αιγοκερως

Η κάρτα της ημέρας: ο ασος των ραβδων (ανεστραμμενος)

Η καρτα  ασος των ραβδων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι είτε υπάρχει έντονη επιθυμία για σεξ από την πλευρά σας αλλά εξαιτίας τριτογενών παραγόντων αυτό δεν μπορεί να γίνει , είτε εξαιτίας στρεσογόνων παραγόντων δεν μπορείτε να λειτουργήσετε σωστά με τον/την σύντροφο σας. Νοιώθετε σαν να έχετε χάσει την προσωπική σας δύναμη.

taro-zodia-098

Ταρω Ανατολής 19/10 Τετάρτη υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: η κριση

Η καρτα  η κριση  φανερώνει ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να χρησιμοποιήσετε την αποφασιστικότητά σας και να δείξετε  το δικό σας σθένος. Εμπιστευθείτε την ορμή σας και η φήμη σας θα αυξηθεί. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες και  ακολουθήσετε κατά γράμμα  τις προθέσεις, τα σχέδια και τις ιδέες σας.  Η δημιουργία μιας σχέσης είναι πολύ πιθανή και κατά πάσα πιθανότητα θα λειτουργήσει σαν πολύτιμος σύμμαχος προτείνοντας χρήσιμες λύσεις στα προβλήματα σας .

 

ιχθυες

Η κάρτα της ημέρας: ο ιππότης των ραβδων (ανεστραμμένος )

Η καρτα  ιππότης των ραβδων ανεστραμμένος υποδηλώνει ότι η στενομυαλιά και ο εγωισμός εμποδίζουν την ανάπτυξη ανάμεσα σε ένα ζευγάρι .Σταματήστε τις οπισθοδρομήσεις και μην δίνετε το συναίσθημα της νίκης στους ανταγωνιστές σας .

Αποφύγετε τις μάχες με τους ανεμόμυλους και γενικά τους Δον-Κιχωτισμούς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος