Ταρω Ανατολής 20/10 Πέμπτη – Πικάντικες ερωτικές  περιπέτειες

taro

Ταρω Ανατολής 20/10 Πέμπτη .

Ταρω Ανατολής 20/10 Πέμπτη Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Οι γεννημένοι Κριοί με ωροσκόπο σε αέρινο στοιχείο,  θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για πολλές  και πικάντικες ερωτικές  περιπέτειες από τον κοινωνικό – φιλικό τους περίγυρο. Πολλές θα είναι και οι προσωπικές σκληρές   συγκρούσεις … εν μέσω πολλών παρεξηγήσεων,  που είναι σε συνέχεια από το παρελθόν. Όσοι δεν έχουν  σχέση αυτήν την περίοδο, θα πρέπει να  δώσουν μια περισσότερη προσοχή…. στην θετική  τους ψυχολογία. Ερωτική Τύχη:  08/10

zodia-taro-45

 

 Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω  ο Αυτοκράτορας: Είσαστε οι περισσότεροι Ταύροι, το επίκεντρο της προσοχής,  πλέον του ιδιαίτερου προσώπου  που τόσο πολύ τους.. τελευταίους 1-2   μήνες έχετε ποικιλοτρόπως πολιορκήσει.. Οι όψεις του Πλούτωνα  με την Αφροδίτη…..θα αποδώσει σε όλους τους ταλαιπωρημένους,  αυτό που ζητάει  πλέον η καρδιά και το μυαλό  τους. Οι δεσμευμένοι αρκετών χρόνων – παντρεμένοι,  θα μπορέσουν να ξεκινήσουν κουβέντες για ένα κοινό μέλλον, ίσως και μέσα στον μήνα.

Ερωτική Τύχη:  09/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρω Ανατολής 20/10 Πέμπτη Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Έχετε πει ήδη αρκετά και έχετε προσφέρει άλλα τόσα… και αυτό πιθανόν να σας αποδομεί σε ψυχικό επίπεδο  …. καθώς δεν υπάρχει η αναμενόμενη  ανταπόκριση από τον άνθρωπο σας. Οι όψεις του Ουρανού  με την ερωτική Σελήνη …θα φανερώσει υπόγειες σκέψεις και άμεσες δράσεις που θα φανερώσουν την πορεία της ερωτικής σας σχέσης. Αυτοί που είναι ακόμα μόνοι καιρό … θα θελήσουν αυτό το επόμενο διάστημα να παραμείνουν έτσι, και μέσα στις συναναστροφές τους!

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Τα καλά  αποτελέσματα των εντόνων προσπαθειών σας… έχουν βρει τον ποθούμενο τους   στόχο. Οι Καρκίνοι που κυνήγησαν, πολύ,   το πρόσωπο που τους γοήτευσε,  θα λάβουν  εντός των  επόμενων ημερών τις  θετικές αντιδράσεις. Όσοι έχουν γεννηθεί με ωροσκόπο Καρκίνο   ή Ιχθύ, θα  έχουν νέα από άτομο που παρελθόντος τους. .. που επιθυμεί συνάντηση. Αν όμως εσείς έχετε προχωρήσει  σε κάτι άλλο  και  στρώσει την συναισθηματικής ζωή σας… μην αποπειραθείτε να το χάσετε.

Ερωτική Τύχη: 06/10

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 21-23/10 Επιστροφές από το παρελθόν – Χρήμα από κληρονομιά

astrologia-provlepseis-44

Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Έχετε χάσει την αρχική σας συμφωνία με το ταίρι σας….το ΄΄παράνομο΄΄. Οι περισσότεροι  Λέοντες  που έχουν στην καθημερινότητα τους και κάτι άλλο  που πια έχει αρχίσει και τους βαραίνει θα προβούν σε αλλαγές. Οι όψεις του Πλούτωνα  θα βάλουν τέλος σε πολλές τέτοιες καταστάσεις που δεν έχουν αξία ύπαρξης… παρά μόνο προβλήματα μπορούν να παρουσιάσουν.  Οι αδέσμευτοι, θα έχουν θετικές  ειδήσεις από μια παρελθοντική τους υπόθεση που έρχεται με διάθεση επανένωσης.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

 Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια

Η κάρτα ταρω η Ιέρεια: Η άσχημη και ανούσια κριτική που έχετε φορτώσει πάνω στο ταίρι σας… δεν βοηθάει στο να έρθετε πιο κοντά, μετά από μια περίοδο δύσκολων εντάσεων και παρεξηγήσεων. Για τους γεννημένους του 2ου  10ημέρου, θα χρειαστεί μια προσοχή παραπάνω, ιδίως αν διατηρούν και άλλη  παράλληλη σχέση, καθώς ο υπερκινητικός ανάδρομος  Ερμής  θα βγάλει στην επιφάνεια πολλές κρυφές πτυχές. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν έντονη πολιορκία από παλιά τους σχέση

Ερωτική Τύχη: 07/10

zwdia-tarw-zodia-19Ταρω Ανατολής 20/10 Πέμπτη Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Η διασκέδαση  και ψυχαγωγία είναι κάτι που δεν σας απασχολεί και ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό καθώς το μέλημα σας είναι να ξεκαθαρίσετε το τι ακριβώς συμβαίνει στην αισθηματική σας ζωή. Η πλειοψηφία των αέρινων Ζυγών, δεν μένουν καθόλου ικανοποιημένοι από την συντροφικότητα και την αγάπη που λαμβάνουν από τον άνθρωπο της επιλογής τους. Η καλύτερη ημερομηνία για να ξεκινήσετε τέτοιους διάλογους είναι μετά της 25/10 .

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Πολλές οι ανούσιες υπερβολές και οι ανακρίβειες που ακούτε από τον ερωτικό σύντροφο σας. Αυτό πιθανόν να  σημαίνει ότι ‘κάποιος από τους 2 έχει βαρεθεί μέσα σε αυτόν τον δεσμό …και επιθυμεί πλαγίως να αποχωρήσει. Αν δεν σας χαροποιεί  ούτε και εσάς αυτή η κατάσταση, και μπορείτε … κάντε ένα πρώτο πρακτικό  βήμα. Για τους ελεύθερους, πολλές ‘ ερωτικές υποσχέσεις’ θα πάρετε από την ερωτική Αφροδίτη, από νέο κόσμο που έχει ήδη μπει στην ζωή σας .. και σας έχει ανανεώσει.

Ερωτική Τύχη: 07/10

taro-6-9

 Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Αποφύγετε τους διάλογους  που τελικά δεν σας προσφέρουν τίποτα και δεν οδηγούν πουθενά. Η παρανοϊκή εμμονή του ζωδιου σας με την παρελθοντολογία και την περιττή περιέργεια σε παλιά  γεγονότα πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα. Οι αδέσμευτοι Τοξότες του μεσαίου και 3ου  δεκαημέρου θα έχουν την εύνοια του Αρη, για να τολμήσουν και να πλησιάσουν το πρόσωπο που εδώ και ημέρες  του προκαλεί… !

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

 Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Οι μέρες είναι οι σωστές  για διάλογο με τον αγαπημένο σύντροφο σας, που πια αυτό που επιθυμεί είναι να πάτε την σχέση σας σε κάτι πιο επίσημο. Σε αυτό θα βοηθήσει και η καλή  τύχη που θα έχετε στον εργασιακό τομέα και που θα σας ανοίξει αρκετές πόρτες. Όσοι έχουν χωρίσει μέσα στον προηγούμενο μήνα…  θα καταφέρουν με σχετική ευκολία να  συνδεθούν. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου, θα προκύψουν και ερωτικές ευκαιρίες από τον επαγγελματικό τους χώρο που θα τους βάλουν σε διλήμματα.

Ερωτική Τύχη: 07/10

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 21-23/10 Επιστροφές από το παρελθόν – Χρήμα από κληρονομιά

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρω Ανατολής 20/10 Πέμπτη Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Ένα ιδανικός  τρόπος για να μην αγωνιείτε για το αισθηματικό σας μέλλον, είναι να σταματήσετε να ακούτε τα κοντινά  σας περιβάλλοντα και τις απόψεις τους.  Όσοι  αέρηδες είναι σε μακροχρόνια δέσμευση,  θα καταφέρουν μέσα στον τρέχοντα μήνα, να μιλήσουν για κάτι περισσότερο. Η ερωτική Αφροδίτη , θα δώσει και τις κατάλληλες – ποιοτικές ευκαιρίες… ακόμα και σε αυτούς που έχουν χωρίσει… έτσι ώστε να γίνουν  από κοινού σοβαρές  προσπάθειες για συνάντηση και ουσιαστικό διάλογο.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

 Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Η άνεση, η κοινωνικότητα και η καλή σας διάθεση θα φέρει πολύ κόσμο στο κοινωνικό σας παρόν και γίγνεσθαι… κάτι που έχετε πολύ ανάγκη το τελευταίο διάστημα. Όσοι Ιχθύες έχουν χωρίσει ή έστω απομακρυνθεί… θα μπορέσουν να το ξεπεράσουν σχετικά και με εύκολο και ανώδυνο τρόπο. Οι γεννημένοι με ωροσκόπο σε αέρινο  ζωδιο, είναι και οι μοναδικοί που θα καταφέρουν να συνδεθούν με τον άνθρωπο που τους έχει κυριεύσει το μυαλό και την καρδιά… !

Ερωτική Τύχη: 10/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988