Ταρω Ανατολής 23/10 Κυριακή

taro

Ταρω Ανατολής 23/10 Κυριακή .

Ταρω Ανατολής 23/10 Κυριακή Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης .

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Οι δυσκολίες υποχωρούν και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά συναισθηματικά και επικοινωνιακά με το ταίρι σας. Αν έχετε δεσμό με ζωδιο του αέρα , πιθανόν να ακούστε λίαν συντόμως προτάσεις για κάτι πιο δεσμευτικό. Όσοι Κριοί έχουν σχέση με άτομο μέσα από social media, θα έχουν πληροφορίες που θα τους απογοητεύσουν. Γενικότερα δεν ανήκετε στο ζωδιο που επιθυμεί  σχέση χωρίς σάρκα και οστά. Ερωτική Τύχη:  08/10

zodia-taro-45

 

 Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω  η Δικαιοσύνη: Είσαστε οι πιο ευνοημένοι από όλους τους ‘γήινους’! Οι όψεις του Κυβερνήτη σας με τον Ήλιο στον Σκορπιό τις προσεχείς ώρες θα σας κάνει πόλο έλξης νέου κόσμου.

Για όσους είναι ήδη σε μακροχρόνια σχέση, πολλές και καλές και είναι οι ευκαιρίες για οικονομική σταθερότητα που θα δώσει τις υλικές βάσεις για νέα ξεκινήματα. Οι ελεύθεροι που είναι μπλεγμένοι σε πολλές και επικίνδυνες ιστορίες ας περιοριστούν πια… καθώς τα μάτια και τα σχόλια είναι παντού.

Ερωτική Τύχη:  09/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρω Ανατολής 23/10 Κυριακή Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Οι σκέψεις σας είναι πολλές και οι δράσεις σας ελάχιστες τελικά. Οι πλανητικές όψεις είναι θετικές για όλους τους Διδύμους  που επιδιώκουν να διορθώσουν τη προσωπική τους ζωή. Όσοι έχουν ωροσκόπο σε υδάτινο ζωδιο, θα καταφέρουν να επαναπροσεγγίσουν άτομο από το πρόσφατο παρελθόν τους, και να κερδίσουν και πάλι την καρδιά του. Όσοι έχουν σχέση πλατωνική …θα δοθεί η καρμική ευκαιρία για την ολοκλήρωση της.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

 Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Η έλξη που νιώθουν όλοι που βρίσκονται δίπλα σας, δεν οφείλεται απαραίτητα στο ωραίο άρωμα σας, αλλά στην πλανητική κινητικότητα στον Ζυγό. Οι ώρες – μέρες που θα συνεχίσει να συμβαίνει αυτό είναι ελάχιστες.. και εσείς οι ελεύθεροι θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Οι Παρθένοι  που έχουν Βόρειο Δεσμό της Σελήνης σε αέρινο οίκο, θα ξαναβρεθούν με κάτι από το μακρινό τους παρελθόν, που αυτήν την φορά έχει περισσότερα να πει και να δώσει.

Ερωτική Τύχη: 06/10

Διαβαστε επισης : Μικρασιάτικη χαρτομαντεια – Η τράπουλα αγάπης Φατούζ .

tarw-taro-xartomanteia

 Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο  Μάγος: Πιθανόν αυτό που ακόμα σας έχει στη ακινησία και την αδράνεια να μην είναι κάτι από το παρελθόν που ακόμα δεν έχετε καταφέρει αν ξεπεράσετε.  Ο προκαταβολικός φόβος της απόρριψης σας κρατά δέσμιους. Οι πλανητικές όψεις που είναι θετικές και θα συντελούνται στο ζωδιό σας, μέχρι τα τέλη του μήνα Οκτωβρίου , σας δίνουν τις ευκαιρίες για φρέσκιες γνωριμίες που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον . Οι γεννημένοι του 1ου  δεκαημέρου θα είναι και οι τυχεροί με έρωτα που ταιριάζει απόλυτα στις αυστηρές προδιαγραφές τους.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

 Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Οι μέρες κυλούν προς όφελος σας. Τα άστρα σας ευνοούν για να τολμήσετε επιτέλους να απαγκιστρωθείτε από το άσχημο παρελθόν, και να προσπαθήσετε κάτι νέο με ανθρώπους που ήδη έχουν δείξει το ερωτικό τους ενδιαφέρον, προς το πρόσωπο σας.  Ο Δίας από την θέση του στον Κριό  θα ισχυροποιηθεί και αυτό , θα δώσει στους ήδη δεσμευμένους την ευκαιρία για συμβίωση- γάμο- οικογένεια κτλ.

Ερωτική Τύχη: 07/10

zodia-zwdia-88-optimizedΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 23/10 Κυριακή Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Κινδυνεύετε να φανείτε ανακόλουθοι στον άνθρωπο σας με τόσες υπερβολές που έχετε πει. Οι όψεις του Κρόνου –Άρη σας έχουν βάλει σε βαθιές σκέψεις και πλούσιες δηλώσεις προκειμένου να κερδίσετε χρόνο.  Όσοι έχετε εμπλακεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε νέα σχέση, θα πρέπει να ψάξετε λίγο βαθύτερα μήπως είσαστε το ‘ τρίτο’ πρόσωπο. Αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο 10ήμερο του ζωδιου οι μέρες σας βοηθούν να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

 Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Δώστε μια παραπάνω προσοχή και προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή που κατεδαφίζεται.. και το ξέρετε. Οι συνεχείς σας ενασχολήσεις με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες σας έχουν κάνει απών από τον δεσμό σας. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί …έχουν μπροστά τους αρκετούς πειρασμούς που θα τους ανανεώσουν… ακόμα και μέσα από τους επαγγελματικούς χώρους… που σίγουρα θα χρειαστεί μια παραπάνω σοβαρότητα και προσοχή.

Ερωτική Τύχη: 07/10

zodia provlepseis

 Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Έχετε μπει σε μια ψυχολογία νικητή και αυτό φαίνετε σε όποιον σας πλησιάσει. Οι περισσότεροι Τοξότες αυτήν την εποχή απολαμβάνουν την συνειδητή ελευθερία τους και ζητούν νέες περιπέτειες. Οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου έχουν και τις πιθανότητες με το μέρος τους για  να βρουν το έτερον τους ήμισυ.  Για τους ελάχιστους που είναι ευτυχισμένοι και ισορροπημένοι μέσα στον δεσμό – γάμο τους, θα δοθούν οι ευκαιρίες για ανανέωση και σκέψεις για δέσμευση τους επόμενους μήνες.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

 Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Σας χαρακτηρίζει μια απάθεια και μια αδράνεια από τις αρχές του μήνα Νοεμβρίου….. ακόμα και εσάς που είστε σε ερωτική σχέση. Αυτό σίγουρα οφείλετε στο γεγονός, ότι δεν βρίσκετε τίποτα πια ενδιαφέρον να σας τραβήξει την προσοχή και να σας ανανεώσει. Συζητήστε με το ταίρι σας και βρείτε τις κοινές λύσεις που θα σας κάνουν να ανανεωθείτε…. οι διακοπές είναι μια καλή λύση.

Ερωτική Τύχη: 07/10

Διαβαστε επισης : Μικρασιάτικη χαρτομαντεια – Η τράπουλα αγάπης Φατούζ .

zodia-0988

Ταρω Ανατολής 23/10 Κυριακή Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Κρίση:

Η κάρτα ταρω η Κρίση: Δεν  υπάρχει πια καθόλου παραπανίσιος χρόνος στους αναδυόμενους Υδροχόους για να πάρουν τις αποφάσεις τους. Οι σκέψεις υπάρχουν μέσα στο κεφάλι σας εδώ και εβδομάδες ίσως και μήνες. Όποιες και να είναι… καλές ή άσχημες … ανακοινώστε τες και πράξτε αναλόγως. Όσοι είναι γεννημένοι το 1ο  δεκαήμερο, μέχρι τα τέλη του μήνα, πιθανόν να επανενωθούν με πολυαγαπημένο άτομο του παρελθόντος.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

 Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Πολικότητα υπάρχει σε όλα τα ζευγάρια των Ιχθύων που αποζητούν  εδώ και τώρα καθαρές λύσεις και απαντήσεις από τον άνθρωπο τους. Καραμπόλα άστρων και πλανητών ταρακουνούν τις ευαισθησίες και αποδίδουν ευκαιρίες σε όσους θα το θελήσουν. Οι Ιχθείς που έχουν ήδη έχουν εξαντλήσει την επιείκεια τους μέσα σε ερωτικές σχέσεις… θα αποχωρήσουν

Ερωτική Τύχη: 10/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia