Ταρω Ανατολής 25/09 Κυριακή – Όλα πλημμυρίζουν από πάθος

taro

Ταρω Ανατολής 25/09 Κυριακή .

Ταρω Ανατολής 25/09 Κυριακή Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11 .

Η ώθηση που ζητάτε για να κάνετε το επόμενο βήμα μέσα στην ερωτική σας ζωή, θα έρθει τις πρώτες ημέρες του καινούργιου μήνα. Το αγαπημένο σας ταίρι μπορεί και σας υποστηρίζει σε κάθε κίνηση σας, και αυτό είναι ένα στοιχείο που σας κάνει να αισθάνεστε πολύ τυχεροί. Τυχεροί και ευτυχισμένοι θα αισθανθούν και οι χωρισμένοι του ζωδίου, με ευχάριστα νέα που θα προκύψουν και θα ακουμπάνε την επανασύνδεση.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

zodia-taro-45

 Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03

Αν το κρίνετε απαραίτητο, μπορείτε για ένα μικρό διάστημα να μείνετε μόνοι σας και να αφήσετε τις μεγάλες και σοβαρές αποφάσεις για τον Οκτώβριο.

Τώρα που ο κυβερνήτης σας μπαίνει στον ζυγό, όλα είναι πιθανόν να πλημμυρίζουν από πάθος. Αυτοί που είναι σε παράλληλους δρόμους, το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι να περάσουν σε ξεκαθαρίσματα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρω Ανατολής 25/09 Κυριακή Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17

Είστε κουρασμένοι και στο σώμα και στο μυαλό. Αδυνατείτε πια να ανταποκριθείτε και να ακολουθήσετε, αυτά που δεν ταιριάζουν στα δικά σας δεδομένα. Από τον νέο μήνα, που όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα και σε προθέσεις και σε δυνατότητες, εσείς μπορείτε να ανταποκριθείτε επάξια σε όλα αυτά που πρέπει να ολοκληρωθούν. Ακόμη και διαζύγια τα οποία έχουν ξεχαστεί στο πέρασμα του χρόνου, υποθέσεις οικονομικές που κάτι σας χρωστάνε, θα περάσουν σε διαδικασίες τελειώματος.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

 

 Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19

Δεν βλέπετε πουθενά φως. Ούτε καν από την αισθηματική σας σχέση. Είναι μια σειρά από λάθη που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν, και το μόνο που αποζητάτε αυτή την εποχή, είναι όλα να βγουν στην επιφάνεια και να επιλυθούν. Αυτό αφορά και εσάς, που αν έχετε μια διπλή κατάσταση να σας πιέζει, θα πρέπει άμεσα να την ξεκαθαρίσετε και να μην κάνετε άλλη υπομονή χωρίς λόγο.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπιο Οκτώβριος 2022 .

xartomanteia

 Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια – Νο 02

Όλα θα μπορέσετε να τα ευθυγραμμίσετε με τις επιθυμίες σας. Είσαστε σε ισχυρή θέση, και ο λόγος σας είναι πειστικός προς όλες τις κατευθύνσεις. Σχέσεις και πορείες με άτομα που δεν σας ικανοποιούν πια, θα πρέπει να περάσουν μόνιμα στο παρελθόν σας. Ο καινούργιος μήνας έχει όλες τις καλές αστρολογικές προδιαγραφές, για να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

 

 Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον εαυτό σας, και μη δίνετε όλο το χρόνο και την ενέργεια σας σε τρίτους. Σαφώς και είσαστε το ζώδιο της απόλυτης προσφοράς και σε κάθε επίπεδο, αλλά μη χάνεστε μόνο μέσα σε αυτό. Χώρια ότι υπάρχει πάντα η πιθανότητα να γίνετε δεδομένοι και αδιάφοροι στο μυαλό του ανθρώπου σας. Αυτοί που έχουν τη διάθεση για ερωτικά παιχνίδια, τουλάχιστον ας μην μπλέξουν με ακατάλληλα άτομα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 25/09 Κυριακή Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21

Είσαστε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένοι από αυτά που συντελούνται στην αισθηματική σας ζωή. Φυσικά έχετε προσπαθήσει πολύ για αυτό. Από το νέο μήνα, και που όλα τα πλανητικά δεδομένα σας ευνοούν, θα αντιληφθείτε μια παραπάνω ένταση συναισθημάτων και θετικών δράσεων από τον άνθρωπο σας. Μην αφήσετε τίποτα να πάει χαμένο, είναι η εποχή που όλα θέτουν τις βάσεις τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

 Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14

Ίσως και κάτι πριν λήξει αυτός ο μήνας, να σας θυμηθεί από το παρελθόν σας και να ζητήσει την προσοχή σας. Δεν έχετε τη φήμη ότι κλείνετε τις πόρτες στο αντίθετο φύλο. Μόνο προσοχή στις υπερβολές. Οι Σκορπιοί που έχουν πάρει τις τελικές τους αποφάσεις γύρω από χωρισμό – διαζύγιο, είναι πιθανό με την καλή παρότρυνση των τρίτων – φίλων – γνωστών, να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία…!
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

zodia-0988

 Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08

Είσαστε στα όρια να τα αφήσετε όλα… και να φύγετε μακριά. Είναι μια περίοδος και από την αρχή του Σεπτεμβρίου, που τίποτα δεν κινείται όπως εσείς το θέλετε. Ακόμη και η προσωπική σας ζωή έτσι όπως είναι στο τώρα, σας έχει κουράσει. Μην κάνετε κάτι παρορμητικό και το μετανιώσετε πιο μετά. Όλος ο νέος μήνας είναι γεμάτος με ευκαιρίες, που μπορούν να σας φέρουν σε μια ισορροπία. Ακόμη και οι αδέσμευτοι, ας περιμένουν τότε για νέες εξορμήσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Νερού

 

 Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04

Δεν λειτουργείτε όπως πρέπει μέσα στην αισθηματική σας σχέση, και αυτό ήδη δείχνει να ενοχλεί τον άνθρωπο σας. Από τις αρχές του Οκτωβρίου που ήδη θα έχετε σύμμαχο και τον Άρη, συζητήστε ειλικρινά και πάρτε τις αποφάσεις σας. Δεν είστε και από τα ζώδια που μπορούν να αντέξουν τις δύσκολες καταστάσεις τέτοιου είδους. Οι αδέσμευτοι θα δεχτούν επισκέψεις από μια παλιά τους γνωριμία.
Θετικές δράσεις από ζώδια: του Αέρα

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπιο Οκτώβριος 2022 .

taro-zodia-76

Ταρω Ανατολής 25/09 Κυριακή Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22

Έχετε κάνει πολλές φορές την ακραία σκέψη να γυρίσετε σε μια παλιά σας ιστορία, που ακόμη δεν έχετε καταφέρει να σβήσετε από τη μνήμη σας. Αυτό είναι όμως ένα ρίσκο, που μπορεί να σφραγιστεί με ένα ΌΧΙ από την άλλη πλευρά. Μελετήστε όλες τις πιθανότητες και τις προοπτικές, και ενεργείστε μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Πολλές και οι εξελίξεις στον οικονομικό σας τομέα.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Γης

 

 Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01

Καταναλώνεστε με το να ασχολείστε συνεχώς με τον άνθρωπο σας. Είσαστε λίγο πια φορτικοί. Η ανασφάλεια σας είναι στον υπέρμετρο βαθμό. Αυτό σίγουρα ακουμπάει πάνω σε κάποιες άσχημες εμπειρίες του παρελθόντος. Οι μέρες είναι ιδανικές αν θέλετε να ανοίξετε κάποιες συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, και να πάτε την σχέση σας ένα βήμα πιο κάτω.
Θετικές δράσεις από ζώδια: της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098