Ταρω Ανατολής 25/10 Τρίτη – Είστε  στην κορυφή του κόσμου

taro

Ταρω Ανατολής 25/10 Τρίτη .

Ταρω Ανατολής 25/10 Τρίτη κριος .

Η κάρτα  της ημέρας:  η σελήνη

Η καρτα  η σελήνη δείχνει ότι  σήμερα έχετε μια τάση να λέτε  ό, τι είναι στην άκρη της γλώσσας σας. Αυτό μπορεί  να σας οδηγήσει σε  παρορμητικές καταστάσεις    ( για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα) . Αν κάποιοι από εσάς ,  μπείτε  στον πειρασμό να δημιουργήσετε  κάποια δράματα, θα ήταν καλύτερα να το ξανασκεφτείτε και να κάνετε μια προσεκτική συζήτηση με τον σύντροφο σας, όσον αφορά τα συναισθήματα σας και όχι ενεργώντας αυθόρμητα στενοχωρώντας τον!

zodia-taro-45

 

ταυρος

Η κάρτα  της ημέρας:   η δικαιοσύνη

Η καρτα  η δικαιοσύνη δείχνει ότι μπορεί να αισθάνεστε σαν βασιλιάδες. Δεν σημαίνει όμως οτι μπορείτε να αποκτήσετε τώρα ότι θέλετε  .Ακόμα και  αν αντιμετωπίζετε κάποιες μικρό-καθυστερήσεις και εμπόδια  φροντίστε να παραμείνετε αισιόδοξοι και  να προβάλλετε  μια θετική  στάση, τώρα που ο ήλιος κινείται προς τον  οίκο των σχέσεων σας . Βάλτε  τον πήχη ψηλά  και ενθαρρύνετε τους φίλους, τους εραστές και  την οικογένειά σας  να εντείνουν  τις προσπάθειες τους και να  δώσουν και αυτοί  τον καλύτερο εαυτό τους.

Μπορεί  σήμερα να περάσετε μια χαλαρωτική μέρα στο σπίτι, αγκαλιά με τον/την αγαπημένο/η σας . Παραμείνετε ψύχραιμοι αν κάτι ανατρέψει  προσωρινά τα σχέδιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρω Ανατολής 25/10 Τρίτη διδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: η δύναμη

Η καρτα η δύναμη προτείνει να κάνετε  ένα ισχυρό σχέδιο  δράσης, από όπου θα μπορείτε να εκφράζετε τις δημιουργικές σας ιδέες . Ούτως ή άλλως τα πράγματα θα πρέπει να παραμείνουν σε ομαλή εξέλιξη.. Αισθηματικές καταστάσεις που έχουν μετατραπεί σε ρουτίνες μπορεί  να εξακολουθήσουν να απαιτούν επιπλέον χρόνο για να αναδιαρθρωθούν αλλά παράλληλα και να  δημιουργούν νέες αξιόπιστες δομές σε σχέση με το αύριο!

 

 καρκινος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: η εγκράτεια

Η καρτα  η εγκράτεια δείχνει  για όσους είστε σε δέσμευση ότι τα έντονα  συναισθήματά σας  θα μπορούσαν να καταστρέψουν τα σχέδιά  που έχετε κάνει με τον αγαπημένο σας σήμερα. Για όσους είστε ελεύθεροι να αποφύγετε τις  σοβαρές συναισθηματικές δεσμεύσεις  και μην επιτρέψτε   στη φαντασία σας να ελιχθεί χωρίς αυτοσυγκράτηση. Να θυμάστε ότι ακόμη κάποιες φορές και οι πιο ανέφικτες σκέψεις μπορεί να οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα. Η αφιέρωση χρόνου για την εξερεύνηση  του  εσωτερικού σας κόσμου μπορεί να σας οδηγήσει σε μεγάλες ανταμοιβές .

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/10 Πρόταση γάμου – Ισχυρός δεσμός

μελλοντολόγος

λεων

Η κάρτα της ημέρας:  ο τρελός

Η καρτα ο τρελός δείχνει  σήμερα ότι οι περισσότεροι από εσάς τους λέοντες σε θέματα σχέσεων κι αγάπης αισθάνεστε ότι είστε  στην κορυφή του κόσμου. Για να είμαι σαφής, αυτή την  στιγμή,  αισθάνεστε  ότι η αγάπη είναι τόσο ισχυρή μέσα σας ώστε βλέπετε  τον κόσμο με ένα νέο τρόπο. Με λίγα λόγια, η καρτα tarw – ο τρελός σε όρθια θέση,  συνδέεται με την ακραία ευτυχία . Ωστόσο, αν η ερώτηση αφορά ημερομηνία δέσμευσης σε σχέση τότε η  έννοια της καρτας ταρω ο τρελός γίνεται αρνητική. Σε αυτήν την περίπτωση, δείχνει ότι   απλά δεν ενδιαφέρεστε  για να δεσμευτείτε  . Είστε πολύ εγωκεντρικοί  και θέλετε  να ζήσετε  τη ζωή σας.

 

παρθενος

Η κάρτα της ημέρας: το τρία των κυπέλλων

Η καρτα τρία των κυπέλλων δείχνει ότι ο μοναδικός τρόπος για να ξεπεράσετε τα  αισθήματά τρωτότητας που έχετε   με τον εραστή σας  είναι να μείνετε για λίγο μόνοι μαζί του και να μοιραστείτε τους φόβους σας και τις ανησυχίες σας . Θα ήταν κάτι ιδιαίτερα θεραπευτικό και  ίσως ακόμη και ρομαντικό. Κάποιοι από  εσάς μπορεί να έχετε  έναν  ή δύο στενούς φίλους που πραγματικά θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί τους. Κάντε το . Απλά μην αφήσετε τα πράγματα να κοινωνικοποιηθούν από  χέρι. Η αυτό εκτίμησή σας εξαρτάται από την ικανότητά σας να δημιουργήσετε υγιή όρια, και να μην  είστε ευάλωτοι με αυτούς που αγαπάτε.

zodia-zwdia-88-optimizedΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 25/10 Τρίτη ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  o ήλιος

Η καρτα  o ήλιος  μας δείχνει ότι μερικές φορές οι  πιο απλές αλλαγές σε μια σχέση δημιουργούν πολύ πιο ευχάριστα αποτελέσματα  από ότι φανταζόμαστε. Στην δική σας περίπτωση όχι μόνο θα δημιουργηθούν ευχάριστα αποτελέσματα  αλλά μπορεί να διαρκέσουν και  περισσότερο από ό, τι θα περιμένατε. Η  ευθυγράμμιση του Ήλιου με το κλειδί  του πλανήτη σας την Αφροδίτη ανανεώνει τα όνειρά σας,  διευρύνει τα οράματα σας πράγμα  που σας δίνει φρέσκια ενέργεια για την τροφοδότηση των  ρομαντικών σας ονείρων και  της αγάπης σας.

 

 σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το τεσερα των ράβδων

Η καρτα  τέσσερα των ράβδων   δείχνει ότι είστε σε μια πλεονεκτική θέση ώστε να γίνετε αντιληπτοί από κάποιον στον ερωτικό τομέα   σήμερα. Λαμβάνοντας υπόψη,  ότι η  Αφροδίτη και ο Ήλιος είναι  στον 1ο οίκο της προσωπικότητάς σας και   αν  η γοητεία σας είναι το κλειδί σας για ρομαντικές περιπέτειες, αυτή είναι η στιγμή σας να λάμψετε!  Για την περίπτωση των δεσμευμένων, η έννοια αυτής  της κάρτας δεν μπορεί να παραμένει πλέον ρομαντική . Η έννοια της οικογένειας αρχίζει να παραμορφώνετε   καθώς το μόνο που υπάρχει είναι ένα άγγιγμα συναισθηματικών  σκέψεων και ένα ανδρόγυνο ή ένα ζευγάρι  μπορεί απλά να είναι φίλοι και μόνο γιατί τώρα προέχουν θέματα καριέρας

xartomanteia

τοξοτης

Η κάρτα της ημέρας: ο άσσος των δηναρίων

Η καρτα  άσος των δηναρίων δείχνει  ότι εσείς θέλετε να πάτε σε νέα μέρη και ακόμα να επεκτείνετε του δικούς σας ορίζοντες και να ψάξετε για μια νέα και εντελώς διαφορετική κατάσταση. Μην περιμένετε τη μοίρα να αποφασίσει για το μέλλον σας! Σηκωθείτε  και  προσμετρηθείτε με τέτοιο τρόπο ώστε να δείξετε ότι δεν αφήνετε ούτε την παραμικρή ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη . Σε  θέματα που σχετίζονται  με κάποιον ή κάποια  που σας αρέσει ή σας ενδιαφέρει σήμερα : Μην φθείρεστε !

αιγοκερως

Η κάρτα  της ημέρας: ο βαλές των ξιφών

Η καρτα  βαλές των ξιφών σας συμβουλεύει αν σήμερα ο σύντροφός σας προσπαθεί να μετατρέψει κάτι απλό σε μια απογοητευτική εμπειρία, αντεπιτεθείτε με συμπόνια και όχι  με ακαμψία . Μείνετε ταπεινοί, αντί αυταρχικοί, και να κάντε ό, τι μπορείτε  για να κρατήσετε ένα ήρεμο κλίμα. Η υπερηφάνεια αυτή τη στιγμή, δεν υποδηλώνει  θέση δύναμης  αλλά ένα σίγουρο σημάδι αδυναμίας. Είναι δυνατή η πραγματική συνεργασία, όταν η  ταπεινοφροσύνη είναι παρούσα και υπάρχει σεβασμός και από τις δύο πλευρές.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 26-28/10 Πρόταση γάμου – Ισχυρός δεσμός

zwdia-agnh

 

Ταρω Ανατολής 25/10 Τρίτη  υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: η μεγάλη ιέρεια

Η καρτα   η μεγάλη ιέρεια  λέει ότι πρέπει να κάνετε  ένα βήμα πίσω για να έχετε μια πιο σφαιρική εικόνα των πραγμάτων και να είστε αρκετά πρόθυμοι να αφήσετε τις  λεπτομέρειες σε άλλους και να ασχοληθείτε με την ουσία των πραγμάτων. Μην ενδιαφέρεστε επιφανειακά για τα όποια  θέματα. Δεν πρέπει να  αποπροσανατολιστείτε τώρα, ειδικά αν επιδιώκετε κάτι συγκεκριμένο. π.χ. επανασύνδεση.  Ότι κάνετε να το κάνετε με πειστικότητα και ειλικρίνεια.

 ιχθυες

Η κάρτα της ημέρας: το άρμα

Η καρτα  το άρμα μας δείχνει  ότι  μια  δύσκολη αγγαρεία μπορεί να μετατραπεί σε μια διασκεδαστική, ρομαντική δραστηριότητα, αν μπορείτε να πείσετε τον αγαπημένο σας να σας συναντήσει σήμερα. Αυτό που ξεκινά ως ένα κοσμικό έργο μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε μια μαγική στιγμή τώρα! Παλιές σχέσεις που σας είχαν κουράσει στο παρελθόν μπορεί να επανέλθουν ξαφνικά στο προσκήνιο   προσκαλώντας σας  να τις  εξερευνήσετε  ξανά με τη φαντασία σας και να τις καλλιεργήσετε με τη δημιουργικότητά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia