Ταρω Ανατολής 26/10 Τετάρτη – Βγείτε από τον ερωτικό σας αδιέξοδο

taro-13

Ταρω Ανατολής 26/10 Τετάρτη

Ταρω Ανατολής 26/10 Τετάρτη Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος .

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Ένα καινούργιο πρόσωπο θα αποτελέσει για εσάς ισχυρή δύναμη για να βγείτε από τον ερωτικό σας αδιέξοδο.  Περιμένατε αυτό το γεγονός πολύ καιρό…αλλά τώρα είναι το σωστό χρονικό σημείο. Πολύ καλή  είναι αυτή   η περίοδος, για εσάς που είστε σε μακροχρόνια σχέση  ή  γάμο…και σκέφτεστε για το προσεχές μέλλον. Ερωτική Τύχη:  08/10

zodia-taro-45

 

 Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια

Η κάρτα ταρω  η Αρχιέρεια: Μια ευχάριστη  πρόταση θα έχετε από πρώην συντροφικό σας ταίρι που θα θελήσει να σας ξανακερδίσει. Οι καλές όψεις των αργοκίνητων πλανητών, θα βοηθήσουν όλους τους απογοητευμένους Ταύρους,  να βάλουν σε  μια τελική ευθεία την προσωπική τους ζωή. Αυτοί που διατηρούν στην καθημερινότητα τους,  και μια δεύτερη – παράλληλη ζωή, θα δεχτούν πίεση γύρω στις 26-28/10 το  για να πάρουν μια οριστική απόφαση… !

Ερωτική Τύχη:  09/10

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρω Ανατολής 26/10 Τετάρτη Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Η μοναδική αλήθεια είναι ότι o κυβερνήτης σας ,  δεν έχει βοηθήσει με θετικό τρόπο τις τελευταίες εβδομάδες – μέρες την  πρακτική εξέλιξη των προσωπικών σας θεμάτων. Ο ερωτισμός, που εκ  ζωδίου σας, εκπέμπετε  σε όσα άτομα σας ενδιαφέρουν συναισθηματικά, σύντομα τους κάνει να θέλουν να σας γνωρίσουν βαθύτερα -προσωπικά. Για το επόμενο διάστημα, ξεφύγετε από την στασιμότητα και δράστε εποικοδομητικά. Για τους Διδύμους, που είναι εντός και σε ποιοτική ερωτική σχέση, η συμπαράταξη  των γρήγορων πλανητών ανανεώνει και τους δυο  σας.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

 Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Για καρμικούς και όχι μόνο…..  λόγους και με την βοήθεια των πλανητών,  η μοναδική γοητεία σας, θα προσελκύσει μέσα στην επόμενη χρονική περίοδο, το συναισθηματικό ενδιαφέρον ενός ατόμου, που έχει πιθανότητες να γίνει το έτερον σας ταίρι. Αφήστε τις στην άκρη τις υπερβολές περί ανασφάλειας  και αποπροσανατολισμού και τολμήστε. Για τους Καρκίνους … που έχουν  κάτι μόνιμο,  το μόνο που θα σας ζητηθεί από το ταίρι τους , είναι οι δεσμεύσεις και οι χρόνοι τους.

Ερωτική Τύχη: 06/10

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 27-29/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

chartomantia-098

Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο  Τρελός: Οι Βασιλιάδες   είναι οι ευνοημένοι  αυτών των πρώτων ημερών της εποχής του Σκορπιού , καθώς τα περισσότερα αστρολογικά δεδομένα είναι ήδη θετικά.  Η προσωπική  ζωή των Λεόντων, του 2ου  δεκαημέρου θα καλυτερέψει … και πιθανόν μέσα στις τελευταίες ημέρες του μήνα αυτού,  να υπάρξουν και  νέοι έρωτες! Όσοι διατηρούν ακόμα ερωτικές καταστάσεις, και ιδίως μέσα από τον εργασιακό τους  χώρο, θα πρέπει  να γίνουν αρκετά πιο εγκρατείς, καθώς πολλά τα κρυφά  γεγονότα που θα  προκύψουν τις επόμενες ημέρες.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

 Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Πολλή ένταση και χωρίς σοβαρό  λόγο θα είναι η επιθετικότητα που θα φέρει η Έκλειψη τις επόμενες ημέρες,  και αναμένεται να ταράξει τα ύδατα  σας. Επίσης, δεν  αποκλείεται εκτός από έναν καινούργιο έρωτα, να έχετε και  ειδήσεις  από το πρόσφατο  παρελθόν σας! Για αυτούς  που αγαπάνε…πολλά καλά λόγια και πολλές ανακοινώσεις… αλλά και θετικές  εξελίξεις που θα προκύψουν  μέσα στις επόμενες ώρες – ημέρες.

Ερωτική Τύχη: 07/10

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 26/10 Τετάρτη Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Τις τελευταίες μέρες του μήνα… σας παρέχει ο κυβερνήτης σας έστω σε δύσκολες όψεις,  την ερωτική σταθερότητα, έτσι ώστε να μπορέσετε να πράξετε τις απαραίτητες και μόνιμες πια διορθωτικές κινήσεις μέσα στον  δεσμό σας. Από τις επόμενες ημέρες και μέχρι τις 31/10 οι ελεύθεροι  θα  βρουν, το σωστό τους ταίρι….και μέσα από αυτό …. τους περιμένουν μέρες αισθηματικής πληρότητας.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

 Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Είσαστε πρακτικά  αποφασισμένοι αυτές τις ημέρες… και αυτό θα γιγαντωθεί μέχρι τα τέλη του Οκτώβρη  για να αλλάξετε τις στατικές καταστάσεις. Αυτό θα βρει γόνιμο έδαφος στις αποφάσεις σας για την συναισθηματική σας ζωή, που δεν εξελίσσεται  εδώ και μήνες. Τα άστρα  σας ευνοούν προκειμένου  να αποδιώξετε από πάνω σας οτιδήποτε σας κουράσει και σας περιορίζει με τον τρόπο του. Και φυσικά να φέρετε κοντά σας οτιδήποτε αξιόλογο και ποιοτικό.

Ερωτική Τύχη: 07/10

zodia-zvdia-75

Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Μετά από σταθερές προσπάθειες έχετε κατακτήσει το μυαλό και την καρδιά πολύ κόσμου. Ωστόσο, θα πρέπει σύντομα και πριν το τέλος του μήνα αυτού… να πάρετε την απόφαση για το που θα ‘καταλήξετε’! .  Αυτό ισχύει και για τους δεσμευμένους, που δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις με τον σύντροφο τους, και που όμως επιθυμούν να ξαναπροσπαθήσουν να εξελίξουν την ερωτική τους σχέση ή γάμο.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

 Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Ο διάλογος, η κοινωνικότητα και η θετική σας διάθεση θα φέρει πολύ νέο κόσμο στο κοινωνικό σας γίγνεσθαι… κάτι που έχετε πολύ ανάγκη αυτό διάστημα. Όσοι Αιγόκεροι έχουν χωρίσει ή έστω απομακρυνθεί.. θα μπορέσουν να το ξεπεράσουν σχετικά με εύκολο και ανώδυνο τρόπο. Οι γεννημένοι με ωροσκόπο σε  ζωδιο της γης, είναι και οι μόνοι  που θα καταφέρουν να επανασυνδεθούν με τον άνθρωπο που τους απασχολεί ακόμα.

Ερωτική Τύχη: 07/10

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 27-29/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zodia provlepseis

Ταρω Ανατολής 26/10 Τετάρτη Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Ο κυβερνήτης σας, ο Ουρανός, ανάδρομος,   με την θετική – ερωτική της κινητικότητα, σας έχει εκπλήξεις . Η συναισθηματική  σας ζωή βρίσκεται στα καλύτερα της,  και οι  ευκαιρίες και οι γνωριμίες για τους ελεύθερους, σας φέρνουν κοντά σε σχέση  ζωής. Αυτήν την φορά όμως κινηθείτε πιο  προσεχτικά και αποφασίστε  με πιο σωστά κριτήρια. Αν είστε ήδη  σε μόνιμη δέσμευση, πιθανόν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να επισημοποιήσετε ή να προχωρήσετε γενικότερα την εν λόγω σχέση σας.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

 Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Στον συναισθηματικό – ερωτικό τομέα δεν θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα… αλλά αντιθέτως  θα πρέπει να αναμένετε. Οι περίεργες πλανητικές όψεις πάνω σας  θα βγάλουν στην επιφάνεια πολλές  κρυφές και σκοτεινές  πληροφορίες για το παρελθόν σας που τυχόν και μένουν άγνωστες …στον σύντροφο σας. Οι χωρισμένοι,  που έχουν την καλή πρόθεση διαλόγου και επανασύνδεσης… θα βρουν  ανταπόκριση και σχετικά εύκολα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia